Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=повар<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
373.2
Д 71


   
    Дошкільникам про професії [] / [уклад. Н. І. Дикань ; іл. Н. В. Кридченко]. - Х. : Основа, 2009. - 128 с. : іл. - (ДНЗ. Вихователю). - ISBN 978-611-00-0240-0 : 016.50 грн
УДК
ББК 74.102
Рубрики: Дошкільне виховання--Навчальні видання для дошкільної освіти
   
Кл.слова (ненормовані):
пожежний -- пожарный -- військовий -- военный -- космонавт -- космонавт -- медичний працівник -- медицинский работник -- будівельник -- строитель -- бібліотекар -- библиотекарь -- працівник лісу -- работник леса -- працівник освіти -- работник образования -- поштар -- почтальон -- продавець -- продавец -- чоботар -- сапожник -- кравець -- закройщик -- столяр -- кухар -- повар -- водій -- водитель -- працівники міліції -- работник милиции -- рольові ігри -- ролевые игры
Анотація: Посібник містить матеріали для ознайомлення дітей дошкільного віку з різноманітними професіями.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дикань, Н. І. \уклад.\; Кридченко, Н. В. \іл.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
640.41(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Дод.: с.205. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 58.00 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання
   Ресторани--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслуживание -- бар -- кафе -- кафетерій -- кафетерий -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- постачання ресторанів -- снабжение ресторанов -- складські приміщення -- складские помещения -- структура виробництва (ресторани) -- структура производства (рестораны) -- організація виробництва (ресторани) -- организация производства (рестораны) -- ресторанний посуд -- ресторанная посуда -- кондитерський цех -- технологічна документація -- технологическая документация -- технологічні карти -- технологические карты -- їдальні -- столовые -- зберігання харчових продуктів -- хранение продуктов питания -- кухар -- повар
Анотація: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
347.7(477)
П 61


   
    Посадові інструкції. Торгівля та громадське харчування [] / [упоряд. Пашутинський Є. К.]. - 2-ге вид. - К. : КНТ, 2006. - 290, [2] с. - (Кадри підприємства). - ISBN 966-373-057-9 : 48.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304.6
Рубрики: Працівники торгівлі--Посадові інструкції--Довідкові видання
   Працівники громадського харчування--Посадові інструкції--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
керівники -- руководители -- головний кулінар -- главный кулинар -- завідувач ринку -- заведующий рынка -- керуючий магазином -- управляющий магазина -- професіонали -- профессионалы -- інокореспондент -- инокорреспондент -- метрдотель -- бармен -- инспектор-товарознавець -- инспектор-товаровед -- технічні службовці -- технические служащие -- контролер-касир -- контролер-кассир -- робітники -- работники -- буфетник -- буфетчик -- кондитер -- пекар -- пекарь -- шеф-кухар -- шеф-повар
Анотація: Зразки посадових інструкцій працівників оптової, роздрібніої торгівлі та закладів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пашутинський, Є. К. \упоряд.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
64-057.2:641
Н 74


    Новоженов, Юрий Михайлович.
    Профессия - повар [] / Ю. М. Новоженов. - Москва : Экономика, 1989. - 142 с. : рис. - ISBN 5-282-00600-6 : 0.25 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кухарі--Професії--Науково-популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
повар -- профессии -- пища для человека -- їжа для людини -- профессия кондитер -- професія кондитер -- кухня столовой -- кухня столової -- первые рестораны -- перші ресторани -- рациональное питание -- раціональне харчування
Анотація: О прошлом, настоящем и будущем поварского и кондитерского дела, о кулинарном мастерстве и путях его его постижения - эта книга.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)