Д 69 Дорохіна, Марія Олексіївна. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: холодні страви -- холодні закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп -- страви із бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів Аннотация: Нові підходи до викладення технології продукції харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Капліна, Т.В. Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Э 68 Энциклопедия рукоделия [] / [ред. С. С. Скляр ; пер. И. Еремина]. - 2-е изд., стереотип. - Белгород ; Харьков : Клуб семейн. досуга, 2008. - 423 с. : цв.ил. - Указ.: с.422. - ISBN 978-966-14-0087-9 : 080.00 грн
Рубрики: Рукоділля--Довідкові видання фывфывфыв: пэчворк -- печворк -- бумажные цветы -- бумажні квіти -- бисер -- бісер -- декупаж -- бидермейер -- бідемєйєр -- скульптуры из фруктов -- скульптури із фруктів -- скульптуры из овощей -- скульптури із овочей -- кукурузное тесто -- кукурудзяне тісто -- украшение тесьмой -- оздоблення тасьмою -- подушки -- свечи -- свічки -- мыло -- мило -- проволока -- дріт -- изделия из картона -- вироби із картону -- рамки -- переводные картинки -- перекладні картинки -- Рождество -- Різдво -- Пасха -- бонбоньерки -- бонбон’єрки -- детские праздники -- дитячі свята -- гости -- гості -- день Святого Валентина -- энциклопедии -- енциклопедії Аннотация: <Современная техника и методика выполнения изделий своими руками>. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Скляр, С. С. \ред.\; Еремина, Ирина \пер.\ Экземпляры всего: 1 МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |
Т38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Сировина--Властивості--Навчальні видання Хлібні вироби--Навчальні видання фывфывфыв: сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги Аннотация: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лисюк, Г. М. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Ц 94 Цыганова, Татьяна Борисовна. Технология и организация производства хлебобулочных изделий [] : учебник / Т. Б. Цыганова. - 2-е изд., испр. . - М. : Академия, 2008. - 448 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.441-443. - ISBN 978-5-7695-4800-0 : 236.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання фывфывфыв: хлебопекарское сырье -- хлібопекарська сировина -- солод -- хлебопекарское предприятия -- хлібопекарське підприємство -- пшеничное тесто -- пшеничне тісто -- ржаное тесто -- житнє тісто -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- хлебобулочный ассортимент -- хлібобулочний асортимент -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- технологический процесс -- технологічний процес -- качество хлеба -- якість хліба -- пекарський цех Аннотация: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Напівфабрикати--Приготування--Навчальні видання фывфывфыв: кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи Аннотация: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, Олена Володимирівна Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
П 97 Пэйнтер, Люси. Декупаж, соленое тесто, лоскутное шитье, папье-маше, декоративное стекло и многое другое [] : полная энциклопедия рукоделия / Л. Пэйнтер ; [пер. Ю. В. Буканова]. - М. : АСТ : Астрель, 2010. - 512 с. : цв.ил. - ISBN 978-5-17-068043-6 : 203.00 грн
Рубрики: Рукоділля--Довідкові видання фывфывфыв: папье-маше -- папьє-маше -- вышивка -- вишивка -- аппликация -- аплікація -- лоскутное шитье -- клаптикове шиття -- лепка -- ліплення -- соленое тесто -- солоне тісто -- жестяные изделия -- бляшані вироби -- декоративное стекло -- декоративне скло -- керамика -- кераміка -- рукоделия Аннотация: [Дизайнерские вещи ручной работы отличающиеся простотой, оригинальностью, индивидуальностью]. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Буканова, Ю. В. \пер.\ Экземпляры всего: 1 МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |
Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання фывфывфыв: кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий Аннотация: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 93 Бутейкис, Нина Григорьевна. Технология приготовления мучных кондитерских изделий [] : учебник для сред. проф.-тех. училищ / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - Москва : Экономика, 1984. - 256 с. : рис., табл. - 0.65 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання фывфывфыв: мучные кондитерские изделия -- сировина кондитерська -- сырье кондитерское -- напівфабрикати кондитерські -- полуфабрикаты кондитерские -- замішування тіста -- замес теста -- рихлення тіста -- разрыхление теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- східні кондитерські вироби -- восточные кондитерские изделия -- технохімічний контроль -- технохимический контроль -- організація праці кондитера -- организация труда кондитера Аннотация: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Жукова, Алла Алексеевна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б93 Бутенко, Лидия Александровна. Технология приготовления кондитерских изделий [] : учеб. пособие для техникумов / Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Выща шк. Голов. изд-во, 1980. - 184 с. : рис., табл. - 0.55 р., 0.55 р., 10.00 р.
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання фывфывфыв: кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий Аннотация: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных кондитерских изделий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Б 93 Беляев, Михаил Иванович. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [] / М. И. Беляев. - М. : Экономика, 1977. - 136 с. : рис., табл. - 0.36 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Практичні посібники фывфывфыв: кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- виготовлення тортів -- изготовление тортов -- безквітні торти -- бисквитные торты Аннотация: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 93 Бутенко, Лидия Алексеевна. Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий [] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1985. - 168 с. : рис., табл. - 0.40 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Кулінарні вироби--Борошняні--Навчальні видання фывфывфыв: мучные кондитерские изделия -- кулинарные изделия -- кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- торти -- тістечка -- пирожные -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий Аннотация: Рассмотрены организация кондитерского производства, основные виды сырья, способы его хранения и технология производства изделий. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству Аннотация: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
У45 Українські страви [] / [упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - Х. : Світовид ; К. : ТАСТ-М, 2002. - 256 с. : табл., фото.кол. - ISBN 966-7921-25-X : 27.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання фывфывфыв: харчові речовини -- пищевые вещества -- холодні закуски -- холодные закуски -- перші страви -- первые блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- домашнє консервування -- домашнее консервирование -- вареники -- страви з крупів -- блюда из круп -- страви з грибів -- блюда из грибов -- страви з бобових -- блюда из бобовых -- борошняні страви -- мучные блюда -- сирні страви -- творожные блюда -- яєчна кулінарія -- яичная кулинария -- плодово-ягідні консерви -- плодово-ягодные консервы -- солодке тісто -- сладкое тесто -- напої -- напитки -- виноградні вина -- виноградные вина -- сервірування столу -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- історія української кухні -- история украинской кухни Аннотация: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Фік, Б. Н. \упоряд.\; Джанік'ян, Л. \худож.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В67 Волженский, Александр Васильевич. Минеральные вяжущие вещества: (технология и свойства) [] : учебник для вузов / А. В. Волженский, Ю. С. Буров, В. С. Колокольников ; под ред. А. В. Волженского. - 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Стройиздат, 1979. - 476 с. : рис., табл. - Лит.: с. 471-473. - 1.20 р.
Рубрики: В'яжучі матеріали та вироби--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: воздушные вяжущие вещества -- повітряні в'яжучі речовини -- строительный гипс -- будівельний гіпс -- технический гипс -- технічний гіпс -- формовочный гипс -- формувальний гіпс -- ангидритовые вяжущие -- ангідритові в'яжучі -- каустический магнезит -- каустичний магнезит -- каустический доломит -- каустичний доломіт -- известь воздушная -- вапно повітряне -- романцемент -- гідравлічне вапно -- гидравлическая известь -- портландцемент -- цементное тесто -- цементне тісто -- стойкость цементов -- стійкість цементів -- пуццолановые цементы -- пуцоланові цементи -- глиноземный цемент -- глиноземний цемент Аннотация: Рассмотрены основные принципы технологии минеральных вяжущих веществ, применяемых для изготовления бетонных и железобетонных изделий и конструкций. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Буров, Юрий Сергеевич; Колокольников, Вадим Сергеевич; Волженский, Александр Васильевич \ред.\ Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
У45 Українська стародавня кухня [] : довідник / [упоряд. Т. Л. Шпаковська]. - К. : Спалах ЛТД, 1993. - 238 с. : кол.іл., табл. - ISBN 5-7707-3089-7 : 2200.00 крб Рубрики: Кухня українська--Довідкові видання фывфывфыв: закуски -- холодні страви -- холодные блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з свинини -- блюда с свинины -- страви з телятини -- блюда с телятины -- страви з кролятини -- блюда с кролятины -- страви з овочів -- блюда с овощей -- страви з кукурудзи -- блюда с кукурузы -- галушки -- млинці -- блины -- підливи -- подливы -- солодкі страви -- сладкие блюда -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бісквітне тісто -- бисквитное тесто -- пісочне тісто -- песочное тесто -- напої -- напитки -- домашні заготівлі -- домашние заготовки Аннотация: Секрети приготування перших страв, закусок, випічок, напоїв: дано рецепти і корисні поради з народної кухні - великої спадщини українського народу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шпаковська, Тамара Лазарівна \сост.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н72 Новікова, Олена Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера Аннотация: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В67 Волженский, Александр Васильевич. Минеральные вяжущие вещества [] : учеб. для вузов / А. В. Волженский. - 4-е изд., перераб. и доп. - М. : Стройиздат, 1986. - 464 с. : рис., табл. - Лит.: с. 459-460. - Предм. указ.: с. 461-462. - 1.30 р.
Рубрики: Мінеральні в'яжучі матеріали--Властивості--Технології--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: гипсовые вяжущие вещества -- гіпсові в'яжучі речовини -- ангидритовые вяжущие вещества -- ангідритові в'яжучі -- известь строительная -- вапно будівельне -- магнезиальные вяжущие вещества -- магнезіальні в'яжучі речовини -- гидравлическая известь -- гідравлічне вапно -- романцемент -- портландцемент -- твердение портландцемента -- твердіння портландцементу -- цементное тесто -- цементне тісто -- физические свойства цементов -- фізичні властивості цементів -- химические свойства цементов -- хімічні властивості цементів -- стойкость цементов -- стійкість цементів -- цуццолановые цементы -- цуцоланові цементи -- шлаковые цементы -- шлакові цементи -- глиноземистый цемент -- глиноземний цемент -- смешанные вяжущие вещества -- змішані в'яжучі речовини Аннотация: Свойства и основные принципы технологии минеральных вяжущих веществ, применяемых для изготовления бетонных и железобетонных изделий и конструкций. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н72 Новікова, Ольга Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера Аннотация: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Міністерство освіти і науки України Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва] / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва ; Полтав. ун-т екон. і торг. - Київ : Кондор, 2016. - 496, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 грн
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання фывфывфыв: борошняні кондитерські вироби -- харчова цінність харчових продуктів -- сировина кондитерського виробництва -- кондитерський інвентар -- цукристі напівфабрикати -- креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- хімічні розпушувачі -- виготовлення тістечок -- виготовлення тортів Аннотация: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кукуєва, О. М.; Полтавський університет економіки і торгівлі Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |