В 52 Виробники продуктів харчування на Житомирщині [] : інформ. довідник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Г. А. Пашинської]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 57 с. : табл. - 043.20 грн
Рубрики: Харчові продукти Харчова промисловість--Продукція, 2007 р.--Статистичні матеріали Харчові підприємства--Житомирська область--Довідкові видання Житомирська область--Харчові підприємства Житомирська область--Харчова промисловість--Продукція--Економічна статистика, 2007 р. фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания Аннотация: Назви, адреси, телефоним, факси підприэмств і організацій Житомирщини, що займаються виробництвом харчових продуктів та виробництво окремих видів продукції харчової промисловості області в 2007 році. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пашинська, Г.А. \ред.\; Голов. упр. статистики у Житомир. обл. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Н90 Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание Аннотация: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Ф17 Файвышевский, Михаил Львович. Переработка пищевой кости [] / М. Л. Файвышевский. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 176 с. : рис., табл. - Лит.: с. 174. - 0.65 р.
Рубрики: Харчові продукти--Практичні посібники фывфывфыв: пищевые продукты -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напіфабрикати -- костный пищевой жир -- кістковий харчовий жир -- пищевые костные бульоны -- харчові кісткові бульйони -- пищевые костные добавки -- харчові кісткові добавки -- безотходная переработка кости -- безвідходна технологія переробки кісток Аннотация: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р76 Россі, Паоло. Їсти [] = Mangiare : потреба, бажання, одержимість / Паоло Россі ; пер. з італ. Любов Котляр. - Львів : Вид-во Анетти Антоненко, 2018. - 151, [1] с. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Ім. покажч.: с. 147-150. - ISBN 978-617-7192-92-2 : 78.75 грн
Рубрики: Харчові продукти--Популярні видання Хвороби органів травлення--Популярні видання фывфывфыв: їжа -- харчування -- міфи масової культури -- анорексія -- голодування -- піст -- канібали -- вампіри -- прогнози глобалізації -- правильне харчування Аннотация: Автор шукає і знаходить відповіді на безліч питань і розвінчує небезпечні міфи масової культури, адже він десятиліттями досліджував історію ідей та культур, тож його надзвичайно цікаві й неординарні міркування на (для когось) буденну тему споживання їжі - голод та ожиріння, піст і святість, їжа як манія, глобалізація й апокаліпсис, "натуральна" та "ненатуральна" їжа, анорексія, фобії, мода - дадуть змогу подивитися на історію цивілізації під іншим кутом, стануть одкровенням і справжнім відкриттям для великого кола читачів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Котляр, Любов \пер.\ Экземпляры всего: 4 ЧЗ (3), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (3), ФОНД (1) |
С81 100 фактів про їжу [] / Сем Бер [та ін.] ; іл.: Федеріко Маріані й Парко Поло ; пер. з англ. Ганна Лелів. - Київ : Книголав, 2020. - 127, [1] с. : іл. - (Дитяча полиця). - Слов.: с. 118-121. - Алф. покажч.: с. 122-126. - ISBN 978-617-7820-39-9 : 187.50 грн
Рубрики: Харчові продукти--Науково-популярні видання фывфывфыв: державна програма 2020 -- продукти харчування Аннотация: «100 фактів про їжу» — дитяча енциклопедія про їжу, її технології виробництва, а також неочікувані відкриття. Всередині не лише цікаві факти про продукти, які ми вживаємо у їжу, історію страв чи дивні смакові вподобання історичних особистостей, а й потрібна базова інформація про поживні речовини, вітаміни, особливості тих чи інших продуктів. Із книжкою «100 фактів про їжу» читачі зможуть дізнатися про свій організм, про корисну та шкідливу їжу, а також про те, як їжа може змінити світ. Видання дасть змогу читачу дізнатись, чому зробити желе з ківі неможливо, скільки мільярдів чашок напоїв щодня випивають люди, а також, які прянощі дорожчі за срібло і золото. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бер, Сем; Фірт, Рейчел; Голл, Роуз; Джеймс, Еліс; Маріані, Федеріко \худож.\; Поло, Парко \худож.\; Лелів, Ганна \пер.\ Экземпляры всего: 1 ІЧЗ (1) Свободны: ІЧЗ (1) |
Ільченко, Н. Сезонні застереження: підтримайте свій організм узимку [] / Н. Ільченко> // Безпека життєдіяльності. - 2021. - N 2. - С. 11 Рубрики: Охорона здоров’я Харчові продукти Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |