613.2(075)
Б 40


   
    Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики:
   Раціональне харчування--Навчальні видання

   Діти--Харчування--Навчальні видання

   Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания
Аннотация: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

51.23
Г 12


    Габович, Рафаил Давидович.
    Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ [] / Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - Киев : Здоров'я, 1987. - 248 с. - Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246. -
ББК 51.23
Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Нормативно-виробничі видання
   Харчові продукти--Гігієнічна оцінка--Нормативно-виробничі видання

фывфывфыв:
продукты питания -- гигиена питания -- гігієна харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки -- химия и продукты питания -- хімія і харчові продукти -- вредные химические вещества -- шкідливі хімічні речовини -- загрязнение продуктов питания -- забруднення харчових продуктів
Аннотация: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах.


Доп.точки доступа:
Припутина, Лидия Степановна
Свободных экз. нет



    Рябоконь, Ю. А.
    Человечество и пищевые ресурсы [] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 12-15 : фот. цв.
Рубрики: Харчові продукти--Безпека
фывфывфыв:
пищевые продукты -- безопаснсть -- пищевые ресурсы -- харчові ресурси

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Рябоконь, В. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)




    Білай, Д. В.
    Щоб великодні яйця приносили тільки радість [] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 4. - С. 21-22
Рубрики: Харчові продукти--Безпека
   Яйця (харч.)--Стандарти


Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)




    Ільченко, Н.
    Що ви маєте знати про глутамат натрію? [] / Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 5. - С. 6-7
Рубрики: Харчові продукти--Безпека
   Харчові домішки

фывфывфыв:
підсилювач смаку

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)




    Білай, Д. В.
    Консерванти - міфи та правда... Або "Е" - від а до я [] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 5. - С. 7-8
Рубрики: Харчові продукти--Безпека
фывфывфыв:
консерванти -- неналежний контроль

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)




    Кіслова, В. М.
    Обережно - ГМО! [] / В. М. Кіслова // Безпека життєдіяльності. - 2019. - N 5. - С. 6-9
Рубрики: Харчові продукти--Безпека

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)




    Ільченко, Н.
    Ранні овочі: безпечні чи ні? [] / Н. Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2019. - N 6. - С. 2-3
Рубрики: Безпека життєдіяльності
   Харчові продукти--Безпека

   Овочі


Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)




    Ільченко, Н. В.
    Загальні правила безпечного харчування влітку [] / Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності. - 2019. - N 6. - С. 4
Рубрики: Безпека життєдіяльності
   Харчові продукти--Безпека


Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)




    Головня, О.
    Отруєння: споживання неякісних продуктів харчування [] / О. Головня // Безпека життєдіяльності. - 2019. - N 11. - С. 25
Рубрики: Харчові продукти--Безпека
   Харчові отруєння


Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)




    Білай, Д. В.
    Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? [] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 11. - С. 10-11
Рубрики: Харчові продукти--Безпека
фывфывфыв:
барвники -- консерванти -- загусники і стабілізатори -- емульгатори -- підсилювачі смаку -- підсолоджувачі-розрихлювачі

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1)
Свободны: ПЧЗ (1)