Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=натуральні сири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
637.1(075.8)
Т 38


   
    Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.3
С59


    Соколова, Зоя Сергеевна.
    Технология сыра и продуктов переработки сыворотки [] : учеб. пособие для вузов / З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 334 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 331. - ISBN 5-10-0020296 : 4.53 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Молочні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сыроварение -- молочные продукты -- натуральные сыры -- натуральні сири -- бактериальные закваски -- бактеріальні закваски -- твердые сыры -- тверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленые сыры -- плавлені сири -- переработка сыворотки -- переробка сироватки
Анотація: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лакомова, Лариса Ивановна; Тиняков, Владимир Георгиевич; Палюх, С. В. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.1(075)
Ш13


    Шаблій, Любов Матвіївна.
    Технологія переробки молока [] : навч. посіб. / Шаблій Любов Матвіївна ; М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Кондор, 2019. - 305, [3] с. : табл., рис. - Літ.: с. 265-268. - Дод.: с. 269-305. - ISBN 978-617-7729-62-3 : 309.00 грн
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток молочної промисловості -- молочні продукти в харчуванні людини -- молочна сировина -- санітарно-гігієнічні показники -- механічне обробляння молочної сировини -- молочні продукти -- теплове обробляння молочної сировини -- вакуумне обробляння молочної сировини -- питні види молока -- питні види вершків -- кисломолочні продукти -- морозиво -- молочні консерви -- натуральні сири -- пакування молока -- пакування молочних продуктів -- санітарна обробка молока -- санітарна обробка тари -- санітарна обробка обладнання
Анотація: Історія розвитку молочної промисловості, вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)