664.6:664.69(075.8)
Х 94


    Хромеенков, Владимир Михайлович.
    Технологическое оборудование хлебозаводов и макаронных фабрик [] : учебник / В. М. Хромеенков ; [ред. Н. В. Куркина]. - СПб. : Гиорд, 2002. - 488, [8] с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия). - Лит.: с. 483. - Предм. указ.: с. 484-489. - ISBN 5-901065-45-X : 51.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібозаводи--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   Макаронні фабрики--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
технологические схемы производства -- технологічні схеми виробництва -- оборудование хлебопекарного производства -- обладнання хлібопекарного виробництва -- транспортирование муки -- транспортування борошна -- хранение муки -- зберігання борошна -- дозаторы хлебопекарного производства -- дозатори хлібопекарного виробництва -- тестоприготовительные машины -- тістоприготувальні машини -- тестоделительные машины -- тістоділильні машини -- тестовые заготовки -- тістові заготовки -- универсальные шкафы расстройки -- хлебопекарные печи -- хлібопекарські печі -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- сушка макаронных изделий -- сушка макаронних виробів -- поточные линии хлебопекарного производства -- поточні лінії хлібопекарського виробництва -- поточные линии макаранного производства -- поточні лінії макаронного виробництва -- хлебоукладочные агрегаты -- хлібоукладні агрегати -- упаковка готовой продукции -- пакуваннят готової продукції
Аннотация: Схемы, устройство и конструктивные особенности машин и аппаратов, используемых на хлебозаводах и макаронных фабриках.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Куркина, Н. В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Аннотация: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)