Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=казеїн<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
637.1(075)
Т 38


   
    Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

2.
637.1(075.8)
Т 26


    Твердохлеб, Галина Васильевна.
    Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.1(075.8)
Т 38


   
    Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
577.1(075)
Ш37


    Шевряков, Микола Вікторович.
    Практикум з біологічної хімії [] : навч. посібник / М. В. Шевряков, Б. В. Яковенко, О. Ф. Явоненко. - Суми : Унів. кн., 2003. - 203 с. : іл. - Літ.: с. 203. - ISBN 966-680-089-6 : 15.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Лабораторні роботи--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
біологічна хімія -- амінокислоти -- аминокислоты -- білки -- каротин -- казеїн -- вітаміни -- ферменти -- глюкоза -- лактоза -- спиртове бродіння -- АТФ -- адреналін -- кальцій -- молочна кислота
Анотація: Лабораторні роботи з біохімії: принцип експерименту, дослідження, хід лабораторної роботи, розрахунки та кінцевий результат експерименту

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яковенко, Борис Володимирович; Явоненко, Олександр Федотович
Примірників всього: 5
ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (3)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (3)
Знайти схожі

5.
65.9(4Укр)306.75
Б 11


    Бєлінська, Неля Семенівна.
    Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення [] : монографія / Н. С. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вінницький нац. техн. ун-т. - Вінниця : Універсум-Вінниця, 2005. - 266 с. : рис., табл. - Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265. - ISBN 966-641-161-X : 14.00 грн
ББК 65.9(4Укр)306.75
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Підприємницька діяльність--Економічна ефективність--Вінницька область (Україна)--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ринкова класифікація підприємств -- трансформаційні процеси -- прибуток -- розробка стратегії товару -- маркетинг молокопереробних підприємств -- управління запасами -- логістична концепція -- реструктуризація молокопереробних підприємств -- фінансове оздоровлення галузі -- мокопереробні підприємства Вінницької області -- технологія твердого сиру -- молочний цукор -- казеїн -- ВАТ "Вінницький молочний завод"
Анотація: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Вінницький національний технічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
673.1:006.3/.8(072)
С76


    Стандартизація молока та молочних продуктів [Текст] : метод. посіб. / В. П. Славов [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2017 - .
   Ч. 2. - 2017. - 155, [1] с. : табл. - Літ.: с. 155. - ISBN 978-966-485-234-7 : 50.00 грн
УДК
ББК 36.95ц
Рубрики: Молочне виробництво--Стандартизація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- молочна промисловість -- стандарт на продукцію -- незбиране молоко -- сир -- масло -- сухе молоко -- казеїн
Анотація: До посібника увійшли вимоги з окремих державних стандартів на молочні продукти та основні нормативні документи, які регулюють найрізноманітніші аспекти виробництва, контролю та маркування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Славов, Володимир Петрович; Кальчук, Любов Аскольдівна; Біденко, Володимир Михайлович; Ковальчук, Віктор Іванович; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекоглогічний університет
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)