Ч-44 Чепурной, Иван Петрович. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [] : учебник / И. П. Чепурной. - 3-е изд. - М. : "Дашков и К°", 2007. - 414, [2] с. : табл. - Лит.: с. 409. - ISBN 5-91131-351-0 : 67.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Кондитерські вироби--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): крахмал -- крахмалопродукты -- крохмалопродукти -- сахар -- цукор -- интенсивные подсластители -- інтенсивні підсолоджувачі -- мед -- искусственный мед -- штучний мед -- классификация кондитерских изделий -- класифікація кондитерських виробів -- жиросодержащие кондитерские изделия -- жировмісні кондитерські вироби -- какао-продукт -- фруктово-ягодные кондитерские изделия -- фруктово-ягідні кондитерські вироби -- сахаристые кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- восточные сладости -- східні солодощі Анотація: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Х20 Харчова хімія [] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9 : 120.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Харчові домішки--Властивості--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): білки -- вуглеводи -- ліпіди -- вода -- мінеральні речовини -- вітаміни -- антибіотики -- харчові антиокислювачі -- харчові барвники -- харчові добавки -- модифіковані крохмалі -- хімічні забруднення -- емульгатори -- біологічні забруднення -- підсолоджувачі -- мікотоксини -- радіоактивне забруднення -- забруднювачі хімічної природи Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 2 ВВ (2) Свободны: ВВ (2) |
Білай, Д. В. Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? [] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 11. - С. 10-11 Рубрики: Харчові продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): барвники -- консерванти -- загусники і стабілізатори -- емульгатори -- підсилювачі смаку -- підсолоджувачі-розрихлювачі Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Бондар, В. С. Стратегічні напрями високоефективного функціонування цукробурякового підкомплексу АПК [] / В. С. Бондар, А. В. Фурса> // Економіка АПК. - 2016. - N 10. - С. 30-40 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Цукрове виробництво--Україна--Європейський Союз Кл.слова (ненормовані): цукробурякове виробництво -- ринок цукру -- підсолоджувачі -- цукрозамінники -- оптово-відпускна ціна цукру -- прибутковість виробництва цукру Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Фурса, А. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Особливості використання сиропів від кашлю в сучасній педіатричній практиці : Е-добавки - прихований ризик [] / К. О. Зупанець [та ін.]> // Дитячий лікар : вид. для лікаря - практика. - 2021. - N 3. - С. 5-10 . - ISSN 2311-9136 Рубрики: Дитячі хвороби--Хвороби органів дихання--Лікування--Негативний вплив Кл.слова (ненормовані): сироп від кашлю -- є-добавки -- побічні ефекти у дітей -- лікарські взаємодії -- лікування кашлю у дітей -- підсолоджувачі -- ароматизатори -- синтетичні барвники -- згущувачі -- консерванти Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Зупанець, К. О.; Катілов, О. В.; Ратушна, К. Л.; Шебеко, С. К. Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1) Вільні: ВСМЛ (1) |