Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=технологія продуктів дитячого харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
637.13:637.3
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология сыра и других молочных продуктов [] : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 1992. - 320 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 316. - ISBN 5-10-000951-9 : 8.90 крб
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Сироварство--Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
обработка молока -- обробка молока -- транспортирование молока -- транспортування молока -- технология сыра -- технологія сиру -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- технология молочных консервов -- технологія молочних консервів -- технология продуктов детского питания -- технологія продуктів дитячого харчування -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кулешова, Ираида Михайловна; Дунченко, Нина Ивановна; Крусь, Галина Николаевна \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)