Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, Олена Володимирівна Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |