Л 90 Льовшина, Людмила Дмитрівна. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 97.50 грн, 65.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Овочі--Товарознавство--Навчальні видання фывфывфыв: харчова цінність продуктів -- фізичні властивості плодів -- хімічний склад плодів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти перербки плодів -- товарознавство прянощів -- пряно-ароматичні рослини -- штучні замінники -- суміш прянощів -- пакування прянощів -- маркірування прянощів -- збереження плодів Аннотация: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Михайлов, В. М.; М'ячиков, О. В. Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
С29 Селекция яблони [] / [Е. Н. Седов и др.]. - М. : Агропромиздат, 1989. - 254 с. : рис., табл. - Лит.: с. 249-254. - ISBN 5-10-000634-Х : 2.10 р.
Рубрики: Плодові насіннячкові--Практичні посібники фывфывфыв: задачи селекции -- завдання селекції -- методы селекции -- методи селекції -- ускорение селекционного процесса -- прискорення селекційного процесу -- создание сортов -- створення сортів -- характеристика сортов -- характеристика сортів -- селекция на зимостойкость -- селекція на зимостйкість -- селекция на устойчивость к болезням -- селекція на стійкість до хвороб -- химический состав плодов -- хімічний склад плодів Аннотация: Рассмотрены вопросы создания новых сортов яблони, пригодных для садов интенсивного типа. Обсуждаются возможности ускорения селекционного процесса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Седов, Евгений Николаевич; Жданов, Владилен Васильевич; Седова, Зинаида Афанасьевна; Седышева, Галина Алексеевна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Н63 Николаева, Мария Андреевна. Товароведение плодов и овощей [] : учебник / М. А. Николаева. - Москва : Экономика, 1990. - 288 с. : табл. - (Государственная торговля). - Алф.-предм. указ.: с. 283-286. - ISBN 5-282-00715-0 : 0.95 р.
Рубрики: Товарознавство--Плоди--Навчальні видання для вищої школи Товарознавство--Овочі--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: товароведение -- плоды -- овощи -- анатомо-морфологические свойства плодов -- анатомо-морфологічні властивості плодів -- анатомо-морфологические свойства овощей -- анатомо-морфологічні властивості овочів -- химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- физические свойства плодов -- фізичний склад плодів -- физические свойства овощей -- фізичні властивості овочів -- классификация плодов -- класифікація плодів -- классификация овощей -- класифікація овочів -- хранение плодов -- зберігання плодів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- свежие плоды -- свіжі плоди -- свежие овощи -- свіжі овочі -- переработка плодов -- переробка плодів -- переработка овощей -- переработка овочів Аннотация: Изложены химический состав и пищевая ценность свежих плодов и овощей, методы хранения плодоовощной продукции, способы переработки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |