Заюкова, М. С. Методичні основи оцінки рівня розвитку переробних підприємств [] / М. С. Заюкова> // Актуальні проблеми економіки. - 2009. - N 8. - С. 75-78. - Л-ра в кінці ст. Рубрики: Економіка підприємств фывфывфыв: переробна промисловість Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |
Б 39 Безбородов, Алексей Михайлович. Биотехнология продуктов микробного синтеза. Ферментативный катализ, как альтернатива органического синтеза [] / А. М. Безбородов. - М. : Агропромиздат, 1991. - 238 с. : рис., табл. - Лит.: с. 220-230. - Предм. указ.: с. 231-232. - ISBN 5-10-001998-0 : 5.00 р.
Рубрики: Мікроорганізми--Обмін речовин--Синтез (хім.)--Наукові видання фывфывфыв: поверхностно-активные вещества -- поверхнево-активні речовини -- биоэмульгаторы -- біоемульгатори -- кислоты -- кислоти -- углеводы -- вуглеводи -- окисление -- окислення -- микробиологический синтез -- мікробіологічний сінтез -- коферменты -- коферменти -- изопрен -- ізопрен -- эпоксидирование -- епоксидування -- дикарбоновые кислоты -- дикарбонові кислоти -- стереоизомеры -- стереоізомери -- процессы биотехнологии -- процеси біотехнології -- микробный синтез -- мікробний синтез -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- метаболиты -- метаболіти Аннотация: Рассмотрены биохимические основы синтеза важнейших продуктов обмена веществ у микроорганизмов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Д66 Домарецкий, Виталий Афанасьевич. Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб. пособие / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2015. - 442, [2] с. : рис., табл. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6 : 156.00 грн
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: пищевая промышленность -- харчова промисловість -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- растительное сырье -- рослинна сировина -- технологические процессы -- технологічні процеси -- нутрициология -- нутриціологія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- напитки -- напої -- рацион питания -- раціон харчування -- здоровый образ жизни -- здоровий спосіб життя -- биологические добавки -- біологічні добавки -- вода -- водоподготовка -- водопідготовка -- технология солода -- технологія солоду -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- концентраты -- концентрати -- экстраты из лекарственных растений -- екстракти з лікарських рослин -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- безалкогольные напитки брожения -- безалкогольні напої бродіння -- плодово-ягодные алкогольные напитки -- плодово-ягідні алкогольні напої -- спиртовые соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- настойки -- настоянки -- ароматные спирты -- ароматні спирти -- технология соков -- технологія соків -- соковые напитки -- сокові напої -- экология производства экстрактов -- екологія виробництва екстрактів -- стандартизация пищевых добавок -- стандартизація харчових добавок -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових добавок Аннотация: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Бояринова, К. О. Функціональність інноваційної діяльності підприємств машинобудування в переробній промисловості [] / К. О. Бояринова> // Актуал. пробл. екон. : наук. економ. журнал. - 2016. - N 8. - С. 352-360. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 1993-6788 Рубрики: Машинобудівні підприємства--Інноваційна діяльність--Україна Переробка--Україна фывфывфыв: переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- підприємства машинобудування -- предприятия машиностроения -- валовий прибуток -- валовая прибыль -- обсяг реалізованої інноваційної продукції -- объем реализованной инновационной продукции Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |
Одотюк, І. В. Крок уперед і два назад - декларації та реальність державної політики розвитку науки, інновацій та високотехнологічного виробництва в Україні [] / І. В. Одотюк> // Економіка України. - 2018. - N 10. - С. 127-141 . - ISSN 0131-775Х Рубрики: Науково-технічний прогрес--Україна Інноваційна політика--Україна фывфывфыв: наукові кадри -- фінансове забезпечення -- високотехнологічне виробництво -- переробна промисловість Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1) Свободны: ПЧЗ (1), ВВ (1) |
Д27 Дейнеко, Людмила Вікторівна. Харчова промисловість України: ефективність використання виробничих ресурсів та кадрового потенціалу [] / Л. В. Дейнеко, Е. І. Шелудько ; Нац. акад. наук України, ДУ "Ін-т економіки та прогнозування НАН України". - Київ : Ін-т економіки та прогнозування НАН України, 2013. - 119, [1] с. : іл. - Літ.: с. 95-98. - Дод.: с. 103-115. - ISBN 978-966-02-6997-2 : 20.00 грн Пам'яті Вчителя - П. П. Борщевського
Рубрики: Харчова промисловість--Економічний потенціал--Дослідження--Україна--Наукові видання Персонал--Управління--Дослідження--Україна--Наукове видання фывфывфыв: виробництво харчових продуктів -- переробна промисловість -- сировинна база харчової промисловості -- експорт продовольства -- імпорт продовольства -- торгівля харчовими продуктами -- індекси харчового виробництва -- виробничі потужності -- інноваційні технології -- кадровий потенціал підприємства Аннотация: Проблеми ефективного використання виробничого та кадрового потенціалу харчової промисловості, тенденції та закономірності розвитку галузі в умовах сучасних трансформаційних процесів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шелудько, Елла Ігорівна; Національна академія наук УкраїниДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України" Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |