664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Аннотация: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

663.9(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 126.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів
Аннотация: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Лебединець, Віра Тарасівна
Экземпляры всего: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)

664.6(075)
К 89


    Кузнецова, Людмила Семеновна.
    Технология и организация производства кондитерских изделий [] : учебник / Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Академия, 2009. - 480 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.475. - ISBN 978-5-7695-6086-6 : 252.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские предприятия -- кондитерські підприємства -- ассортимент -- асортимент -- кондитерское сырье -- кондитерська сировина -- шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- карамель -- халва -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- конфеты -- цукерки -- печенье -- печиво -- вафли -- вафлі -- кексы -- кекси -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- упаковывание кондитерских изделий -- упакування кондитерських виробів -- контроль качества -- контроль якості -- маркетинг
Аннотация: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Сиданова, Муся Юрьевна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.146(075)
Г37


    Герасимова, Ирина Васильевна.
    Технология карамели [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / И. В. Герасимова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 135 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 133. - ISBN 5-10-000192-5 : 0.20 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Карамель--Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
приготовления карамели -- приготування карамелі -- карамельные начинки -- карамельні начинки -- карамельный сироп -- карамельний сироп -- инвертный сироп -- інвертний сироп -- карамельная масса -- карамельна маса -- формование карамели -- формування карамелі -- охлаждение карамели -- охолодження карамелі -- упаковывание карамели -- пакування карамелі -- труд кондитера -- праця кондитера
Аннотация: Рассмотрены технологический процесс производства карамели и технологические схемы получения карамели.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.143.2(075)
Д72


    Драгилев, Абрам Иосифович.
    Оборудование для производства карамели [] : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ / А. И. Драгилев. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 169 с. : рис. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 168. - 0.30 р.
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Карамель--Виробництво--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
производство карамели -- виробництво карамелі
Аннотация: Приведены сведения о технологическом оборудовании для производства карамели.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.143/.149+664.68+663.91(075)
Л 86


    Лурье, Иосиф Саулович.
    Технология кондитерского производства [] : учебник / И. С. Лурье. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 399 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 396. - ISBN 5-10-001443-1 : 5.00 крб
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- кондитерские материалы -- кондитерські матеріали -- карамель -- конфеты -- цукерки -- производство ириса -- виробництво ірису -- шоколад -- какао-порошок -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- пастила -- драже -- халва -- расчет кондитерских рецептур -- розрахунок кондитерських рецептур
Аннотация: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.143(035)
С 40


    Сирохман, Иван Васильевич.
    Ассортимент кондитерских изделий [] : справочник / И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - Киев : Тэхника, 1992. - 207 с. : табл. - ISBN 5-335-00376-6 : 30.00 крб
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерські вироби--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
кондитерские изделия -- пастила -- шоколад -- сладкие плитки -- солодкі плитки -- какао-порошок -- какао-напитки -- какао-напої -- карамель -- конфеты -- цукерки -- потребительские свойства -- споживчі властивості -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- крекеры -- крекери -- галеты -- галети -- вафли -- вафля -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти
Аннотация: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Задорожный, Иван Михайлович
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)



    Чуйко, М. М.
    Якість карамельних виробів, представлених на вітчизняному споживчому ринку, та відповідність її вимогам стандартів країн ЄС [] / М. М. Чуйко, Д. А. Янушкевич // Стандартизація, сертифікація, якість : наук.-техн. журнал. - 2019. - N 1. - С. 20-29 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Карамель--Якість
фывфывфыв:
упаковування карамелі -- маркування карамелі -- органолептичне оцінювання карамелі -- льодяникова карамель

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Янушкевич, Д. А.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)