М 19 "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція (1996 ; Малин) Порийчук, В. М. Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр. [] / В. М. Порийчук> // Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р. / [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин : [б. в.], 1996. - С. 104-106. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Цукрове виробництво--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр. Цукровий завод--Історія--Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр. Кл.слова (ненормовані): історична волинь -- харчові виробництва -- пищевые производства -- цукор -- сахар -- заводи -- заводы Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Костриця, М. Ю. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08"Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція(1996 ; Малин) Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
П78 Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : в 2 ч. : зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013. Вип. 1 (17), ч. 2 / [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. - 2013. - 234, [1] с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231. - 35.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): продукти харчування -- продукты питания -- нові технології -- новые технологии -- напої для спортсменів -- напитки для спортсменов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові виробництва -- пищевые производства -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дослідження якості продуктів -- исследования качества продуктов -- товарознавство непродовольчих товарів -- товароведение непродовольственных товаров -- експертиза непродовольчих товарів -- экспертиза непродовольственных товаров -- інформаційні технології -- информационные технологии Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Н58 Нецепляев, Сергей Владимирович. Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения [] / С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 223 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 221. - ISBN 5-10-001514-4 : 0.40 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторні дослідження--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологія--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): пищевые производства -- пищевые продукты -- микробиология -- лабораторная аппаратура -- лабораторна апаратура -- исследование молочных продуктов -- дослідження молочних продуктів -- исследование мяса -- дослідження м'яса -- колбасных изделий -- ковбасних виробів -- микробиология консервов -- мікробіологія консервів -- микробиология яиц -- мікробіологія яєць -- микробиология рыбы -- мікробіологія риби Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Панкратов, Александр Яковлевич Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
К80 Кретов, Иван Тихонович. Технологическое оборудование предприятий пищеконцентратной промышленности [] : учеб. пособие / И. Т. Кретов, В. М. Кравченко, А. Н. Остриков. - Воронеж : Изд-во ВГУ, 1990. - 223 с. : рис., табл. - Лит.: с. 223. - ISBN 5-7455-0315-7 : 0.45 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): пищевые производства -- оборудование -- оборудование для очистки сырья -- обладнання для очищення сировини -- оборудование для сортировки сырья -- обладнання для сортування сировини -- оборудование для измельчения сырья -- обладнання для подрібнення сировини -- производство брикетированных пищевых концентратов -- виробництво брикетованих харчових концентратів -- оборудование для тепловой обработки -- обладнання для теплової обробки -- сушильные установки -- сушильні установки -- упаковочное оборудование -- пакувальне обладнання -- оформление готовой продукции -- оформлення готової продукції Анотація: Описываются основные машины и аппараты пищеконцентратной промышленности, дается их классификация, приводятся методики расчета оборудования. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кравченко, Владимир Михайлович; Остриков, Александр Николаевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Л12 Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств [] : учеб. пособие / [А. А. Виноградова [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 336 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 334. - ISBN 5-10-002282-5 : 3.70 крб. Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): пищевые производства -- состав сырья -- склад сировини -- состав готовой продукции -- склад готової продукції -- производство хлеба -- виробництво хліба -- производство кондитерских изделий -- виробництво кондитерських виробів -- производство макаронных изделий -- виробництво макаронних виробів -- производство пищевых концентратов -- виробництво харчових концентратів Анотація: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Виноградова, Антонина Алексеевна; Мелькина, Галина Михайловна; Фомичева, Лидия Алексеевна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Ковальская, Л. П. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К95 Кутепова, Мария Александровна. Товароведение пищевых продуктов (для кондитеров) [] : учебник / М. А. Кутепова, З. П. Матюхина. - Москва : Высш. шк., 1989. - 160 с. : рис., табл. - Прил.: с. 152-157. - Лит.: с. 158. - ISBN 5-06-000385-X : 0.20 р. Рубрики: Товарознавство--Харчові виробництва--Кондитерське виробництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): товароведение -- пищевые производства -- кондитерское производство -- состав пищевых продуктов -- склад харчових продуктів -- сырье кондитерского производства -- сировина кондитерського виробництва Анотація: Основы классификации и стандартизации пищевых продуктов, их химический состав, методы оценки качества и условий хранения. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Матюхина, Зинаида Петровна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |