Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технохімічний контроль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
636.085.55
М 54


   
    Методичні положення та норми продуктивності на виробництво комбінованих кормів [] / [В. В. Вітвіцький [та ін.]. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2008. - 245 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Дод.: с. 207-244. - ISBN 978-966-8785-65-8 : 27.00 грн
УДК
ББК 45.45
Рубрики: Тваринництво--Корми--Нормативно-виробничі видання
   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво комбінованих кормів -- технохімічний контроль -- устаткування комбікормових заводів -- чисельність робітників основного виробництва -- чисельність робітників допоміжного виробництва -- технічне обслуговування устаткування -- виробництво готових кормів -- автоматика контрольно-вимірювальних приладів
Анотація: Методика розрахунку, норми часу і продуктивності та нормативи чисельності та виробництво комбінованих кормів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вітвіцький, Володимир Валентинович; Фурса, Микола Іванович; Суховій, Олексій Петрович; Рудень, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.6(075)
Ц 94


    Цыганова, Татьяна Борисовна.
    Технология и организация производства хлебобулочных изделий [] : учебник / Т. Б. Цыганова. - 2-е изд., испр. . - М. : Академия, 2008. - 448 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.441-443. - ISBN 978-5-7695-4800-0 : 236.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарское сырье -- хлібопекарська сировина -- солод -- хлебопекарское предприятия -- хлібопекарське підприємство -- пшеничное тесто -- пшеничне тісто -- ржаное тесто -- житнє тісто -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- хлебобулочный ассортимент -- хлібобулочний асортимент -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- технологический процесс -- технологічний процес -- качество хлеба -- якість хліба -- пекарський цех
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
543(075)
Ж41


    Жванко, Юлия Николаевна.
    Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании [] : учеб. пособие / Ю. Н. Жванко, Г. В. Панкратова, З. И. Мамедова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Высш. шк., 1989. - 270, [1] с. : рис., табл. - Лит.: с. 241. - Прил.: с. 242-268. - ISBN 5-06-000077-X : 0.75 р.
УДК
ББК 24.4я723
Рубрики: Аналітична хімія--Навчальні видання
   Громадське харчування--Якість--Контроль--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
аналитическая химия -- аналітична хімія -- качественный анализ -- якісний аналіз -- химические лаборатории -- хімічні лабораторії -- катионы -- катіони -- анионы -- аніони -- количественный анализ -- кількісний аналіз -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- исследование кулинарных полуфабрикатов -- дослідження кулінарних напівфабрикатів -- исследование готовых блюд -- дослідження готових страв -- физико-химические методы анализа -- фізико-хімічні методи аналізу -- колориметрия -- колориметрія -- общественное питание -- громадське харчування
Анотація: Состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратова, Г. В.; Мамедова, З. И.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
637.13:637.3
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология сыра и других молочных продуктов [] : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 1992. - 320 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 316. - ISBN 5-10-000951-9 : 8.90 крб
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Сироварство--Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
обработка молока -- обробка молока -- транспортирование молока -- транспортування молока -- технология сыра -- технологія сиру -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- технология молочных консервов -- технологія молочних консервів -- технология продуктов детского питания -- технологія продуктів дитячого харчування -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кулешова, Ираида Михайловна; Дунченко, Нина Ивановна; Крусь, Галина Николаевна \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

5.
664.68(075)
Б 93


    Бутейкис, Нина Григорьевна.
    Технология приготовления мучных кондитерских изделий [] : учебник для сред. проф.-тех. училищ / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - Москва : Экономика, 1984. - 256 с. : рис., табл. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.86я72
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- сировина кондитерська -- сырье кондитерское -- напівфабрикати кондитерські -- полуфабрикаты кондитерские -- замішування тіста -- замес теста -- рихлення тіста -- разрыхление теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- східні кондитерські вироби -- восточные кондитерские изделия -- технохімічний контроль -- технохимический контроль -- організація праці кондитера -- организация труда кондитера
Анотація: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жукова, Алла Алексеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
636.085.55-021.4(075.8)
К65


   
    Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь) [] : підручник / Б. В. Єгоров [та ін. ; під заг. ред. Б. В. Єгорова]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2013. - 445, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 349-351. - Дод.: с. 352-445. - ISBN 978-966-289-031-0 : 95.00 грн
УДК
ББК 65.325.2я73 + 45.451.83я73
Рубрики: Комбікормове виробництво--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технохімічний контроль -- технохимический контроль -- розміщення сировини -- размещение сырья -- зберігання сировини -- хранение сырья -- зберігання готової продукції -- хранение готовой продукции -- рецепти комбікормів -- рецепты комбикормов -- рецепти готової продукції -- рецепты готовой продукции -- контроль технологічного процесу -- контроль технологического процесса -- ветеринарний контроль -- ветеринарный контроль -- санітарний контроль -- санитарный контроль -- кількісно-якісний облік сировини -- количественно-качественный учет сырья -- кількісно-якісний облік готової продукції -- количественно-качественный учет готовой продукции
Анотація: Організація технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристика та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Величко, Т. О.; Хоренжий, Н. В.; Єгоров, Б. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
664.14+664.68:658.562
Л 86


    Лурье, Иосиф Саулович.
    Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве [] : справочник / И. С. Лурье, А. И. Шаров // Технохимический контрорль сырья в кондитерском производстве. - Москва : Колос, 2001. - Предм. указ.: с. 340-342. - Лит.: с. 343
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерські вироби--Сировина--Контроль--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- технохімічний контроль -- технохимический контроль
Анотація: Изложены данные по классификации сырье, правилам его хранения, требованиям, предъявляемым к качеству; описаны методы контроля качества от отбора проб для анализа выполнения физико-химических исследований.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаров, Александр Иосифович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.1:664
Д 79


    Дубцов, Георгий Георгиевич.
    Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции [] : учеб. пособие / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - Москва : Мастерство, 2002. - 240 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с. 232. - ISBN 5-294-00010-5 : 15.80 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Кулінарні вироби--Якість--Навчальні видання
   Кондитерські вироби--Якість--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
кулинарные изделия -- кондитерские изделия -- показатели качества продукции -- показники якості продукції -- безопасность пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- пищевые добавки -- харчові добавки -- сахарные кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- качество кондитерского сырья -- якість кондитерської сировини -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- хранение кондитерской продукции -- зберігання кондитерської продукції
Анотація: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сиданова, Муся Юрьевна; Кузнецова, Людмила Семеновна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
24.4
Ж41


    Жванко, Юлия Николаевна.
    Аналитическая химия и технохимический контроль в общественном питании [] : учеб. пособие / Ю. Н. Жванко, Г. В. Панкратова, З. И. Мамедова. - Москва : Высш. шк., 1980. - 228 с. : рис., табл. - Лит.: с. 220. - Прил.: с. 221-228. - 0.45 р.
ББК 24.4
Рубрики: Аналітична хімія--Навчальні видання
   Громадське харчування--Якість--Контроль--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
аналитическая химия -- общественное питание -- качественный анализ -- якісний аналіз -- методы качественного анализа -- методи якісного аналізу -- катионы -- катіони -- анионы -- аніони -- количественный анализ -- кількісний аналіз -- методы количественного анализа -- методи кількісного аналізу -- физико-химические методы анализа -- фізико-хімічні методи аналізу -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- исследование кулинарных полуфабрикатов -- дослідження кулінарних напівфабрикатів -- исследование готовых блюд -- дослідження готових страв
Анотація: Пособие состоит из двух частей: аналитической химии и технохимического контроля в общественном питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Панкратова, Галина Владимировна; Мамедова, Земфира Ибрагимовна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
36.83я72
З-43


    Зверева, Лидия Федоровна.
    Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства [] / Л. Ф. Зверева, З. С. Немцова, Н. П. Волкова. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 416 с. : рис., табл. - Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412. - 0.95 р.
ББК 36.83я72
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарное производство -- сырье хлебопекарного производства -- сировина хлібопекарського виробництва -- технология производства хлеба -- технологія виробництва хліба -- качество хлебных изделий -- якість хлібних виробів -- пищевая ценность хлебных изделий -- харчова цінність хлібних виробів -- ассортимент хлебных изделий -- асортимент хлібних виробів -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондитерських виробів -- технохимический контроль -- технохімічний контроль
Анотація: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Немцова, Зинаида Сергеевна; Волкова, Нина Петровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)