Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=сировина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 328
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


    Замороко, Т. Л.
    Національна вовняна сировина для легкої промисловості України [Текст] / Т. Л. Замороко, Д. О. Денисенко // Економіка та держава : Міжнародний науково- практичний журнал. - 2006. - N Авг. - С. 56-59
Рубрики:
   
Кл.слова (ненормовані):
Легка промисловість -- Легкая промышленность

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Денисенко, Д.О.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.
553.5/6
П78


   
    Прогнозирование и поиски месторождений строительных материалов [Текст] : монография / И.Л.Шаманский [и др.]. - М. : Недра, 1991. - 176 с. : ил. - Лит.: с. 174-176. - ISBN 5-247-01591-6 : 0.65 р.
УДК
ББК 26.325.2
Рубрики: Будівельні матеріали та вироби--Родовища--Прогнозування--Нормативно-виробничі видання
Кл.слова (ненормовані):
минеральное строительное сырье -- минеральна будівельна сировина -- поиски месторождений -- пошуки родовищ -- строительный камень -- будівельний камінь -- гравийно-песчаные материалы -- гравійно-пісчані матеріали -- карбонатные породы -- карбонатні породи -- прогноз месторождений -- прогноз рождовищ -- поисковые признаки -- пошукові ознаки
Анотація: Рассмотрены закономерности формирования и размещения месторождений основных видов минерального сырья для производства нерудных строительных материалов, их промышленные типы, горно-геологические условия.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаманский, И. Л.; Бирюлев, Г. Н.; Сенаторов, П. П.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
504(477)
С91


. "Сучасні проблеми екологї та геотехнологій," Всеукраїнська наукова конференція (10 ; 2013 ; Житомир)

    Романчук, І. В.
    Особливості використання природної флори Полісся України для заготівлі екологічно безпечної лікарської сировини [Текст] / І. В. Романчук // Тези Х Всеукраїнської наукової конференції студентів, магістрів та аспірантів "Сучасні проблеми екологї та геотехнологій", 10-12 квітня 2013 р. / М-во освіти і науки України, Житомир. держ. технол. ун-т, Упр. освіти Житомир. міськради, Житомир. обл. орг. укр. т-ва охорони природи. - Житомир : ЖДТУ, 2013. - С. 263. - Л-ра в кінці ст. . - ISBN 978-966-683-373-3
УДК
ББК 20.1(4УКР)
Рубрики: Лікарська сировина--Заготівля--Полісся--Тези доповідей
   Лікарські рослини--Радіоактивне забруднення--Полісся--Тези доповідей

   Полісся--Лікарська сировина--Заготівля -- Тези доповідей
    Полісся--Лікарські рослини--Радіоактивне забруднення -- Тези доповідей

Кл.слова (ненормовані):
лікарське рослинництво -- лекарственное растениеводство -- дикорослі лікарські рослини -- дикорастующие лекарственные растения
Анотація: Результати польових досліджень науковців Житомирського національного агроекологічного університету щодо особливостей використання природної флори Полісся для заготівлі лікарської сировини. Згадується <ЗАТ "Ліктрави"> (м. Житомир).

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Олійник, О. В. \ред.\; Шелест, З. М. \ред.\; Краснов, В. П. \ред.\; Котенко, В. В. \ред.\; Рослинний світ (флора) 3.04; Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний технологічний університет; Управління освіти Житомирської міської радиЖитомирська обласна організація українського товариства охорони природи; "Сучасні проблеми екологї та геотехнологій," Всеукраїнська наукова конференція(10 ; 2013 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

4.
36.88я2
К60


    Колесникова, Ирина Алексеевна.
    Сырье для производства безалкогольных напитков [] : справочник / И. А. Колесникова, М. В. Зазирная, Н. М. Сергеева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1992. - 240 с. : табл. - Лит.: с. 232-236. - ISBN 5-337-01133-2 : 4.50 грн.
УДК
ББК 36.88я2
Рубрики: Безалкогольні напої--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
безалкогольные напитки -- заменители сахара -- замінники цукру -- настои спиртовые -- настоянки спиртові -- пищевые кислоты -- харчові кислоти -- плодово-ягодные соки -- плодово-ягідні соки -- ароматические вещества -- ароматичні речовини -- консерванты -- консерванти -- пряноароматическое сырье -- пряноароматична сировина -- концентраты -- концентрати -- экстракты -- екстракти
Анотація: Данные о химическом составе, физико-химических и биологических свойствах сырья, применяемого в безалкогольном производстве.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Зазирная, Муза Васильевна; Сергеева, Нина Михайловна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
663.14(035)
Н 72


    Новаковская, Сарра Соломоновна.
    Производство хлебопекарных дрожжей [] : справочник / С. С. Новаковская, Ю. И. Шишацкий. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 335 с. : рис., табл. - Лит.: с. 320-324. - Предм. указ.: с. 325-328. - ISBN 5-10-001412-1 : 1.70 р.
УДК
ББК 36.871я2
Рубрики: Дріжджове виробництво--Сировина--Технологія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарные дрожжи -- микрофлора дрожжевого производства -- мікрофлора дріжджевого виробництва -- дрожжевое сырье -- дріжджева сировина -- питательные соли -- живильні солі -- маточные дрожжи -- маточні дріжджі -- товарные дрожжи -- товарні дріжджі -- товарное дрожжевое молоко -- товарне дріжджеве молоко -- сушеные дрожжи -- сушені дріжджі -- сточные воды дрожжевых заводов -- стічні води дріжджевих заводів -- качество дрожжей -- якість дріжджів -- оборудование дрожжевых заводов -- обладнання дріжджевих заводів
Анотація: Изложены основы биохимии, микробиологии и химии дрожжевого производства, приведена характеристика сырья, рассмотрены технологические схемы и оборудование производства дрожжей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шишацкий, Юлиан Иванович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.


    Микитюк, Валерій Мар'янович.
    Адаптація підприємств молокопродуктового підкомплексу України до міжнародних стандартів якості та безпечності харчової продукції: нормативно-правові та статистичні аспекти [] / В. М. Микитюк, С. В. Чугаєвська // Економіка АПК. - 2018. - N 8. - С. 68-76 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочне виробництво--Житомирська область
   Продовольча безпека--Україна

Кл.слова (ненормовані):
молочна сировина -- молочна продукція -- міжнародні стандарти якості

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чугаєвська, Світлана Володимирівна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

7.
663.8
К60


    Колесникова, Ирина Алексеевна.
    Контроль производства безалкогольных напитков [] / И. А. Колесникова, Л. М. Бойко, С. М. Ненахова. - Киев : Урожай, 1989. - 216 с. : рис., табл. - Лит.: с. 214. - ISBN 5-337-00408-5 : 0.70 р.
УДК
ББК 36.88
Рубрики: Безалкогольні напої--Якість--Контроль--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
безалкогольные напитки -- рефрактометрия -- рефрактометрія -- фотоколориметрия -- фотоколориметрія -- качество сырья -- якість сировини -- сырье производства безалкогольных напитков -- сировина виробництва безалкогольних напоїв
Анотація: Освещены методы химико-технологического контроля производства безалкогольных напитков, описаны приборы и способы определения качества сырья и готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бойко, Людмила Михайловна; Ненахова, Светлана Михайловна
Примірників всього: 2
АБ (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
663.5:663.83.022
С74


   
    Справочник технолога ликерно-водочного производства [] / [И. И. Бурачевский и др.] ; под ред.: В. Л. Яровенко, И. И. Бурачевского. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 207 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 202. - Предм. указ.: с. 203-205. - ISBN 5-10-000118-6 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.873я2
Рубрики: Лікеро-горілчане виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ликерно-водочное производство -- классификация ликерно-водочных изделий -- класифікація лікеро-горілчаних виробів -- сырье ликерно-водочного производства -- сировина лікеро-горілчаних виробів -- спиртовые соки -- спиртові соки -- спиртовые морсы -- спиртові морси -- спиртовые настои -- спиртові настої -- сахарные сиропы -- цукрові сиропи -- паточные сиропы -- паточні сиропи -- колер
Анотація: Приведены сведения о сырье, основных и вспомогательных материалах, получении полуфабрикатов, водок и ликерно-водочных изделиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурачевский, Иосиф Иванович; Болотина, Фанна Евсеевна; Макеева, Антонина Николаевна; Рухлядева, Антонина Павловна; Яровенко, Виктор Львович \ред.\; Бурачевский, Иосиф Иванович \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
663.52
Т38


   
    Технология спирта [] : учебник / [В. А. Маринченко и др.] ; под ред. В. А. Смирнова. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 416 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409-410. - Предм. указ.: с. 411-412. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.872я73
Рубрики: Спиртове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
спиртовое производство -- сырье спиртового производства -- сировина спиртового виробництва -- солод -- ферментные препараты -- ферментні препарати -- спиртовые дрожжи -- спиртові дріжджі -- спиртовое сусло -- спиртове сусло -- спирт-сырец -- спирт-сирець -- ректификованный спирт -- ректифікований спирт -- хлебопекарные дрожжи -- хлібопекарні дріжджі -- сухие кормовые дрожжи -- сухі кормові дріжджі -- зерно-картофельная барда -- зерново-картопляна барда
Анотація: Характеристика сырья, методы подготовки его к сбраживанию, получение солода и ферментных препаратов, дрожжей, получение спирта, его ректификация, методы использование побочных продуктов и очистки сточных вод.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Маринченко, Виктор Афанасьевич; Смирнов, Валентин Александрович; Устинников, Борис Алексеевич; Цыганков, Петр Семенович; Смирнов, Валентин Александрович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
663.4.02
К17


    Калунянц, Калуст Акопович.
    Химия солода и пива [] : учеб. пособие / К. А. Калунянц. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 176 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 174. - ISBN 5-10-001508-X : 0.40 р.
УДК
ББК 36.87я73
Рубрики: Пивоварне виробництво--Солод--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- сырье пивоварения -- сировина пивоваріння -- производство солода -- виробництво солода -- пивное сусло -- пивне сусло -- брожение пива -- бродіння пива -- пастеризация пива -- пастеризація пива -- отходы пивоварения -- відходи пивоваріння
Анотація: Рассмотрены химический состав сырья, применяемого в производстве солода и пива.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

11.


    Никитина, Н.
    Мясные паштеты: особенности сырья и технологии производства [] / Н. Никитина // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Паштети--М'ясне виробництво--Технологія
   Паштети--М'ясне виробництво--Сировина

Кл.слова (ненормовані):
паштеты -- паштети -- классификация паштетов -- класифікація паштетів -- игредиенты паштетов -- інгредієнти паштетів


Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

12.
663.3
М 55


    Мехузла, Николай Апполонович.
    Плодово-ягодные вина [] / Н. А. Мехузла, А. Л. Панасюк. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 240 с. : рис., табл. - (Современная технология). - Лит.: с. 233-235. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.875
Рубрики: Виноробство--Сировина--Технологія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
виноделие -- винное сырье -- винна сировина -- болезни плодово-ягодных вин -- хвороби плодово-ягідних вин -- столовые вина -- столові вина -- некрепленые вина -- неміцні вина -- крепленые вина -- міцні вина -- ароматизированные вина -- ароматизовані вина -- вина специальной технологии -- вина спеціальної технології -- медовые вина -- медові вина -- сидр -- шипучие вина -- шипучі вина -- кальвадос -- крепкие напитки -- міцні напої -- отходы виноделия -- відходи виноробства -- утилизация отходов виноделия -- утилізація відходів виноробства
Анотація: Характеристика сырья и производство плодово-ягодных вин, технологическая оценка плодово-ягодного сырья, технология его переработки, применяемое оборудование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панасюк, Александр Львович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
664.14
П 31


    Петрушевский, Вячеслав Витальевич.
    Производство сахаристых веществ [] / В. В. Петрушевский, Е. Г. Бондарь, Е. В. Винокурова. - Киев : Урожай, 1989. - 168 с. : рис., табл. - Лит.: с. 163-165. - ISBN 5-337-00407-7 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Цукор--Продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- продукты -- сахаросодержащее сырье -- цукровмісна сировина -- сахар-песок -- цукор-пісок -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- сахар жидкий -- цукор рідкий -- сахар-сырец тростниковый -- цукор-сирець тростинний -- глюкоза кристаллическая -- глюкоза кристалічна -- фруктоза кристаллическая -- фруктоза кристалічна -- мальтоза кристаллическая -- мальтоза кристалічна -- сорго сахарный -- сорго цукровий
Анотація: Освещены вопросы производства и применения новых видов сахаропродуктов, являющихся заменителями сахарозы в пищевых продуктах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондарь, Евгений Григорьевич; Винокурова, Елена Вячеславовна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
664.143/.149
С 40


    Сирохман, Иван Васильевич.
    Кондитерские изделия из нетрадиционного сырья [] / И. В. Сирохман. - Киев : Техніка, 1987. - 197 с. : рис., табл. - Лит.: с. 194-196. - 0.70 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерское сырье -- пищевая ценность кондитерских изделий -- харчова цінність кондитерських виробів -- сахаристые кондитерские изделия -- цукристі кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- детские кондитерские изделия -- дитячі кондитерські вироби -- лечебные кондитерские изделия -- лікувальні кондитерські вироби -- специальные кондитерские изделия -- спеціальні кондитерські вироби -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены вопросы использования в кондитерском производстве местные видов сырья, богатого белками и биологически активными веществами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

15.
664.143(035)
О-76


    Острик, Алексей Семенович.
    Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности [] : справочник / А. С. Острик, А. Н. Дорохович, Н. В. Мироненко. - Киев : Урожай, 1989. - 112 с. : рис., табл. - Лит.: с. 106-108. - ISBN 5-337-00406-9 : 0.50 р.
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерське виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерское сырье -- пищевая ценность вторичных продуктов -- харчова цінність вторинних продуктів -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- зародыши пшеницы -- зародки пшениці -- пивная дробина -- пивна дробина -- квасная дробина -- квасного дробина -- пшеничные отруби -- пшеничні висівки -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмаль
Анотація: Приведены характеристики нетрадиционных видов сырья и рецептуры новых кондитерских изделий с ними.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дорохович, Антонелла Николаевна; Мироненко, Нина Васильевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
638.14.05
Ч-57


    Чечевицкий, Владимир Михайлович.
    Получение воска на приусадебной пасеке [] / В. М. Чечевицкий ; [рис. и фото В. М. Чечевицкого]. - Херсон : ЧАО "ХГТ", 2018. - 40 с. : ил., рис. - Лит.: с. 37. - ISBN 978-617-7206-27-8 : 30.00 грн
УДК
ББК 46.91-6
Рубрики: Бджолиний віск--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пчелиный воск -- восковое сырье -- воскова сировина -- солнечная воскотопка -- сонячна воскотопка -- паровая воскотопка -- парова воскотопка -- фильтратор -- фільтратор -- товарный вид воска -- товарний вигляд воску
Анотація: Способы заготовки воскового сырья, технологии получения воска на приусадебной пасеке.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чечевицкий, Владимир Михайлович \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
664.143/.149+664.68+663.91(075)
Л 86


    Лурье, Иосиф Саулович.
    Технология кондитерского производства [] : учебник / И. С. Лурье. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 399 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 396. - ISBN 5-10-001443-1 : 5.00 крб
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- кондитерские материалы -- кондитерські матеріали -- карамель -- конфеты -- цукерки -- производство ириса -- виробництво ірису -- шоколад -- какао-порошок -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- пастила -- драже -- халва -- расчет кондитерских рецептур -- розрахунок кондитерських рецептур
Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
663.81
К 60


    Колесникова, Ирина Алексеевна.
    Ассортимент безалкогольных напитков [] / И. А. Колесникова, С. М. Ненахова. - Киев : Урожай, 1991. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 236-237. - ISBN 5-337-00757-2 : 0.80 крб
УДК
ББК 36.88
Рубрики: Безалкогольні напої--Класифікація--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
безалкогольные напитки -- сырье для безалкогольных напитков -- сировина для безалкогольних напоїв -- купажный сироп -- купажний сироп -- напитки на соках -- напої на соках -- витаминизированные напитки -- вітамінізовані напої -- тонизирующие напитки -- тонізуючі напої -- негазированные напитки -- негазовані напої -- безалкогольные коктейли -- безалкогольні коктейлі -- сухие напитки -- сухі напої -- сиропы -- сиропи -- квасы -- кваси -- национальные напитки -- національні напої -- зарубежные безалкогольные напитки -- зарубіжні безалкогольні напої
Анотація: Указан ассортимент разных групп напитков, изготовленных на разнообразном сырье, а также особенности напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ненахова, Светлана Михайловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

19.
663.1(075)
М 21


    Мальцев, Петр Михайлович.
    Технология бродильных производств [] : учебник / П. М. Мальцев. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 560 с. : рис., табл. - Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.870я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
бродильное производство -- спиртовое брожение -- спиртове бродіння -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- спирт из мелассы -- спирт із меласи -- технология пива -- технологія пива -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология вина -- технологія вина -- технология коньяков -- технологія коньяків -- кальвадос -- технология рома -- технологія рому -- виски -- віски -- технология водки -- технологія горілки -- технология ликеров -- технологія лікерів -- газированные напитки -- газовані напої -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- производство уксуса -- технологія уксусу -- технология молочной кислоты -- технологія молочної кислоти -- технология лимонной кислоты -- технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

20.
663.4
Г 52


    Главачек, Франтишек.
    Пивоварение [] = Pivovarstvi / Ф. Главачек, А. Лхотский ; пер. с чеш. И. В. Холодовой ; под ред. А. П. Колпакчи. - Москва : Пищевая пром-сть, 1977. - 624 с. : рис., табл. - 3.10 р.
УДК
ББК 36.876
Рубрики: Пивоварне виробництво--Технологія--Обладнанння--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоварное производство -- пивоваренное сырье -- пивоварна сировина -- солод -- хмель -- хміль -- охмеленное сусло -- охмелене сусло -- пивоваренные дрожжи -- пивоварні дріжжі -- технология брожения -- технологія бродіння -- молодое пиво -- молоде пиво -- розлив пива -- фильтрация пива -- фільтрація пива -- пастеризация пива -- пастеризація пива -- виды пива -- види пива -- диетическое пиво -- дієтичне пиво -- диабетическое пиво -- діабетичне пиво -- пивоваренное оборудование -- пивоварне обладнання
Анотація: Рассмотрены сырье для производства пива, процессы приготовления сусла, брожения и дображивания его, розлив пива, технологические операции и применяемое оборудование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лхотский, Алоис; Холодова, И. В. \пер.\; Колпакчи, А. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)