663.03(075.8) П84
Процеси та апарати харчових виробництв [] : підручник / А. М. Поперечний [та ін.] ; за ред. А. М. Поперечного. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 304 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 301. - ISBN 966-364-413-3 : 037.00 грн, 031.00 грнББК 36.81я73 Рубрики: Харчове виробництво--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: фізико-хімічні властивості продуктів -- гідромеханічні процеси -- гідромеханічні апарати -- теплові процеси -- сорбція -- екстрагування -- перегонка -- сушіння -- кристалізація -- розчинення Аннотация: Основні поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв.
Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Поперечний, А.М.; Черевко, О.І.; Гаркуша, В.Б.; Кирпиченко, Н.В.; Ласкіна, Н.А.; Поперечний, А.М. \ред.\
Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
|