З-93 Зуев, Дмитрий Павлович. Дары русского леса [] / Д. П. Зуев. - 5-е изд. - М. : Лес. пром-сть, 1988. - 189 с. : ил. - Прил.: с. 173-189. - ISBN 5-7120-0088-1 : 1.40 р.
Рубрики: Лісове господарство--Популярні видання Лісні біогеоценози--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): грибы -- гриби -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- ядовитые грибы -- отруйні гриби -- грибы-антибиотики -- гриби-антибіотики -- лечебные свойства грибов -- лікувальні якості грибів -- ягоды -- ягоди -- дикие ягоды -- дикі ягоди -- лечебные свойства ягод -- лікувальні якості ягід -- живые изгороди -- живоплоти -- ядовитые растения -- отруйні рослини -- фенология ягодников -- фенологія ягідників Анотація: Компоненты лесных биоценозов - грибы и ягоды. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВВ (2), БГ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), БГ (1), ФОНД (1) |
К65 Консервирование [] / [сост. С. И. Литвиненко]. - Донецк : Сталкер, 2001. - 416 с. : рис. - (Вкусные рецепты). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409. - ISBN 966-596-537-9 : 7.50 грн
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): консервирование -- сиропы -- сиропи -- варенье -- варення -- повидло -- джемы -- джеми -- цукаты -- цукати -- желе -- лечебные свойства ягод -- лікувальні властивості ягід -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- рыбные заготовки -- рибні заготовки -- мясные заготовки -- м'ясні заготовки Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Литвиненко, Светлана Ивановна \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д66 Домашние заготовки и консервирование [] / [сост. В. Г. Титова]. - Київ : Будівельник, 1983. - 80 с. : рис., табл. - (В помощь хозяйкам). - Лит.: с. 79. - ISBN 5-7705-0576-1 : 150.00 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): домашнее консервирование -- овощи консервированные -- овочі консервовані -- овощи маринованные -- овочі мариновані -- способы хранения овощей -- способи зберігання овочів -- соки -- компоты -- компоти -- мармелад -- квашенные ягоды -- квашені ягоди -- сушка ягод -- сушіння ягід -- лечебные свойства ягод -- лікарські властивості ягід Анотація: Рецепты как обычных, так и экономичных, с малым расходом сахара заготовок плодов и ягод, современные и старинные способы засолки, консервирования и маринования овощей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Титова, В. Г. \сост.\ Примірників всього: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |