П 12 Павлоцька, Л. Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. - Суми : Унів. кн., 2007. - 441 с. - Л-ра: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7 : 095.30 грн, 052.00 грн
Рубрики: Гігієна харчування--Навчальні видання для вищої школи--Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: гигиена питания -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- вегетаріанське харчування -- вегетарианское питание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- сироїдіння -- сироедение -- харчові отруєння -- пищевые отравления Аннотация: Гігієна харчування людини з урахуванням вікових та фізіологічних особливостей на тлі шкідливих чинників. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Дуденко, Н.В.; Димитрієвич, Л.Р. Экземпляры всего: 3 ФОНД (2), ВСМЛ (1) Свободны: ФОНД (2), ВСМЛ (1) |
Г 82 Грибан, Григорій Петрович. Проблеми екології у фізичному вихованні [] / Г. П. Грибан. - Житомир : Рута, 2008. - 182 с. : табл. - Л-ра: с. 161-181. - ISBN 978-966-8162-21-3 : 040.00 грн
Рубрики: Фізичне виховання в вищих навчальних закладах--Екологічна освіта Студенти--Фізичне виховання--Екологія--Навчальні видання фывфывфыв: екологічна освіта -- экологическое образование -- екологічне виховання -- экологическое воспитание -- екологічна свідомість -- экологическое сознание -- екологічна культура -- экологическая культура -- харчування студентів -- питание студентов -- забруднення харчових продуктів -- загрязнение продуктов питания -- біогенне забруднення -- биогенное загрязнение -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- местные издания -- місцеві видання Аннотация: Концептуальні та практичні аспекти екологічної освіти і виховання студентської молоді під час занять з фізичного виховання; джерела забруднення навколишнього середовища, харчових продуктів та продовольчої сировини нітратами, пестицидами, радіонуклідами тощо та їх вплив на стан здоров'я людини. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 КР (1), ФОНД (2) Свободны: КР (1), ФОНД (2) |
Н90 Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание Аннотация: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
К84 Кругляк, Марина Едуардівна. Життя та побут студентства підросійської України другої половини XIX - початку ХХ ст. [] : монографія / Марина Кругляк ; [за ред. авт.]. - Житомир : Волинь, 2015. - 462, [2] с. : іл., табл., портр. - Скор.: с. 4. - Дод.: с. 367-390. - Літ.: с. 391-447. - Геогр. покажч.: с. 448-450. - Ім. покажч.: с. 451-461. - ISBN 978-966-690-205-7 : 60.00 грн
Рубрики: Студенти--Побут--Історія--Україна, 19 - поч. 20 ст.--Наукові видання фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- соціально-правове становище студентства -- социально-правовое положение студечества -- студентський бюджет -- студенческий бюджет -- харчування студентів -- питание студентов -- студентська ментальність -- студенческий менталитет -- дозвілля студентства -- отдых студенчества Аннотация: В монографії розглянуто питання життя та побуту студенства в підросійській Україні другої половини 19 та початку 20 століття. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кругляк, Марина Едуардівна \ред.\; Кругляк, Марина Едуардівна (канд. істор. наук ; 1984 р.) \про неї\ Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
А 35 Азбука харчування. Раціональне харчування [] / [Г. І. Столмакова та ін.] ; за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка> // . - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Бібліогр.: с. 194-195 Рубрики: Раціональне харчування--Довідкові видання фывфывфыв: харчування -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- продукти харчуванння -- продукты питания -- питание -- харчування школярів -- питание школьников -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування вагітних -- питание беременных -- харчування літніх людей -- питание пожилых людей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов Аннотация: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку. Доп.точки доступа: Столмакова, Г. І.; Мартинюк, І. О.; Медчук, І. К.; Новікова, К. П.; Столмакова, Г. І. \ред.\; Мартинюк, І. О. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |