Шифр: amtl/2007/27
   Журнал

Англійська мова та література [Текст]. - Х. : Основа, 2002 - . - Выходит три раза в месяц
2007г. N 27
Из содерж.:
Про вивчення іноземних мов у 2007-2008 н.р. : Методичні рекомендації. - С.2-6
Гаврілова, С. В. Olympiad Summary (lesson - TV programme) / С. В. Гаврілова. - С.7-9
Кір`янова, Л. Б. Style (10 клас) / Л. Б. Кір`янова. - С.10-11
фывфыв: КОНСПЕКТИ УРОКІВ, МОДА
Захарчук, І. Білки, жири, вуглеводи, мінерали / І. Захарчук. - С.13-15
фывфыв: КОНСПЕКТИ УРОКІВ, ЇЖА
Гільчук, Ю. В. From the history of the Olympic Games / Ю. В. Гільчук. - С.16-17
фывфыв: КОНСПЕКТИ УРОКІВ, СПОРТ
Перехейда, О. М. Кабінет іноземної мови - творча лабораторія вчителя : З досвіду роботи / О. М. Перехейда, А. А. Котовська, Я. Ю. Камінська-Клецкова. - С.18-25
Вишковський, С. А. The Princess and the Pea : Свято англійської мови з використанням мультимедійних засобів у 4 класі / С. А. Вишковський, О. Я. Синявська. - С.28-29
фывфыв: КОМП`ЮТЕРИ
Шкода, Л. П. Дидактичний матеріал до позакласного заходу - інтелектуальної гри "НАЙРОЗУМНІШИЙ" англійською мовою для 9-11 класів / Л. П. Шкода. - С.30-31
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ІН (1)
Свободны: ІН (1)

Держатели документа:
ЖОУНБ

663.03(075.8)
Р 74


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Система технологій харчових виробництв [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - Київ : Кондор, 2008. - 256 с. : рис., табл. - Літ.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 : 31.00 грн, 30.30 грн, 20.00 грн, 37.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
технологія хлібобулочних виробів -- кондитерські вироби -- молочні вироби -- бродильне виробництво -- жири та олії -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- технолгія сиру
Аннотация: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчович продуктів на ринку.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Колісник, Анатолій Володимирович
Экземпляры всего: 4
ВВ (3), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1)

547(076.5)
К 64


    Кононський, Олексій Іванович.
    Органічна хімія. Практикум [] : навч. посібник / О. І. Кононський. - К. : Вища школа, 2002. - 248 с. : рис., табл. - Дод.: с. 237-243. - Л-ра: с. 244. - ISBN 966-642-104-6 : 14.00 грн, 13.50 грн грн
УДК
ББК 24.2я73
Рубрики: Органічна хімія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
органічні речовини -- органические вещества -- алкани -- алканы -- феноли -- фенолы -- альдегіди -- альдегиды -- оксокислоти -- оксокислоты -- вуглеводи -- углеводы -- спирти -- спирты -- аміни -- амины -- жири -- жиры -- алкалоїди -- алкалоиды -- дицукриди -- дисахариды -- поліцукриди -- полисахариды -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- фенолокислоти -- фенолокислоты -- хімічна лабораторія -- химическая лаборатория -- хімічні прилади -- химические приборы -- хімічний посуд -- химическая посуда
Аннотация: Основні методи добування органічних речовин у чистому вигляді, основи якісного та кількісного аналізу органічних сполук, ізомерія та номенклатура різних класів органічних речовин.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 7
ФОНД (2), ЧЗ (4), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (4), ВВ (1)

664:658.562(075.8)
М54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Унів. кн., 2013. - 299, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 289-296. - Л-ра: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 75.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Навчальні видання
фывфывфыв:
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість харчової продукції -- качество пищевой продукции -- контроль якості продукції -- контроль качества продукции -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека харчової продукції -- безопасность пищевой продукции -- оцінювання якості продукції -- оценивание качества продукции -- оцінювання харчової якості -- оценивания пищевого качества -- органолептична оцінка -- органолептическая оценка -- інструментальні методи оцінювання -- инструментальные методы оценки -- фізичні методи оцінки -- физические методы оценки -- фізико-хімічні методи оцінки -- физико-химические методы оценки -- фізико-хімічні показники якості -- физико-химические показатели качества -- номенклатура показників якості -- номенклатура показателей качества -- нормування показників якості -- нормирования показателей качества -- контроль показників якості -- контроль показателей качества -- якість продукції тваринництва -- качество продукции животноводства -- якість рослинних жирів -- качество растительных жиров -- контроль м'ясної продукції -- контроль мясной продукции -- оцінювання якості сировини -- оценивание качества сырья -- контроль молочної продукції -- контроль молочной продукции -- якість рибної продукції -- качество рыбной продукции -- якість яєчної продукції -- качество яичной продукции -- якість жирової продукції -- качество жировой продукции -- виробничі лабораторії -- производственные лаборатории -- лабораторії харчових виробництв -- лаборатории пищевых производств -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры
Аннотация: Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
фывфывфыв:
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Аннотация: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

547(075.8)
М 66


    Мітрясова, Олена Петрівна.
    Вступ до органічної хімії [] : навч. посібник / О. П. Мітрясова ; М-во освіти і науки України. - К. : Професіонал, 2007. - 394, [6] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 393-394. - ISBN 978-966-370-075-5 : 54.00 грн
УДК
ББК 24.2я73
Рубрики: Хімія--Органічна--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
вуглеводні -- углеводные -- дієнові вуглеводні -- диеновые углеводные -- ароматичні вуглеводні -- ароматические углеводные -- терпенові сполуки -- терпеновые соединения -- галогеноорганічні сполуки -- галогеноорганические соединения -- спирти -- спирты -- феноли -- фенолы -- альдегіди -- альдегиды -- кетони -- кетоны -- вуглеводи -- углеводы -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- нітросполуки -- нитросоединения -- амінокислоти -- аминокислоты -- естери -- эстэры -- жири -- жиры -- мила -- мыла -- поліпептиди -- полипептиды -- білки -- белки -- алкалоїди -- алкалоиды -- нуклеїнові кислоти -- нуклеиновые кислоты -- гетероциклічні сполуки -- гетероциклические соединения
Аннотация: Викладено основи знань з органічної хімії на основі принципу інтеграції з іншими природничими дисциплінами, що вивчаються студентами природничих спеціальностей.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Міністерство освіти і науки України
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1)

664.3:658.562(075.8)
М 54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / за ред. Л. М. Крайнюка. - 2-е вид., перероб. і допов. - Суми : Унів. кн., 2009. - 300 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 045.00 грн
УДК
ББК 36-1Я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Твариннництво--Жири рослинні--Контроль--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
якість харчової продукції -- органолептична оцінка -- спектроскопія -- потенціометричний аналіз -- хроматографія -- якість м'ясної продукції -- контроль молочної продукції -- якість рибної продукції -- контроль яєчної продукції -- контроль жирової продукції -- технохімічні лабораторії -- акредитованные лаборатории
Аннотация: Методи оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що звстосовуються в процесі її контролю.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черенко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Бондарчук, В. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текстььь] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Аннотация: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Экземпляры всего: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)

612.3
О-75


   
    Основи харчування [] : теорія та практичні застосування / [Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - Житомир : Рута, 2010. - 884 с. : табл., рис. - Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881. - ISBN 978-617-581-012-5 : 60.00 грн
УДК
ББК 75.0
Рубрики: Фізична культура і спорт--Навчальні видання
   Харчування--Гігієна--Навчальні видання

   Харчування--Екологія--Навчальні видання

   Харчові продукти--Забруднення--Навчальні видання

   Харчові отруєння--Навчальні видання

   Спортсмени--Харчування--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
місцеві видання -- местные издания -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- теорія харчування -- теория питания -- національна кухня -- национальная кухня -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- травлення -- пищеварение -- вегетаріанство -- вегетарианство -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- білки -- белки -- забруднення води -- загрязнение воды -- екологія харчування -- екология питания -- харчові добавки -- пищевые добавки -- генетично модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- штрихове кодування продтоварів -- штриховое кодирование пропродуктов -- культура харчування -- культура питания -- харчові раціони -- пищевые рационы -- вітаміни -- витамины -- транквілізатори -- транквилизаторы -- допінг у спорті -- допинг в спорте -- спортивне харчування -- спортивное питание
Аннотация: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)

373.545:54
С78


    Стахеєв, О. Ю.
    Хімія. Узагальнюючі схеми і таблиці [] : посібник для учнів, абітурієнтів, студентів та вчителів / О. Ю. Стахеєв. - Т. : Навч. кн. - Богдан, 2010. - 52 с. : сх., табл. - ISBN 978-966-10-1346-8 : 3.50 грн
УДК
ББК 74.262.4
Рубрики: Хімія--Методика викладання--Загальноосвітні школи--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
хімічний елемент -- химический элемент -- розчини -- растворы -- оксиди -- оксиды -- солі -- соли -- гідроліз солей -- гидролиз солей -- кислоти -- кислоты -- неорганічна хімія -- неорганическая химия -- лужні метали -- лужные металлы -- алюміній -- алюминий -- галогени -- галогены -- хлор -- кисень -- водород -- вода -- фосфор -- карбон -- хром -- органічна хімія -- органическая химия -- насичені вуглеводні -- насыщенные углеводные -- ненасичені вуглеводні -- ненасыщенные углеводные -- феноли -- фенолы -- ацителенові вуглеводні -- ацителеновые углеводные -- ароматичні вуглеводні -- ароматические углеводные -- спирти -- спирты -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- аміни -- амины -- амінокислоти -- аминокислоты -- жири -- жиры -- дієнові вуглеводні -- диеновые углеводные
Аннотация: В стислій і наочній формі сконцентровано шкільний курс хімії.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

373.545:54
З-48


    Зеленєва, Оксана Геннадіївна.
    Хімія. 8-11 класи [] : довідник школяра і студента / О. Г. Зеленєва. - Донецьк : БАО, 2008. - 560 с. : табл. - (Сучасне українське видання). - Дод.: с. 527-552. - ISBN 978-966-548-728-9 (укр.). - ISBN 978-966-548-561-2 (рос.) : 21.30 грн
УДК
ББК 74.262.4
Рубрики: Хімія--Методика викладання--Загальноосвітні школи--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
загальна хімія -- общая химия -- хімічні реакції -- химические реакции -- хімічні зв'язки -- химические связи -- хімічні рівняння -- химические уравнения -- атомно-молекулярне вчення -- атомно-молекулярное учение -- періодичний закон Д. І. Менделєєва -- периодический закон Д .И. Менделеева -- періодична система елементів Д. І. Мендєлєєва -- периодическая система элементов Д.И.Менделеева -- розчини -- растворы -- електролітична дисоціація -- электролитическая дисоциация -- окисно-відновні реакції -- окислительно-восстановительные реакции -- електроліз -- электролиз -- неорганічна хімія -- неорганическая химия -- водень -- водород -- вода -- галогени -- галогены -- оксиген -- селен -- нітроген -- нитроген -- фосфор -- карбон -- силіцій -- силиций -- лужні метали -- лужные металлы -- цинк -- алюміній -- алюминий -- органічна хімія -- органическая химия -- органічні сполуки -- органические соединения -- спирти -- спирты -- жири -- жиры -- білки -- белки -- нуклеїнові кислоти -- нуклеиновые кислоты -- вуглеводи -- углеводы
Аннотация: Універсальний посібник містить основні відомості зі шкільного курсу загальної, органічної та неорганічної хімії.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

577.1(075.8)
Б63


   
    Біологічна хімія [] : підручник / Н. Г. Марінцова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка". - Л. : Львівська політехніка, 2009. - 324 с. : рис., сх., фото. - Л-ра: с. 317. - ISBN 978-966-553-837-0 : 171.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
біологічна хімія -- биологическая химия -- амінокислоти -- аминокислоты -- білки -- белки -- плазматична мембрана -- плазматическая мембрана -- нуклеїнові кислоти -- нуклеиновые кислоты -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- ферменти -- ферменты -- витамины -- вітаміни -- гормони -- гормоны -- обмін вуглеводів, ліпідів та білків -- обмен углеводов, липидов и белков -- обмін і функції нуклеотидів -- обмен и функции нуклеотидов -- матричні біосинтези -- матричные биосинтезы -- біосинтез антитіл -- биосинтез антител -- мутагенез -- генна інженерія -- генная инженерия -- механізми регуляції хімічних перетворень і фізико-хімічних процесів -- механизмы регуляции химических превращений и фихико-химических процессов -- регуляція обміну речовин, пов'язаного з репродуктивною функцією -- регуляция обмена веществ, связанного с репродуктивной функцией -- біохімія окремих органів і систем -- биохимия отдельных органов и систем -- обмін чужорідних сполук -- обмен чужеродных соединений -- кров -- кровь -- м'язи -- мускулы -- фармацевтическая биохимия -- фармацевтична біохімія
Аннотация: Біологічна хімія - це наука, яка вивчає хімічний склад, структуру, перетворення речовин і енергії, які вдбуваються в організмі. Сутність цієї науки полягає одночасно в вагомості для неї біологічних функцій, які грунтуються на хімічних процесах.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Марінцова, Наталія Геннадіївна; Журахівська, Л. Р.; Губицька, І. І.; Болібрух, Л. Д.; Курка, М. С.; Новіков, В. П.; Міністерство освіти і науки України; Національний Університет "Львівська політехніка"
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

664.34(075.8)
П 31


    Пешук, Людмила Василівна.
    Біохмія та технологія оліє-жирової сировини [] : навч. посібник / Л. В. Пешук, Т. Т. Носенко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 295, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 585-289. - Л-ра: с. 290-292. - ISBN 978-611-01-0035-9 : 68.00 грн
УДК
ББК 35.782.1я73
Рубрики: Біохімія--Продукція рослинництва--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
олійні культури -- масленичные культуры -- морфологічна характеристика плодів -- морфологическая характеристика плодов -- обмін речовин насіння -- обмен веществ семян -- дозрівання насіння -- созревание семян -- зберігання насіння -- сохранность семян -- властивості насіння -- свойства семян -- якість олійного насіння -- качество масленичных семян -- білково-олійні рослини -- белково-масленичные растения -- тваринні жири -- животные жиры -- білкові продукти -- белковые продукты -- соєві продукти -- соевые продукты
Аннотация: Біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур,нетрадиційної олійної сировини.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Носенко, Тетяна Тимофіївна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Аннотация: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

619:614.31(03)
Я92


    Яценко, Іван Володимирович.
    Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини [] / Яценко І. В., Труш А. М. - Х. : Еспада, 2010. - 351 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 345-351. - ISBN 978-966-456-046-4 : 88.00 грн
УДК
ББК 48я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
терміни -- термины -- поняття -- понятия -- структура ветеринарної медицини -- структура ветеринарной медицины -- судово-ветеринарна експертиза -- судебно-ветеринарная экспертиза -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- речові докази -- вещевые доказательства -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- безпека м'яса -- безопасность мяса -- якість м'яса -- качество мяса -- заморожене м'ясо -- замороженное мясо -- масло коров'яче -- масло коровье -- харчові жири -- пищевые жиры -- коров'яче молоко -- коровье молоко -- риба -- рыба -- біологічні терміни -- биологические термины -- волосся тварин -- волосы животных -- натуральний мед -- натуральний мед
Аннотация: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Труш, Анатолій Михайлович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

54(075)
Х-46


   
    Хімія [] : посібник для вступників до вузів / В. В. Сухан [та ін.]. - К. : Либідь, 1993. - 408 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 397. - Предм. покажч.: с. 398-402. - ISBN 5-325-00138-8 : 220.00 крб
УДК
ББК 24я73
Рубрики: Хімія--Навчальні видання для абітурієнтів
фывфывфыв:
будова атома -- строение атома -- атомно-молекулярне вчення -- атомно-молекулярное учение -- періодичний закон Д. І. Менделєєва -- периодический закон Д. И. Менделеева -- періодична система елементів Д. І. Менделєєва -- периодическая система элементов Д. И. Менделеева -- ізотопи -- изотопы -- хімічний зв’язок -- химическая связь -- хімічні реакції -- химические реакции -- неорганічна хімія -- неорганическая химия -- органічна хімія -- органическая химия -- лужні метали -- лужные металлы -- розчини -- растворы -- неорганічні сполуки -- неорганические соединения -- електролітична дисоціація -- электролитическая диссоциация -- неметали -- неметаллы -- метали -- металлы -- залізо -- железо -- вуглеводні -- углеводороды -- органічні сполуки -- органические соединения -- кисневмісні органічні сполуки -- кислородсодержащие соединения -- азотовмісні органічні сполуки -- азотосодержащие органические соединения -- спирти -- спирты -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- крохмаль -- крахмал -- сахароза -- глюкоза
Аннотация: Емпіричні та теоретичні дані, що висвітлюють всі питання програми з хімії для вступників до вузів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сухан, Василь Васильович; Табенська, Тетяна Воломирівна; Капустян, Аза Йосипівна; Горлач, Валерій Федорович
Экземпляры всего: 4
ФОНД (2), АБ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (2), АБ (1), ЧЗ (1)

24я729
Х-46


   
    Хімія [] : посібник для вступників / В. В. Сухан [та ін.]. - 3-тє вид. - К. : Либідь, 1996. - 448 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 439. - Предм. покажч.: с. 440-442. - ISBN 5-325-00832-3 : 3.50 грн
ББК 24я729
Рубрики: Хімія--Навчальні видання для абітурієнтів
фывфывфыв:
атомно-молекулярне вчення -- атомно-молекулярное учение -- періодичний закон -- периодический закон -- будова атома -- строение атома -- хімічний зв'язок -- химическая связь -- хімічні реакції -- химические реакции -- електролітична дисоціація -- электролитическая диссоциация -- неорганічні сполуки -- неорганические соединения -- неметали -- неметаллы -- метали -- металлы -- лужні метали -- лужные металлы -- залізо -- железо -- органічні сполуки -- органические соединения -- вуглеводні -- углеводороды -- кисневмісні сполуки -- кислородосодержащие соединения -- азотовмісні сполуки -- азотосодержащие соединения -- спирти -- спирты -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- крохмаль -- крахмал -- сахароза -- глюкоза -- амінокислоти -- аминокислоты -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты
Аннотация: Основні питання загальної, неорганічної та органічної хімії.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сухан, Василь Васильович; Табенська, Тетяна Володимирівна; Капустян, Аза Йосипівна; Горлач, Валерій Федорович
Экземпляры всего: 6
ФОНД (3), ЧЗ (3)
Свободны: ФОНД (3), ЧЗ (3)

54(075)
Х 76


    Хомченко, Гавриїл Платонович.
    Хімія для вступників до вузів [] : навч. посібник / Г. П. Хомченко ; пер. з рос. Н. Д. Рогози. - К. : Вища школа, 1991. - 423 с. : рис. - Предм. покажч.: с. 411-416. - ISBN 5-11-002502-9 : 3.20 р.
УДК
ББК 24я729
Рубрики: Хімія--Навчальні видання для абітурієнтів
фывфывфыв:
загальна хімія -- общая химия -- періодичний закон Д. І. Менделєєва -- периодический закон Д. И. Менделеева -- будова атомів -- строение атомов -- хімічний зв'язок -- химическая связь -- хімічні реакції -- химические реакции -- розчини -- растворы -- електролітична дисоціація -- электролитическая диссоциация -- неорганічні сполуки -- неорганические соединения -- окислювально-відновлювальні реакції -- окислительно-восстановительные реакции -- електроліз -- электролиз -- неорганічна хімія -- неорганическая химия -- водень -- водород -- галогени -- галогены -- кисень -- кислород -- азот -- вуглець -- углерод -- метали -- металлы -- органічна хімія -- органическая химия -- вуглеводні -- углеводороды -- кисневмісні органічні сполуки -- кислородосодержащие органические соединения -- азотовмісні органічні сполуки -- азотосодержащие органические соединения -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- спирти -- спирты -- білки -- белки -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты
Аннотация: Висвітлено всі питання приймальних екзаменів з хімії.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рогоза, Н. Д. \пер.\
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (2), ЧЗ (1)

54(075)
А 91


    Астахов, Александр Иванович.
    Химия [] : учебник / А. И. Астахов, А. И. Касьяненко. - 5-е изд., перераб. - К. : Выща школа, 1988. - 303 с. : рис., табл. - Прил.: с. 203-296. - ISBN 5-11-000068-9 : 0.85 р.
УДК
ББК 24я723
Рубрики: Хімія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
неорганическая химия -- неорганічна хімія -- периодический закон Д. И. Менделеева -- періодичний закон Д. І. Мендєлєєва -- периодическая система элементов Д. И. Менделеева -- періодична система елементів Д. І. Мендєлєєва -- электролитическая диссоциация -- електролітична дисоціація -- азот -- фосфор -- углерод -- вуглець -- кремний -- кремній -- металлы -- метали -- кальций -- кальцій -- алюминий -- алюміній -- германий -- германій -- олово -- свинец -- свинець -- хром -- железо -- залізо -- металлургия -- металургія -- органическая химия -- органічна хімія -- органические вещества -- органічні речовини -- углеводороды -- вуглеводні -- метан -- этилен -- етилен -- ацителен -- ароматические углеводороды -- ароматичні вуглеводні -- кислородосодержащие органические соединения -- кисневмісні органічні сполуки -- спирты -- спирти -- фенолы -- феноли -- альдегиды -- альдегіди -- кетоны -- кетони -- карбоновые кислоты -- карбонові кислоти -- жиры -- жири -- углеводы -- вуглеводи -- азотосодержащие органические соединения -- азотовмісні органічні сполуки -- амины -- аміни -- аминокислоты -- амінокислоти -- белки -- білки -- сложные эфиры -- складні єфіри
Аннотация: Большое внимание уделено теоретическим вопросам общей химии, которые систематически используются, углубляются и закрепляются на протяжении изучения всего курса.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Касьяненко, А. И.
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

54(076.1)
Х 76


    Хомченко, Гавриїл Платонович.
    Задачi з хімії для вступникiв до вузів [] / Г. П. Хомченко, I. Г. Хомченко ; пер. з рос. Н. Д. Рогози. - К. : Вища школа, 1991. - 253 с. : табл. - Дод.: с. 248-251. - Л-ра: с. 252. - ISBN 5-11-003580-6 : 2.50 р.
УДК
ББК 24я729
Рубрики: Хімія--Задачі (навч.)--Навчальні видання для абітурієнтів
фывфывфыв:
загальна хімія -- общая химия -- хімічна рівновага -- химическое равновесие -- розчини -- растворы -- електролітична дисоціація -- электролитическая диссоциация -- окислювально-відновні реакції -- окислительно-восстановительные реакции -- електроліз -- электролиз -- неорганічна хімія -- неорганическая химия -- водень -- водород -- галогени -- галогены -- кисень -- кислород -- азот -- вуглець -- углерод -- метали -- металлы -- органічна хімія -- органическая химия -- алкани -- алканы -- ароматичні вуглеводні -- ароматические углеводороды -- спирти -- спирты -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- жири -- жиры -- азотовмісні сполуки -- азотосодержащие соединения -- вуглеводи -- углеводы -- альдегіди -- альдегиды
Аннотация: Задачник складається з чотирьох розділів. У першому розділі розглядаються задачі з загальної хімії, у другому - з неорганічної хімії, в третьому - з органічної хімії. У четвертому розділі подано задачі підвищеної складності.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Хомченко, Іван Гавриїлович; Рогоза, Ніна Дмитрівна \пер.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1)