Х26 Хаубер-Швенк, Габи. Питание [] / Габи Хаубер-Швенк, Михаэл Швенк ; худож. Йорг Майр; [пер. с нем. В. М. Элькина] = Ernahrung / Gaby Hauber-Schwenk / Michael Schwenk. - М. : Рыбари, 2004. - 182 с. : ил. - ). - Лит.: с. 174-175. - Указ.: с. 177-181. - Сокр.: с. 182. - ISBN 5-93763-006-8 : 36.70 грн
Рубрики: Харчування--Довідкові видання фывфывфыв: экология питания -- екологія харчування -- обмен веществ -- обмін речовин -- питательные вещества -- харчові речовини -- продукты питания -- продукти харчування -- зерновые продукты -- зернові продукти -- фрукты -- фрукти -- овощи -- овочі -- молоко -- мясо -- м'ясо -- рыба -- риба -- яйца -- яйця -- сахар -- цукор -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- переработка продуктов -- переробка продуктів -- вредные вещества -- шкідливі речовини -- возбудители болезней -- збудники хвороб -- питание детей -- харчування дітей -- питание спортсменов -- харчування спортсменів -- питание беременных -- харчування вагітних -- питание школьников -- харчування школярів -- диабет -- діабет -- аллергии -- алергії -- диеты -- дієти -- голодание -- голодування -- вегетарианство -- вегетаріанство Аннотация: Уникальный справочник, в котором можно найти научно обоснованные ответы на многие вопросы, важные для каждого человека, относительно рационального питания и здорового образа жизни. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Швенк, Михаэль; Элькин, В. М. \пер.\; Майр, Йорг \худож.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), АБ (1) Свободны: ФОНД (1), АБ (1) |
Г 24 Гаубер-Швенк, Габі. Харчування: dtv-Atlas [] / Габі Гаубер-Швенк, Міхаель Швенк ; [пер. з нім. В. І. Лахно] ; наук. ред. пер. В. Г. Передерій, Ю. Г. Григоров; худож. Йорг Майр. - К. : Знання-Прес, 2004. - 184 с. : іл. - Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183. - ISBN 966-7767-65-5 : 30.60 грн Перевод заглавия: dtv-Atlas Ernahrung
Рубрики: Раціональне харчування--Дієти--Продукти--Популярні видання фывфывфыв: екологія харчування -- обмін речовин -- харчові речовини -- продукти харчування -- обробка продуктів -- переробка продуктів -- шкідливі речовини -- збудники хвороб -- харчування дітей -- харчування вагітних -- харчування школярів -- харчування спортсменів -- спеціальне харчування -- дієти -- диеты -- вегетаріанство -- голодування -- злаки -- фрукти -- овочі -- бобові -- картопля -- молоко -- м'ясо -- риба -- яйця -- яйца -- хімічні консерванти -- діабет -- алергії Аннотация: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Швенк, М.; Передерій, В. Г. \ред.\; Григоров, Ю. Г. \ред.\; Майр, Йорг \худож.\; Лахно, В. І. \пер.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
У45 Українські страви [] / [упоряд. Б. Н. Фік ; худож.-оформ. Л. Джанік'ян]. - Х. : Світовид ; К. : ТАСТ-М, 2002. - 256 с. : табл., фото.кол. - ISBN 966-7921-25-X : 27.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Популярні видання фывфывфыв: харчові речовини -- пищевые вещества -- холодні закуски -- холодные закуски -- перші страви -- первые блюда -- другі страви -- вторые блюда -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- домашнє консервування -- домашнее консервирование -- вареники -- страви з крупів -- блюда из круп -- страви з грибів -- блюда из грибов -- страви з бобових -- блюда из бобовых -- борошняні страви -- мучные блюда -- сирні страви -- творожные блюда -- яєчна кулінарія -- яичная кулинария -- плодово-ягідні консерви -- плодово-ягодные консервы -- солодке тісто -- сладкое тесто -- напої -- напитки -- виноградні вина -- виноградные вина -- сервірування столу -- сервировка стола -- домашні заготівлі -- домашние заготовки -- зберігання продуктів -- хранение продуктов -- історія української кухні -- история украинской кухни Аннотация: Поєднання відновленої рецептури старих українських страв має допомогти приготувати в домашніх умовах різноманітні кулінарні вироби української кухні. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Фік, Б. Н. \упоряд.\; Джанік'ян, Л. \худож.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Помічник кухаря [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 341, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с 340-341. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Харчування--Товарознавство--Навчальні видання--Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання фывфывфыв: фізіологія харчування -- харчові речовини -- режим харчування -- санітарні вимоги -- гігієна працівників -- товарознавство харчових продуктів -- технологічний процес приготування їжі -- обладнання підприємств ресторанного господарства -- організація виробництва -- заклади ресторанного господарства -- організація робочих місць Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Красноход, Наталія Іванівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |