641.56(075.8)
Д44


    Диетическое питание [Текст] : в 2 т. : пособие-справочник. - Сумы : Унив. кн., 2013. - ISBN 978-966-680-581-5.
   Т. 1 : Физиологические основы диетического питания / [Черевко А. И. и др.]. - 2013. - 430, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 431. - ISBN 978-966-680-580-8 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.996я73 + 28.073я73
Рубрики: Раціональне харчування--Лікувальна кулінарія--Дієтологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
процессы переваривания пищи -- процеси перетравлення їжі -- виды питания -- види харчування -- питание здорового человека -- харчування здорової людини -- питание больного человека -- харчування хворої людини -- биологически активные вещества -- біологічно активні речовини -- лечебное питание при заболеваниях -- лікувальне харчування при захворюваннях -- функциональные продукты -- функціональні продукти -- энпиты -- енпіти -- заменители сахара -- замінники цукру -- диетические продукты -- дієтичні продукти -- блюда лечебного питания -- страви лікувального харчування -- использование специй -- використання спецій -- использование овощей -- використання овочів -- использование плодов -- використання плодів -- диетические рационы -- дієтичні раціони -- базисные диеты -- базисні дієти -- номерная система диет -- номерна система дієт
Анотація: Дана характеристика разных групп продуктов, их использования в диетическом питании, раскрыты особенности диетотерапии некоторых заболеваний в условиях санаторно-курортных учреждений.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, А. И.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Димитриевич, Л. Р.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1)

51.230
Д83


    Дунаевский, Генрих Аврамович.
    Диетические продукты [] / Г. А. Дунаевский, Я. Б. Эйдинов. - Киев : Здоровья, 1988. - 160 с. : табл. - (Библиотека практического врача. Лечебное питание). - Лит.: с. 152-159. - ISBN 5-311-00057-0 :
ББК 51.230
Рубрики: Дієти--Харчові продукти--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
дієтичні продукти -- диетические продукты -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- дієтотерапія -- диетотерапия
Анотація: В пособии представлены классификация диетических продуктов по химическому составу и механизму их лечебного действия.


Дод.точки доступу:
Эйдинов, Яков Борисович
Свободных экз. нет

54.135.1
М57


    Мигунова, Діна Кузьмінічна.
    Харчування при хронічних захворюваннях печінки і жовчних шляхів [] / Д. К. Мигунова. - 2-е вид., переробл. і допов. - Київ : Здоров’я, 1986. - 56 с. - (Раціональне харчування). - Дод.: с. 40-52. - 0.10 р.
ББК 54.135.1
Рубрики: Хвороби органів травлення--Дієтотерапія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
фізіологія органів травлення -- хвороби печінки -- хвороби жовчних шляхів -- дієтолікування -- дієтичні продукти -- раціональне харчування хворих
Анотація: Популярно освітлені фізіологічні особливості функцій печінки і жовчних шляхів, охарактерізовано роль білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин в дієтолікуванні хронічних захворювань цих органів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)