Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=Хлібопекарське виробницство -- Хміль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
664.64*М
С73


   
    Спосіб ефективного використання комплексу технологічно цінних сполук хмелю та продуктів його переробки у хлібопеченні [] : наук. практ. рек. / [Л. В. Проценко та ін. ; за ред. Л. В. Проценко] ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся. - Житомир : Рута, 2018. - 30, [2] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 28-30. - ISBN 978-617-581-367-6 : 60.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Хміль--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- харчова промисловість -- хлібобулочні вироби
Анотація: Рекомендації розроблені на основі результатів наукових досліджень впливу гірких речовин, поліфенольних сполук та ефірної олії хмелю українських сортів на смакові та споживчі якості хлібобулочних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Пасічник, І. О.; Гринюк, Т. П.; Проценко, Л. В. \ред.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)