663.42:658.589
І-66


   
    Інноваційні технології харчових виробництв [] : монографія / [В. А. Піддубний та ін.] ; за ред. В. А. Піддубного ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Кондор, 2017. - 372, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 354-372. - ISBN 978-617-7458-40-0 : 270.00 грн
УДК
ББК 36.87
Рубрики: Харчові виробництва--Солод--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
процеси вирощування ячменю -- сушка солоду -- платформи сушарки -- системи виробництва солоду -- оцінка енергетичних втрат -- зберігання харчової продукції -- фасування газових напоїв -- упаковка -- енергозберігаючі технологічні схеми -- оцінка летального ефекту -- бродильні технології -- технології бродіння пива -- енергетичні ресурси матеріальних потоків -- інтенсивні технології
Анотація: Аналіз енергоматеріальних потоків і теоретичне удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення зберігання харчової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Піддубний, Володимир Антонович; Кравченко, Михайло Федорович; Чагайда, Андрій Олегович; Красножон, Світлана Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)