А86 Артюх, Лідія Федорівна. Народне харчування українців та росіян північно-східних районів України [] : [монографія] / Л. Ф. Артюх ; [відп. ред. В. Ф. Горленко] ; Акад. наук УРСР, Ін-т мистецтвознав., фольк. та етногр. ім. М. Т. Рильського. - Київ : Наук. думка, 1982. - 112 с. : табл. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 0.90 р.
Рубрики: Харчування--Традиційна культура--Україна--Наукові видання Харчування--Традиційна культура--Росія--Наукові видання фывфывфыв: харчування українських селян -- харчування російських селян -- сімейна обрядовість -- повсякденні страви -- режим харчування -- обрядова їжа -- народне харчування Аннотация: Предметом даного дослідження є культурно-побутові взаємозв'язки українців та росіян в галузі одного з найбільш виразних елементів матеріальної культури - народного харчування на території їх змішаного розселення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Горленко, В. Ф. \ред.\; Академія наук Української РСРІнститут мистецтвознавства, фольклору та етнографії ім. М. Т. Рильського Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
А36 Айзексон, Дэн. Максимальное снижение веса за 15 минут в день [] / Дэн Айзексон ; [пер. с англ. Т. Н. Комарова]. - О. : Буковед, 2010. - 192 с. : табл. - ISBN 978-966-480-736-1 : 11.90 грн
Рубрики: Дієтотерапія--Популярні видання фывфывфыв: гидратация организма -- гідратація організму -- режим питания -- режим харчування -- размеры порций -- розміри порцій -- потребление калорий -- споживання калорій -- похудение -- схуднення Аннотация: Книга предлагает разумный и вполне реалистический подход к проблеме избавления от лишнего веса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Комарова, Т. Н. \пер.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
У45 Українська кухня [] / [М. І. Георгієвський та ін.]. - 3-те вид., доп. - К. : Мистецтво, 1992. - 304 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-7715-0626-5 : 140.00 крб Рубрики: Кухня українська--Популярні видання фывфывфыв: естетика харчування -- эстетика питания -- режим харчування -- режим питания -- закуски -- холодні страви -- холодные блюда -- другі страви -- вторые блюда -- напої -- напитки -- кухонне обладнання -- кухонное оборудование -- сервірування стола -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- домашня переробка овочів -- домашняя переработка овощей -- домашня переробка грибів -- домашняя переработка грибов -- домашня переробка плодів -- домашняя переработка плодов -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- дієтичне харчування -- диетическое питание Аннотация: Рецепти приготування найрізноманітніших національних страв - від багатьох видів борщів, капусняків та юшок до улюблених напоїв наших предків - меду, квасу, пива та славнозвісних настоянок. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Георгієвський, Микола Іванович; Мельман, Михайло Євдокимович; Шадура, Олена Аврамівна; Шемякінський, Олексій Іванович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
И30 Йенсен, Бернар. Секс, любовь и питание [] = Sex, love & nutrition / Бернар Йенсен ; [пер. с англ. А. Н. Дворядкина]. - Москва : Крон-Пресс, 1995. - 268, [4] с. : рис., табл. - ISBN 5-232-00009-8 : 220000.00 крб Рубрики: Сексологія--Популярні видання Раціональне харчування--Популярні видання фывфывфыв: режим питания -- режим харчування -- сексуальні стосунки -- сексуальные отношения -- сексуальное поведение -- сексуальна поведінка -- секс и питание -- секс і харчування -- здорове харчування -- здоровое питание -- дієта -- диета -- лечебное питание -- лікувальне харчування Аннотация: Доктор Б. Йенсен, крупнейший американский специалист по лечебному питанию, рассказывает как покончить со старой жизнью, несущей болезни, печаль и разочарования, и вступить в волшебное царство секса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дворядкин, А. Н. \пер.\ Экземпляры всего: 3 ВСМЛ (1), ФОНД (2) Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (2) |
Г 95 Гурвич, Михаил Меерович. Диетология для всех [] / М. М. Гурвич. - М. : Медицина, 1992. - 160 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература). - ISBN 5-225-00414-8 : 14.50 крб Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання фывфывфыв: дієтологія -- травлення -- пищеварение -- продукты питания -- продукти харчування -- несовместимые продукты -- несумісні продукти -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- режим питания -- режим харчування Аннотация: Освещены вопросы питания здорового и больного человека. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
С51 Смолянский, Борис Леонидович. Справочник по лечебному питанию [] / Б. Л. Смолянский, Ж. И. Абрамова. - 3-е изд., испр. и доп. - Санкт-Петербург : Гиппократ, 1993. - 304 с. : табл. - Прил.: с. 278-298. - ISBN 5-8232-0060-9 : 50000.00 крб
Рубрики: Лікувальне харчування--Довідкові видання фывфывфыв: лікувальне харчування -- лечебное питание -- раціональне харчування -- рациональное питание -- енергетична цінність харчування -- энергетическая ценность питания -- технологія лікувальної кулінарії -- технология лечебной кулинарии -- режим харчування -- режим питания -- клінічна дієтологія -- клиническая диетология -- фізіологічні норми харчування -- физиологические нормы питания -- вегетаріанське харчування -- вегетарианское питание -- сироїдіння -- сыроедение -- роздільне харчування -- раздельное питание Аннотация: В справочнике даны сведения об основных пищевых веществах, режимах питания здорового и больного человека, значении отдельных пищевых продуктов в лечебном питании. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Абрамова, Жанна Исааковна Экземпляры всего: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (2) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Помічник кухаря [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 341, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с 340-341. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Харчування--Товарознавство--Навчальні видання--Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання фывфывфыв: фізіологія харчування -- харчові речовини -- режим харчування -- санітарні вимоги -- гігієна працівників -- товарознавство харчових продуктів -- технологічний процес приготування їжі -- обладнання підприємств ресторанного господарства -- організація виробництва -- заклади ресторанного господарства -- організація робочих місць Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Красноход, Наталія Іванівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Купріненко, Н. Артеріальна гіпертензія в пацієнтів з надмірною масою тіла або ожирінням: ризики й можливості терапії [] / Н. Купріненко> // Артеріальна гіпертензія : спеціаліз. рецензов. наук.- практ. журн. - 2020. - Том 13, N 6. - С. 57-60 . - ISSN 2224-1485 Рубрики: Ожиріння--Хворі--Гіпертонічна хвороба--Терапія фывфывфыв: режим харчування -- баріатрична хірургія -- патогенетична терапія Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВСМЛ (1) Свободны: ВСМЛ (1) |