641.5(035)
В53


    Висоцька, Людмила Євгенівна.
    Тлумачний словник кулінара [] : навч. посіб. / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська ; за ред. В. О. Радкевич ; М-во освіти і науки України, Акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 415, [1] с. : табл. - Літ.: с. 346-348. - Дод.: с. 350-415. - ISBN 978-966-418-093-8 : 180.00 грн
УДК
ББК 36.99я7
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
"а ля Провансаль" -- дадлі -- італьєн -- квісо -- льєзон -- нонпарель -- праліне -- сироїдіння -- тарталетки -- фавероль -- чемберлен -- юшка
Анотація: Найбільш уживані терміни, поняття та категорії, які зустрічаються у практичній діяльності персоналу закладів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Страцинська, Ірина Анатоліївна; Радкевич, В. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Академія педагогічних наук УкраїниІнститут професійно-технічної освіти
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)