Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=структура производства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
65.29я73
Е 45


   
    Економіка підприємства [] : навч. посібник / І. М. Бойчик та ін. - 2-ге вид., випр. і допов. - К. : Каравела ; Л. : "Новий світ-2000", 2001. - 298 с. : табл. - Дод.: с. 266 - 288; - Л -ра: с. 289 -292. - ISBN 966-95-596-7-7. - ISBN 966-7827-03-8 : 18.00 грн.
ББК 65.29я73
Рубрики: Економіка підприємства--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
структура виробництва -- структура производства -- управління підприємством -- управление предприятием -- прогнозування -- прогнозирование -- планування -- планирование -- управління персоналом підприємства -- управление персоналом предприятия -- потенціал підприємства -- потенциал предприятия -- фінансово-кредитні ресурси. -- финансово-кредитные ресурсы -- інвестиції -- инвестиции -- оплата праці -- оплата труда -- реструктуризація підприємства -- реструктуризация предприятия -- банкрутство підприємства -- банкротство предприятия -- ліквідація підприємства -- ликвидация предприятия -- санація підприємства -- санация предприятия
Анотація: Розглядається галузева структура підприємства, його потенціал, шляхи ефективного розвитку в умовах ринку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бойчик, Ірина Михайлівна; Харів, Петро Степанович; Хопчан, Марія Іванівна; Піча, Юрій Володимирович
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 279, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 205-279. - ISBN 978-611-01-0290-2 :
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація підприємств харчування -- классификация предприятий питания -- форми праці -- формы труда -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- постачання підприємств -- снабжение предприятий -- тарне господарство ресторанів -- тарное хозяйство ресторанов -- складське господарство -- складское хозяйство -- структура виробництва -- структура производства -- оперативне планування виробництва -- оперативное планирование производства -- організація праці -- организация труда
Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Свободных экз. нет
Знайти схожі

3.
642.5(075.8)
М21


    Мальська, М. П.
    Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [] : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 303, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303. - ISBN 978-617-673-162-7 : 63.00 грн
УДК
ББК 65.424.1я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток ресторанного господарства -- развитие ресторанного хозяйства -- управління підприємствами -- управление предприятиями -- виробництво продукції ресторанного господарства -- производство продукции ресторанного хозяйства -- структура виробництва -- структура производства -- технологія процесів обслуговування -- технология процессов обслуживания -- організація обслуговування туристів -- организация обслуживания туристов -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- якість послуг -- качество услуг -- якість ресторанної продукції -- качество ресторанной продукции -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)