Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ресторанно-готельний бізнес<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11
1.
338.48(075.8)
Ф 84


   
    Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі [] : навч. посібник / Г. Б. Мунін [та ін.] ; за ред.: Л. С. Трофименко, О. О. Гоца. - К. : Кондор, 2008. - 370 с. - Дод.: с.306-342. - Л-ра: с.343. - ISBN 978-966-351-152-8 : 042.00 грн
УДК
ББК 65.43я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
готельні послуги -- гостиничные услуги -- управління готелем -- управление гостиницей -- типи готелів -- типы гостиниц -- обслуговувуання гостей -- обслуживание гостей -- готельні мережі -- гостиничные сети -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- глобалізаця готельного бізнесу -- глобализация гостиничного бизнеса -- концентрація готельног бізнесу -- концентрация гостиничного бизнеса -- субфранчайзинг -- комерційна концесія -- коммерческая концессия -- готельний договір -- гостиничный договор -- корпоративне підприємство -- корпоративное предприятие -- персонал готелів -- персонал гостиниц -- маркетингове забезпечення -- маркетинговое обеспечение -- бренд -- консалтингові фірми -- консалтинговые фирмы -- інтернет-бронювання -- интернет-бронирование -- обов'язки туристів -- обязанности туристов -- реструктиризація готелей -- реструктиризация гостиниц -- турдокументи -- франшиза
Анотація: Сучасні концепції організації системи франчайзингу в управлінні готелем.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мунін, Г. Б.; Карягін, Ю. О.; Артеменко, А. С.; Кошиль, Ю. В.; Трофименко, Л. С. \ред.\; Гоца, О. О. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
338.488.2:640.4](075)
Б18


    Байлик, Станислав Иванович.
    Гостиничное хозяйство: проблемы, перспективы, сертификация [] : учеб. пособие / С. И. Байлик. - Киев : ВИРА-Р, 2001. - 208 с. - Лит.: с. 207. - ISBN 966-7808-01-0 : 22.20 грн
УДК
ББК 65.441я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
гостиничные сети -- готельні мережі -- характеристика гостиниц -- характеристика готелів -- гостиничные услуги -- готельні послуги
Анотація: В работе рассмотрена типологическая характеристика гостиниц по уровню комфорта и функциональному признаку. Разработаны приемы размещения гостиниц в планировочной структуре города. Проанализированы принципы построения гостиничных сетей в Украине и за рубежом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
642.5(075.8)
М21


    Мальська, М. П.
    Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [] : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 303, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303. - ISBN 978-617-673-162-7 : 63.00 грн
УДК
ББК 65.424.1я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток ресторанного господарства -- развитие ресторанного хозяйства -- управління підприємствами -- управление предприятиями -- виробництво продукції ресторанного господарства -- производство продукции ресторанного хозяйства -- структура виробництва -- структура производства -- технологія процесів обслуговування -- технология процессов обслуживания -- організація обслуговування туристів -- организация обслуживания туристов -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- якість послуг -- качество услуг -- якість ресторанної продукції -- качество ресторанной продукции -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация
Анотація: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
640.4
М38


    Машир, Надія Пилипівна.
    Ресторанний сервіс та секрети гостинності [] : навч. посібник / Н. П. Машир, А. П. Пасюк. - 2-ге вид., допов. і випр. - К. : Кондор , 2015. - 390, [2] с. : рис. - Л-ра: с. 390. - ISBN 978-966-2781-69-4 : 350.00 грн
УДК
ББК 65.422
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пасюк, А. П.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.


    Бойко, М.
    Суб'єктивні технології у готельному бізнесі [] / М. Бойко // Вісник Київск. нац. торг.-екон. ун-ту. - 2016. - N 4. - С. 104-113. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 1727-9313
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Кл.слова (ненормовані):
суб'єктні технології -- субъектные технологии -- споживач -- потребитель -- готельна послуга -- гостиничная услуга -- лояльність -- лояльность -- клієнтська база -- клиентская база -- європейський індекс -- европейский индекс

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

6.
640.43:642.5(075,8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
640.4:338.46(075.8)
К56


    Ковешніков, Володимир Сергійович.
    Організація готельно-ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563, [1] с. : іл., табл. - Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563. - ISBN 978-617-7605-31-6 : 414.00 грн
УДК
ББК 65.441я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
готельне господарство -- індустрія гостинності -- управління готелем -- послуги гостинності -- обов'язки персоналу готелів -- обслуговування людей з інвалідністю -- управління безпекою готелю -- управління персоналом готелю -- готельний маркетинг -- товарно-матеріальні ресурси -- інженерно-технічна служба готелю -- ресторанне господарство -- продукція ресторанного комплексу -- обслуговування туристів
Анотація: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
642.5-054.6(100)(075.8)
О-75


   
    Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 90.00 грн
УДК
ББК 65.424.1(0)я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   Гостинна індустрія--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- обслуговування іноземних туристів -- харчування іноземних туристів -- форми обслуговування туристів -- обслуговування банкетів -- дипломатичні прийоми -- дипломатичний протокол -- банкет-прийом -- вимоги офіційних прийомів
Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.


    Брич, В. Я.
    Методологічні підходи до оцінки якості туристичних та готельно-ресторанних послуг [] / В. Я. Брич, В. І. Охота // Інвестиціі: практика та досвід. - 2018. - N 18. - С. 22-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Туристична індустрія--Послуги--Оцінка
   Ресторанно-готельний бізнес

Кл.слова (ненормовані):
туристичні послуги -- готельно-ресторанні послуги -- кількісні показники -- якісні показники -- стандарти -- система управління якістю

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Охота, В. І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

10.
338.47:379.85*М
Т86


    "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети", міжнародна науково-практична інтернет конференція (2 ; 2020 ; Житомир).
    Матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети", 22 травня 2020 р. [] / М-во освіти і науки України, Житомир. облдержадмін., Житомир. нац. агроекол. ун-т, Uniwersytet Papieski Jana Pawla II w Krakowie [та ін. ; редкол.: О. А. Опалов (голова) та ін.]. - Житомир : ЖНАЕУ, 2020. - 53, [4] с. : іл., табл., рис. - Літ. в кінці ст. - Зі змісту: Архітектурне "обличчя" міста як складова туристичних ресурсів (на прикладі архітектурних об'єктів Житомира) / С. Д. Марченко. - ISBN 978-617-7684-38-0 : 60.00 грн
УДК
ББК 65.433 + 77
Рубрики: Туризм--Наукові видання
   Ресторанно-готельний бізнес --Наукові видання

   Сільський туризм--Наукові видання

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- туристична галузь -- туристичний бізнес -- фахівці у сфері туризму -- сільський туризми -- туристичні ресурси -- екотуризм -- зелений туризм
Анотація: [Представлено матеріали доповідей ІІ науково-практичної інтернет-конференції "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети"].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Марченко, С. Д.; Опалов, Олександр Анатолійович \ред.\; Любіцева, Ольга Олександрівна \ред.\; Шищенко, Петро Григорович \ред.\; Бондаренко, Едуард Леонідович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирська обласна державна адміністрація; Житомирський національний агроекологічний університет; Uniwersytet Papieski Jana Pawla II w Krakowie
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

11.
338.488.2:640.4](075.8)
О-64


   
    Організація готельно-ресторанної справи [] : навч. посіб. / [В. Я. Брич та ін.] ; за заг. ред. В. Я. Брича ; М-во освіти і науки України, Терноп. нац. економ. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [2] с. : іл., рис., табл. - Авт. зазнчено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 472-482. - ISBN 978-617-7844-16-6 : 340.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)43
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Брич, В. Я. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Тернопільський національний економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)