С 76 Стабников, Всеволод Николаевич. Общая технология пищевых продуктов [] : учеб. пособие для вузов / В. Н. Стабников, Н. В. Остапчук. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1980. - 304 с. : рис., табл. - Лит.: с. 301. - 0.90 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): сточные воды пищевых производств -- стічні води харчових виробництв -- проектирование пищевого производства -- проектування харчового виробництва -- технология хлеба -- технологія хліба -- технология консервов -- технологія консервів -- свеклосахарное производство -- бурякоцукрове виробництво -- технология крахмала -- технологія крохмалю -- крахмальная патока -- крохмальна патока -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Остапчук, Николай Васильевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 19 Сапронов, Алексей Романович. Общая технология сахара и сахаристых веществ [] : учебник / А. Р. Сапронов, А. И. Жушман, В. А. Лосева ; под ред. А. Р. Сапронова. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 397 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393. - ISBN 5-10-001183-1 : 1.20 р.
Рубрики: Цукрове виробництво--Технология--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): производство сахара -- сахар-песок -- цукор-пісок -- кристаллизация сахара -- кристалізація цукру -- тростниковый сахар-сырец -- тростинний цукор-сирець -- сахар-рафинад -- цукор-рафінад -- картофельный крахмал -- картопляний крохмал -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмал -- сухой крахмал -- сухий крохмал -- модифицированный крахмал -- модифікований крохмал -- дистрины -- дистрини -- крахмальная патока -- крохмальна патока -- техническая глюкоза -- технічна глюкоза -- глюкозофруктозный сироп -- глюкозофруктозний сироп Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жушман, Анатолий Иванович; Лосева, Валентина Александровна; Сапронов, Алексей Романович \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |