Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=цукор<.>
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-37 
1.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.1.04
К60


    Колесников, Валерий Александрович.
    Теплосиловое хозяйство сахарных заводов [] : учеб. пособие / В. А. Колесников, Ю. Г. Нечаев // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2018. - N 5. - Лит.: с. 385-386. - Предм. указ.: с. 387-388
УДК
ББК 36.84-5я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Теплотехніка--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
цукрові заводи -- сахарные заводы -- виробництво цукру -- производство сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок
Анотація: Рассмотрены вопросы выбора рациональных тепловых схем, работа выпарной станции, методики расчета теплоиспользующей аппаратуры и тепловой схемы сахарного завода в целом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нечаев, Ювеналий Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.1.02(075)
Г79


    Гребенюк, Семен Миронович.
    Технологическое оборудование сахарных заводов [] : учебник для втузов / С. М. Гребенюк. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 520 с. : рис., табл. - Лит.: с. 508. - Предм. указ.: с. 509-512. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.84-5я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарное производство -- производство сахара -- виробництво цукру -- цукор -- сахар -- цукрові заводи -- сахарные заводы
Анотація: Описано устройство основного технологического оборудования свеклосахарных и сахарорафинадного заводов, указаны область его применения, формулы расчета производительности оборудования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.05(038)
Б 63


   
    Биологически активные вещества пищевых продуктов [] : справочник / [В. В. Петрушевский и др.]. - Киев : Техніка, 1985. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 118-121. - Предм. указ.: с. 122-125. - 1.10 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Біологічно активні речовини--Хімічний склад--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
углеводы -- вуглеці -- липиды растительных продуктов -- ліпіди рослинних продуктів -- белки растительных продуктов -- білки рослинних продуктів -- нуклеиновые кислоты -- нуклеїнові кислоти -- пурины -- пуріни -- витамины -- вітаміни -- флавоноиды -- флавоноїди -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- обогащение хлеба -- збагачення хліба -- добавки в макаронных изделиях -- добавки в макаронні вироби -- мука из травы клевера -- мука із трави конюшини -- сухой яблочный порошок -- сухий яблучний порошок -- пищевые белки -- харчові білки -- мальтоза -- лактоза -- глутаминовая кислота -- глутамінова кислота -- фруктоза -- лимонниковый сахар -- лимонниковий цукор -- пектины -- пектини -- фосфатиды -- фосфатиди -- токсические вещества -- токсичні речовини
Анотація: Приведены химический состав многих видов растений, плодов, семян и производимых из них продуктов питания; дана характеристика биологически активных веществ растений, показано их влияние на организм человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Петрушевский, Вячеслав Витальевич; Казаков, Анатолий Леонидович; Бандюкова, Валентина Аршаковна; Карпович, Николай Сергеевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
664.1(075.8)
С 19


    Сапронов, Алексей Романович.
    Технология сахарного производства [] : учебник / А. Р. Сапронов. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 431 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 427. - Предм. указ.: с. 428-429. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.840я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технология сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок -- диффузионный сахарный сок -- дифузійний сік цукру -- кристаллизация сахара -- кристалізація цукру -- тростниковый сахар-сырец -- тристинний цукор-сирець -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад
Анотація: Описана современная технология сахара-песка и сахара-рафинада.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.1.057(031)
Б43


    Белик, Владимир Григорьевич.
    Оборудование для сахарорафинадного производства [] : справочник / В. Г. Белик, Б. М. Янчук, Ю. Ф. Цюкало. - Киев : Урожай, 1989. - 224 с. : рис., табл. - Лит.: с. 218. - Предм. указ.: с. 219. - ISBN 5-337-00409-3 : 1.40 р.
УДК
ББК 36.84я2
Рубрики: Цукрове виробництво--Обладнання--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
цукрове виробництво -- сахарное производство -- виробництво цукру -- производство сахара -- цукор-рафінад -- сахар-рафинад -- виробництво цукру-рафінаду -- производство сахара-рафинада -- цукроворафінадне виробництво -- сахарорафинадное производство
Анотація: Дана техническая характеристика оборудования, систем автоматизации, кинематические, технологические и пневматические схемы оборудования сахарорафинадного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Янчук, Борис Маркович; Цюкало, Юрий Федорович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
637.142.2
П27


   
    Переработка и использование молочной сыворотки [] : технолог. тетрадь / [А. Г. Храмцов и др.]. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 269-271. - ISBN 5-260-00084-6 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочная продукция -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- сливки -- вершки -- сгущенные концентраты -- згущені концентрати -- белковые продукты -- білкові продукти -- молочный сахар -- молочний цукор -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарська промисловість -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- мороженое -- морозиво -- кормопроизводство -- кормовиробництво
Анотація: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Храмцов, А. Г.; Павлов, В. А.; Нестеренко, П. Г.; Холодов, Г. И.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
664.14
П 31


    Петрушевский, Вячеслав Витальевич.
    Производство сахаристых веществ [] / В. В. Петрушевский, Е. Г. Бондарь, Е. В. Винокурова. - Киев : Урожай, 1989. - 168 с. : рис., табл. - Лит.: с. 163-165. - ISBN 5-337-00407-7 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Цукор--Продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- продукты -- сахаросодержащее сырье -- цукровмісна сировина -- сахар-песок -- цукор-пісок -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- сахар жидкий -- цукор рідкий -- сахар-сырец тростниковый -- цукор-сирець тростинний -- глюкоза кристаллическая -- глюкоза кристалічна -- фруктоза кристаллическая -- фруктоза кристалічна -- мальтоза кристаллическая -- мальтоза кристалічна -- сорго сахарный -- сорго цукровий
Анотація: Освещены вопросы производства и применения новых видов сахаропродуктов, являющихся заменителями сахарозы в пищевых продуктах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондарь, Евгений Григорьевич; Винокурова, Елена Вячеславовна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
664.1:658
Б90


    Бугаенко, Илья Федорович.
    Технохимический контроль сахарного производства [] : учеб. пособие / И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 216 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 199-211. - Лит.: с. 212. - Предм. указ.: с. 213-214. - ISBN 5-10000909-8 : 0.80 р.
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Контроль--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
анализ сахарной свеклы -- аналіз цукрових буряків -- анализ утфелей -- аналіз утфелів -- желтый сахар -- жовтий цукор -- сахар-песок -- цукор-пісок -- меласса -- меласа
Анотація: Изложены химические и инструментальные методы анализа сырья и продуктов свеклосахарного производства, а также определения и контроля оптимальных условий технологических процессов производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
664.1+664.2(075)
С 19


    Сапронов, Алексей Романович.
    Общая технология сахара и сахаристых веществ [] : учебник / А. Р. Сапронов, А. И. Жушман, В. А. Лосева ; под ред. А. Р. Сапронова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 397 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393. - ISBN 5-10-001183-1 : 1.20 р.
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Технология--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
производство сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок -- кристаллизация сахара -- кристалізація цукру -- тростниковый сахар-сырец -- тростинний цукор-сирець -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- картофельный крахмал -- картопляний крохмал -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмал -- сухой крахмал -- сухий крохмал -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмал -- дистрины -- дистрини -- крахмальная патока -- крохмальна патока -- техническая глюкоза -- технічна глюкоза -- глюкозофруктозный сироп -- глюкозофруктозний сироп
Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жушман, Анатолий Иванович; Лосева, Валентина Александровна; Сапронов, Алексей Романович \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
316.3
З-80


   
    Золоті ворота [] : [альманах] : видання тов-ва зв'язків з українцями за межами України. Вип. 3 / редкол.: Чубук Микола (голов. ред.) [та ін.]. - К. : АВЄРС, 1993. - 174 с. : фото. - 900.00 крб
    Зміст:
Кузьо, Тарас. Панорама українських політичних партій в діаспорі / Т. Кузьо. - С .9-20
Серггійчук, Володимир. : Трагедія музею визвольної боротьби України в Празі / В. Серггійчук. - С .20-31
Мушинка, Микола. Ми наближували той день / М. Мушинка. - С .32-33
Мушинка, Микола. Українознавче шкільництво за межами України / М. Мушинка. - С .34-41
Бойко, Іван. Чи є цукор українською валютою? / І. Бойко. - С .42-46
Рибалка, Володимир. Нема селянина-товаровиробника, а є лише мешканці села / В. Рибалка. - С .47-53
Апанович, Олена. Україна в духовному світі Вернадського / О. Апанович. - С .54-90
Соколенко, Валентина. Хто винайшов кіно / В. Соколенко. - С .90-99
Бабенко, Іван. Нашому цвіту - по всьому світу / І. Бабенко. - С .100-118
УДК
ББК 60
Рубрики: Людина і суспільство--Україна--Збірники
   
Кл.слова (ненормовані):
українська діаспора -- украинская диаспора -- українська мова -- украиский язык -- україністика -- українистика -- українські політичні партії -- украинские политические партии -- визвольна боротьба -- освободительная борьба
Анотація: [Зібрані матеріали стосуються історії України, її економіки, екології, суспільно-політичного і культурного життя].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чубук, Микола \ред.\; Жулинський, Микола \ред.\; Брайчевський, Михайло \ред.\; Дзюба, Іван \ред.\; Вернадський, Володимир Іванович (акад., філософ, природознавець, мислитель, засн. геохімії, біогеохімії та радіогеології, космізму ; 1863 - 1945) \про нього\
Примірників всього: 2
ЧЗ (2)
Свободны: ЧЗ (2)
Знайти схожі

12.
94(100)
A61


    Annual Editions: Western Civilization [Текст] : in 2 Vols. / ed. William Hughes. - 8th ed. - Guilford, Conn. : The Dushkin Publ. Group, 1995. - (The Annual Editions Series).
   Vol. 2 : Early Modern through the 20th Century. - 243 p. : ill. - Ind.: p. 241-243. - ISBN 1-56134-375-7 : 016.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 63.3(0)
Рубрики: Цивілізації--Історія--Збірники
   Париж, місто (Франція)
Кл.слова (ненормовані):
цивилизации -- історія -- история -- цукор -- сахар -- ренесанс -- ренессанс -- епоха відродження -- эпоха возрождения -- пірати -- пираты -- фемінізм -- феминизм -- Париж

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Hughes, William \ed.\; Локк, Джон (філософ, просвітитель ; 1632 - 1704) \про нього\; Ньютон, Ісаак (фізик, математик, механік і астроном ; 1642 - 1727) \про нього\; Джефферсон, Томас (3-й президент США, філософ, дипломат, політ. діяч ; 1743 - 1826) \про нього\; Бернар, Сара (актриса ; 1844 - 1923) \про неї\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

13.
664.14+663.5
А 66


    Андрощук, Павел Михайлович.
    Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях [Текст] / П. М. Андрощук. - Хмельницкий : [б. и., 1995?]. - 4.00 грн
УДК
ББК 36.84 + 36.87
Рубрики: Цукрове виробництво--Практичні посібники
   Спиртове виробництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- цукор -- сахарный песок -- цукровий пісок -- спирт -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- домашний спирт -- домашній спирт -- дрожжи -- дріжджі -- перегоночные аппараты -- перегоночні апарати -- абсолютный спирт -- абсолютний спирт -- ликероводочные изделия -- лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
908 (477.42)
М 19


"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція (1996 ; Малин)

    Порийчук, В. М.
    Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр. [] / В. М. Порийчук // Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р. / [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин : [б. в.], 1996. - С. 104-106. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
ББК 26.891(4УКР-4Ж)
Рубрики: Цукрове виробництво--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
   Цукровий завод--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.

Кл.слова (ненормовані):
історична волинь -- харчові виробництва -- пищевые производства -- цукор -- сахар -- заводи -- заводы

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція(1996 ; Малин)
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

15.
631.1:338.524(477)
Ц65


   
    Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК [] / П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - К. : Ін-т аграр. економіки УААН, 1997. - 501, [2] с. : табл., граф. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 30.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Аграрний ринок--Ціноутворення--Україна--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ціноутворення в АПК -- ценообразование в АПК -- агропромисловий комплекс України -- агропромышленный комплекс Украины -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- формування цін -- формирование цен -- біржова торгівля -- биржовая торговля -- ціновий моніторінг АПК -- ценовой мониторинг АПК -- протекціонізм -- протекционизм -- зерно пшениці -- зерно пшеницы -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- насіння соняшнику -- семена подсолнечника -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- цукор-пісок -- сахар-песок -- яловичина -- говядина -- свинина -- масло тваринне -- масло животное
Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Саблук, П. Т.; Ситник, В. П.; Шпичак, О. М.; Білик, Ю. Д.; Саблук, П. Т. \ред.\; Ситник , В. П. \ред.\; Шпичак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
613.2
М19


    Маловичко, Анатолий.
    Очищение печени и желудочно-кишечного тракта. Продлите свою молодость! [] / А. Маловичко. - Санкт-Петербург : Диля, 2004. - 272, [9] с. : ил. - (Хочу быть здоровым!). - Лит.: с. 260-261. - ISBN 5-8174-0288-2 : 7.00 грн.
УДК
ББК 53.59
Рубрики: Народна медицина--Раціональне харчування--Популярні видання
   Печінка--Хвороби--Харчування--Популярні видання

   Шлунок--Хвороби--Харчування--Популярні видання

Кл.слова (ненормовані):
вредные белки -- шкідливі білки -- жиры -- жири -- сахар -- цукор -- пищеварение -- травлення -- питание для очищения печени -- харчування для очищення печінки
Анотація: В книге собрана информация по очищению желудочно-кишечного тракта, печени, эндокринной системы, очищению всего организма на клеточном уровне и многое другое, что необходимо для оздоровления. Эта книга должна объединить вокруг себя самых разных людей, ее идеи должны стать поводом для полного изменения жизни человека. Вы убедитесь, что физическое очищение и здоровье немыслимы без духовного очищения и веры. Этот постулат делает систему автора уникальной, отличает ее от других систем, результаты применения которых исчезают, как только вы перестаете делать определенные процедуры. Очищение по Маловичко принесет вам устойчивые результаты, потому что зиждется на вечных ценностях, которые необходимы человечеству для выживания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

17.
613.2
Х26


    Хаубер-Швенк, Габи.
    Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство
Анотація: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

18.
65.9(4Укр)306.75
Б 11


    Бєлінська, Неля Семенівна.
    Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення [] : монографія / Н. С. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вінницький нац. техн. ун-т. - Вінниця : Універсум-Вінниця, 2005. - 266 с. : рис., табл. - Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265. - ISBN 966-641-161-X : 14.00 грн
ББК 65.9(4Укр)306.75
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Підприємницька діяльність--Економічна ефективність--Вінницька область (Україна)--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ринкова класифікація підприємств -- трансформаційні процеси -- прибуток -- розробка стратегії товару -- маркетинг молокопереробних підприємств -- управління запасами -- логістична концепція -- реструктуризація молокопереробних підприємств -- фінансове оздоровлення галузі -- мокопереробні підприємства Вінницької області -- технологія твердого сиру -- молочний цукор -- казеїн -- ВАТ "Вінницький молочний завод"
Анотація: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Вінницький національний технічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

20.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-37 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)