Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=блюда из черствого хлеба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641.55
Г 22


    Гасик, Анна.
    У меня на кухне ничего не пропадает [] / Анна Гасик ; [пер. Н. Муровмцева]. - Москва : Волюр, 1992. - 208 с. : табл. - (Польские хозяйки советуют). - ISBN 5-87966-002-8 : 4.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- хранение продуктов -- зберігання продуктів -- блюда из черствого хлеба -- страви із черствого хліба -- блюда из капустного рассола -- страви із капустяного розсолу -- блюда из огуречного рассола -- страви із огіркового розсолу -- блюда из свернувшегося молока -- страви із скіпілого молока
Анотація: Книга дает практические советы, как научиться полностью использовать все продукты, что существенно сократит расходы на питание и сэкономит семейный бюджет.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Муровмцева, Н. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.55(083.12)
Н 12


   
    На все вкусы [] / сост. М. М. Калакура. - Киев : Реклама, 1988. - 248 с. : рис. - ISBN 5-88520-002-5 : 2.90 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Раціональне харчування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- бутерброды -- бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- соусы -- соуси -- блюда из черствого хлеба -- страви з черствого хліба -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- изделия из теста -- вироби з тіста -- блюда национальных кухонь -- страви національних кухонь -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- домашние заготовки -- домашні заготовки
Анотація: Излагаются основы рационального питания, организованного с учетом физиологических потребностей человека, пищевой ценности продуктов, качества и количества пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калакура, Мария Михайловна \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)