Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=санитарно-эпидемиологическая экспертиза<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
620.2(075.8)
Б 28


    Батутіна, Алла Петрівна.
    Експертиза товарів: практикум [] : навч. посібник / Батутіна А. П., Ємченко І. В., Троякова А. О. - Л. : Магнолія 2006, 2008. - 396 с. : табл. - Л-ра: с.393-395. - ISBN 978-966-2025-38-5 : 78.00 грн
УДК
ББК 30.609я73
Рубрики: Експертиза--товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
основні поняття експертизи -- основные понятия экспертизы -- основні експертні методи -- основные экспертные методы -- експертиза кількості товарів -- экспертиза количества товаров -- експертиза якості товарів -- экспертиза качества товаров -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- ступінь забруднення товарів -- степень загрязнения товаров -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- фітосанітарна експертиза товарів -- фитосанитарная экспертиза товаров -- екологічна експертиза товарів -- экологическая экспертиза товаров -- експертиза свіжих фруктів -- экспертиза свежих фруктов -- експертиза кондитерських товарів -- экспертиза кондитерских товаров -- експертиза смакових товарів -- экспертиза вкусовых товаров -- експертиза кулінарних жирів -- экспертиза кулинарных жиров -- експертиза молочних товарів -- экспертиза молочных товаров -- експертиза м'яса -- экспертиза мяса -- експертиза рибних товарів -- экспертиза рыбных товаров
Анотація: Систематизовано викладено матеріал відповідно до типової програми дисципліни "Експертиза товарів". Структура посібника включає 17 тем, при вивченні яких передбачено виконання самостійної роботи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ємченко, І. В.; Троякова, А. О.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.


    Полищук, А. А.
    О проекте нового ДСанПіН 2.2.4-171-10 [] / А. А. Полищук // Водопостачання та водовідведення : вироб.-практ. журнал. - 2018. - N 6. - С. 19-25 : табл.
Рубрики: Питна вода--Гігієна--Використання
Кл.слова (ненормовані):
питьевая вода -- гигиена -- интенсивность окрашивания воды -- інтенсивність забарвлення води -- резервуары чистой воды -- резервуари чистої води -- мониторинг качества питьевой воды -- моніторинг якості питної води -- централизованное водоснабжение -- централізоване водопостачання -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- санітарно-епідеміологічна експертиза

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)