П 12 Павлоцкая, Лариса Федоровна. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання фывфывфыв: нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі Аннотация: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г34 Генетично модифіковані організми (ГМО) [] / Всеукр. екол. ліга, Центр екол. освіти та інформації ; [упоряд.: Тимочко Т. В., Гуленко О. Б. ; ред. Козловська М. С.]. - К. : Аспект-Поліграф, 2007. - 40 с. - (Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги) (Стан навколишнього середовища ; № 7). - Л-ра в кінці ст. - 6.00 грн
Рубрики: Охорона довкілля--Наукові видання Безпека життєдіяльності--Наукові видання фывфывфыв: біобезпека -- биобезопасность -- генетично змінені організми -- генетически измененные организмы -- генетично змінені рослини -- генетически измененные растения -- харчова сировина -- пищевое сырье -- харчові продукти -- пищевые продукты Аннотация: [Вплив генетично модифікованих організмів на харчову сировину та навколишне середовище.] Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Тимочко, Т. В. \упоряд.\; Гуленко, О. Б. \упоряд.\; Козловська, М. С. \ред.\; Всеукраїнська екологічна ліга; Центр екологічної освіти та інформації Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 74 Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [] / [Б. Е. Гутник и др.] ; под ред. Б. Е. Гутника. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - 1.40 р.
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Довідкові видання фывфывфыв: мясные продукты -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевое сырье -- харчова сировина -- крупнокусковые мясные полуфабрикаты -- великокускові м'ясні напівфабрикати -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напівфабрикати -- бескостные полуфабрикаты -- безкісткові напівфабрикати -- рубленые полуфабрикаты -- рублені напівфабрикати -- контроль качества мясопродуктов -- контроль якості м'ясопродуктів Аннотация: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гутник, Борис Ефимович; Генералов, Николай Федорович; Юрина, Валентина Федоровна; Шигаева, Нина Константиновна; Гутник, Борис Ефимович \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |