Л 12 Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція Аннотация: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К14 Казаков, Евгений Дмитриевич. Биохимия зерна и продуктов его переработки [] : учебник / Е. Д. Казаков, В. Л. Кретович ; [ред. О. Б. Толстова]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 368 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 364. - ISBN 5-10-000520-3 : 1.10 р. Рубрики: Зерно (харч.)--Біохімія--Переробка--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: зерно (пищ.) -- биохимия -- переработка -- белковые вещества -- білкові речовини -- витамины -- вітаміни -- ферменты -- ферменти -- углеводы -- вуглеводи -- липиды -- ліпіди -- дыхание зерна -- дихання зерна -- пшеничная мука -- пшеничне борошно -- ржаная мука -- житнє борошно Аннотация: Химический состав зерна, описание белковых веществ, липидов, биохимические процессы, протекающие в зерне, муке и крупе. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кретович, Вацлав Леонович; Толстова, О. Б. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К80 Кретович, Вацлав Леонович. Биохимия зерна и хлеба [] / В. Л. Кретович ; [отв. ред. З. Г. Евстигнеева] ; Акад. наук CCCР, Ин-т биохимии им. А. Н. Баха. - Москва : Наука , 1991. - 133 с. : рис., табл. - Лит.: с. 129-131. - ISBN 5-02-004091-6 : 3.60 р. Рубрики: Зерно (харч.)--Біохімія--Наукові видання Хліб--Наукові видання фывфывфыв: зерно (пищ.) -- биохимия -- хлеб -- химический состав зерна -- хімічний склад зерна -- ферменты -- ферменти -- белковые вещества зерна -- білкові речовини зерна -- углеводы зерна -- вуглеводи зерна -- химия переработки зерна -- хімія переробки зерна -- пшеничная мука -- пшеничне борошно -- ржаная мука -- житнє борошно -- крупа Аннотация: Структура и химический состав зерна и его отдельных морфологических частей, белковые вещества зерна, муки, крупы и готового хлеба. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Евстигнеева, З. Г. \ред.\; Академия наук CCCРИнститут биохимии им. А. Н. Баха Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |