Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлібобулочні вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
664.66/.664.69(076.5)
Л 12


   
    Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи
   Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція
Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664.6(075)
Ц 94


    Цыганова, Татьяна Борисовна.
    Технология и организация производства хлебобулочных изделий [] : учебник / Т. Б. Цыганова. - 2-е изд., испр. . - М. : Академия, 2008. - 448 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.441-443. - ISBN 978-5-7695-4800-0 : 236.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарское сырье -- хлібопекарська сировина -- солод -- хлебопекарское предприятия -- хлібопекарське підприємство -- пшеничное тесто -- пшеничне тісто -- ржаное тесто -- житнє тісто -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- хлебобулочный ассортимент -- хлібобулочний асортимент -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- технологический процесс -- технологічний процес -- качество хлеба -- якість хліба -- пекарський цех
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
620.2:663/664(075.8)
Т 50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2010. - 729, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 120.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні вироби -- зерномучные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські товари -- кондитерские товары -- смакові товари -- вкусовые товары -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- молочні продукти -- молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- рибні товри -- рыбные товары -- яєчні товари -- яичные товары -- харчові добавки -- пищевые добавки
Анотація: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
663/664(075.8)
Т50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2015. - 729, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 350.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні вироби -- хлібобулочні вироби -- кондитерські товари -- смакові товари -- овочі -- плоди -- гриби -- молочні продукти -- харчові жири -- м'ясопродукти -- рибні товари -- яйця -- харчові добавки
Анотація: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

8.
664+60(075)
Х22


   
    Харчова біотехнологія [] : підручник / Т. П. Пирог [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Ліра-К, 2016. - 407, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 391-401. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Біотехнологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми харчових технологій -- молочні ферменті продукти -- ферментовані м'ясні вироби -- хлібобулочні вироби -- алкогольні напої -- слабоалкогольні напої -- безалкогольні напої -- ферментовані продукти -- мікробіота безглютенових заквасок -- ферменти мікробного походження -- біологічно активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- харчові добавки -- біологічно активні сполуки -- генетично модифіковані організми -- безпека генетично модифікованих організмів
Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пирог, Т. П.; Антонюк, М. М.; Скроцька, О. І.; Кігель, Н. Ф.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
664.64*М
С73


   
    Спосіб ефективного використання комплексу технологічно цінних сполук хмелю та продуктів його переробки у хлібопеченні [] : наук. практ. рек. / [Л. В. Проценко та ін. ; за ред. Л. В. Проценко] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир : Рута, 2018. - 30, [2] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 28-30. - ISBN 978-617-581-367-6 : 60.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Хміль--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- харчова промисловість -- хлібобулочні вироби
Анотація: Рекомендації розроблені на основі результатів наукових досліджень впливу гірких речовин, поліфенольних сполук та ефірної олії хмелю українських сортів на смакові та споживчі якості хлібобулочних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Пасічник, І. О.; Гринюк, Т. П.; Проценко, Л. В. \ред.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)