338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Аннотация: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Аннотация: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

54(075)
Х-46


   
    Хімія [] : посібник для вступників до вузів / В. В. Сухан [та ін.]. - К. : Либідь, 1993. - 408 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 397. - Предм. покажч.: с. 398-402. - ISBN 5-325-00138-8 : 220.00 крб
УДК
ББК 24я73
Рубрики: Хімія--Навчальні видання для абітурієнтів
фывфывфыв:
будова атома -- строение атома -- атомно-молекулярне вчення -- атомно-молекулярное учение -- періодичний закон Д. І. Менделєєва -- периодический закон Д. И. Менделеева -- періодична система елементів Д. І. Менделєєва -- периодическая система элементов Д. И. Менделеева -- ізотопи -- изотопы -- хімічний зв’язок -- химическая связь -- хімічні реакції -- химические реакции -- неорганічна хімія -- неорганическая химия -- органічна хімія -- органическая химия -- лужні метали -- лужные металлы -- розчини -- растворы -- неорганічні сполуки -- неорганические соединения -- електролітична дисоціація -- электролитическая диссоциация -- неметали -- неметаллы -- метали -- металлы -- залізо -- железо -- вуглеводні -- углеводороды -- органічні сполуки -- органические соединения -- кисневмісні органічні сполуки -- кислородсодержащие соединения -- азотовмісні органічні сполуки -- азотосодержащие органические соединения -- спирти -- спирты -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- крохмаль -- крахмал -- сахароза -- глюкоза
Аннотация: Емпіричні та теоретичні дані, що висвітлюють всі питання програми з хімії для вступників до вузів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сухан, Василь Васильович; Табенська, Тетяна Воломирівна; Капустян, Аза Йосипівна; Горлач, Валерій Федорович
Экземпляры всего: 4
ФОНД (2), АБ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (2), АБ (1), ЧЗ (1)

24я729
Х-46


   
    Хімія [] : посібник для вступників / В. В. Сухан [та ін.]. - 3-тє вид. - К. : Либідь, 1996. - 448 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 439. - Предм. покажч.: с. 440-442. - ISBN 5-325-00832-3 : 3.50 грн
ББК 24я729
Рубрики: Хімія--Навчальні видання для абітурієнтів
фывфывфыв:
атомно-молекулярне вчення -- атомно-молекулярное учение -- періодичний закон -- периодический закон -- будова атома -- строение атома -- хімічний зв'язок -- химическая связь -- хімічні реакції -- химические реакции -- електролітична дисоціація -- электролитическая диссоциация -- неорганічні сполуки -- неорганические соединения -- неметали -- неметаллы -- метали -- металлы -- лужні метали -- лужные металлы -- залізо -- железо -- органічні сполуки -- органические соединения -- вуглеводні -- углеводороды -- кисневмісні сполуки -- кислородосодержащие соединения -- азотовмісні сполуки -- азотосодержащие соединения -- спирти -- спирты -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- крохмаль -- крахмал -- сахароза -- глюкоза -- амінокислоти -- аминокислоты -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты
Аннотация: Основні питання загальної, неорганічної та органічної хімії.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сухан, Василь Васильович; Табенська, Тетяна Володимирівна; Капустян, Аза Йосипівна; Горлач, Валерій Федорович
Экземпляры всего: 6
ФОНД (3), ЧЗ (3)
Свободны: ФОНД (3), ЧЗ (3)

24.2
Д 81


    Дудкин, Мар Сергеевич.
    Введение в химию углеводов [] : учеб. пособие / М. С. Дудкин ; [ред. Т. С. Антоненко]. - К. : Вища школа, 1976. - 176 с. : рис. - Лит.: с. 174. - 0.33 р.
ББК 24.2
Рубрики: Вуглеводні--Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
моносахариды -- моносахариди -- альдозы -- альдози -- кетозы -- кетози -- хроматография -- хроматографія -- гельфильтрация -- гельфільтрація -- электрофорез -- електрофорез -- поляриметрия -- поляриметрія -- инфракрасная спектроскопия -- інфрачервона спектроскопія -- ядерно-магнитный резонанс -- ядерно-магнітний резонанс -- масс-спектрометрия -- мас-спектрометрія -- гликали -- гліколі -- олигосахариды -- олігосахариди -- дисахариды -- дисахариди -- полисахариды -- полісахариди -- крахмал -- крохмаль -- целлюлоза -- целюлоза -- гликоген -- глікоген -- хитин -- хітин -- мукополисахариды -- мукополісахариди -- биосинтез углеводов -- біосинтез вуглеводнів
Аннотация: Основы химии углеводов: их номенклатура и строение, методы синтеза, свойства и характерные реакции.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Антоненко, Т. С. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Аннотация: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.143(035)
О-76


    Острик, Алексей Семенович.
    Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности [] : справочник / А. С. Острик, А. Н. Дорохович, Н. В. Мироненко. - Киев : Урожай, 1989. - 112 с. : рис., табл. - Лит.: с. 106-108. - ISBN 5-337-00406-9 : 0.50 р.
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерське виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
кондитерское производство -- кондитерское сырье -- пищевая ценность вторичных продуктов -- харчова цінність вторинних продуктів -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- зародыши пшеницы -- зародки пшениці -- пивная дробина -- пивна дробина -- квасная дробина -- квасного дробина -- пшеничные отруби -- пшеничні висівки -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмаль
Аннотация: Приведены характеристики нетрадиционных видов сырья и рецептуры новых кондитерских изделий с ними.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дорохович, Антонелла Николаевна; Мироненко, Нина Васильевна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

664.2:664.157(083)
С 74


   
    Справочник по крахмало-паточному производству [] / [Д. Р. Абрагам и др.] ; под ред.: Е. А. Штырковой, М. Г. Губина. - Москва : Пищевая пром-сть, 1978. - 432 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Предм. указ.: с. 422-426. - 1.60 р.
УДК
ББК 36.85я2
Рубрики: Крохмале-мелясове виробництво--Сировина--Обладнання--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
крахмало-паточное производство -- крахмальное сырье -- крохмальна сировина -- сырой картофельный крахмал -- сирий картопляний крохмаль -- сырой кукурузный крахмал -- сирий курудзяний крохмаль -- сухой крахмал -- сухий крохмал -- сухой кукурузный корм -- сухий кукурудзяний корм -- кукурузное масло -- кукурудзяне масло -- пшеничный крахмал -- пшеничний крохмаль -- сорговый крахмал -- сорговий крохмаль -- патока -- кристаллическая глюкоза -- кристалічна глюкоза -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмаль -- декстрин
Аннотация: Приведены справочные данные по физико-химическим свойствам крахмала и крахмалопродуктов, по сырью, технологии, оборудованию крахмало-паточного производства.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Абрагам, Дора Рафаиловна; Губин, Михаил Гаврилович; Жарова, Елизавета Яковлевна; Жушман, Анатолий Иванович; Штыркова, Евгения Александровна \ред.\; Губин, Михаил Гаврилович \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.2
Т 38


   
    Технология крахмала и крахмалопродуктов [] : учебник / [Н. Н. Трегубов и др.] ; под ред. Н. Н. Трегубова. - 5-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 472 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 458-460. - Предм. указ.: с. 461-465. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.85я73
Рубрики: Крохмале-мелясове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
крахмало-патоковое производство -- крахмальное сырье -- крохмальна сировина -- картофельный крахмал -- картопляний крохмаль -- зерновое крахмальное сырье -- зернова крохмальна сировина -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмаль -- пшеничный крахмал -- пшеничний крохмаль -- сорговый крахмал -- сорговий крохмаль -- рисовый крахмал -- рисовий крохмаль -- сухой крахмал -- сухий крохмаль -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмаль -- декстрин -- гидролиз крахмала -- гідроліз крохмалю -- патока -- кристаллическая гидратная глюкоза -- кристалічна гідратна глюкоза -- пищевая глюкоза -- харчова глюкоза -- медицинская глюкоза -- медична глюкоза
Аннотация: Строение, свойства и технология крахмала и крахмалопродуктов.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Трегубов, Николай Николаевич; Жарова, Елизавета Яковлевна; Жушман, Анатолий Иванович; Сидорова, Елена Константиновна; Трегубов, Николай Николаевич \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.55
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Картофель в нашем доме [] / Н. И. Губа, А. С. Кошик. - Киев : Урожай, 1986. - 200 с. : рис. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Картопля--Рецептура--Популярні видання
фывфывфыв:
кулинария -- картофель в питании -- картопля в харчуванні -- салаты из картофеля -- салати із картоплі -- забавные блюда из картофеля -- кумедні картопляні страви -- сладкие картофельные изделия -- солодкі картопляні страви -- крахмал -- крохмаль -- блюда из картофеля -- картопляні страви
Аннотация: Приведены рецепты приготовления блюд из картофеля и даны практические советы хозяйке по его кулинарной обработке, оформлению и украшению блюд.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кошик, Алла Сергеевна
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

664.2
Т66


    Трегубов, Николай Николаевич.
    Технохимический контроль крахмало-паточного производства [] : учеб. пособие / Н. Н. Трегубов, В. Г. Костенко ; [ред. Е. И. Чистякова]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 271 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 241-262. - Лит.: с. 263. - Предм. указ.: с. 264-269. - ISBN 5-10-001161-0 : 1.54 крб
УДК
ББК 36.85
Рубрики: Крохмале-мелясове виробництво--Технологія--Контроль--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
крахмало-паточное производство -- технология -- лаборатория технохимического контроля -- лабораторія технохімічного контролю -- физико-химические методы исследования -- фізико-хімічні методи досліджень -- химические методы анализа -- хімічні методи аналізу -- картофельный крахмал -- картопляний крохмаль -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмаль -- контроль качества вспомогательных материалов -- контроль якості допоміжних матеріалів -- приготовление реактивов -- приготування реактивів
Аннотация: Методы анализа сырья, полупродуктов и продуктов крахмало-паточной промышленности.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Костенко, Владимир Григорьевич; Чистякова, Е. И. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

36.86
П18


    Парфененко, Валерия Васильевна.
    Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья [] / В. В. Парфененко, М. Б. Эйнгор, В. Н. Никифорова. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 203-206. - 0.70 р.
ББК 36.86
Рубрики: Кондитерські вироби--Сировина--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
кондитерские изделия -- нетрадиционное кондитерское сырье -- нетрадиційна кондитерська сировина -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- фруктовое сырье -- фруктова сировина -- овощное сырье -- овочева сировина -- соевый белок -- соєвий білок -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмаль -- поверхностно-активные вещества -- поверхнево-активні речовини -- твердые жиры -- тверді жири
Аннотация: Использование нетрадиционного сырья при производстве кондитерских изделий.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Эйнгор, Михаил Беркович; Никифорова, Валентина Николаевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)