Б 40 Безпека харчування: сучасні проблеми [] : навч. посібник / уклад.: А. В. Бабюк та ін. - Чернівці : Книги-XXI, 2005. - 456 с. : табл. - ISBN 966-8653-25-4 : 090.00 грн, 072.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання Діти--Харчування--Навчальні видання Харчові продукти--Безпека--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): поживні речовини -- питательные вещества -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів -- загрязнение продуктов -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікація продуктів -- фальсификация продуктов -- вітаміни -- витамины -- продукти харчування -- продукты питания Анотація: Раціональне, збалансоване харчування, значення окремих поживних речовин, загальні аспекти та правила безпеки харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Бабюк, А.В. \уклад.\; Макарова, О.В. \уклад.\; Рогозинський, М.С. \уклад.\; Романів, Л.В. \уклад.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Г 12 Габович, Рафаил Давидович. Гигиенические основы охраны продуктов питания от вредных химических веществ [] / Р. Д. Габович, Л. С. Припутина. - Киев : Здоров'я, 1987. - 248 с. - Лит.: с. 239-245. - Предм. указ.: с. 246. - Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Нормативно-виробничі видання Харчові продукти--Гігієнічна оцінка--Нормативно-виробничі видання Кл.слова (ненормовані): продукты питания -- гигиена питания -- гігієна харчування -- пищевые добавки -- харчові добавки -- химия и продукты питания -- хімія і харчові продукти -- вредные химические вещества -- шкідливі хімічні речовини -- загрязнение продуктов питания -- забруднення харчових продуктів Анотація: Изложены гигиенические принципы нормирования химических примесей в пищевых продуктах. Дод.точки доступу: Припутина, Лидия Степановна Свободных экз. нет |
Рябоконь, Ю. А. Человечество и пищевые ресурсы [] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Тваринництво сьогодні = Животноводство сегодня : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 12-15 : фот. цв. Рубрики: Харчові продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): пищевые продукты -- безопаснсть -- пищевые ресурсы -- харчові ресурси Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рябоконь, В. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Білай, Д. В. Щоб великодні яйця приносили тільки радість [] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 4. - С. 21-22 Рубрики: Харчові продукти--Безпека Яйця (харч.)--Стандарти Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Ільченко, Н. Що ви маєте знати про глутамат натрію? [] / Н. Ільченко> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 5. - С. 6-7 Рубрики: Харчові продукти--Безпека Харчові домішки Кл.слова (ненормовані): підсилювач смаку Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Білай, Д. В. Консерванти - міфи та правда... Або "Е" - від а до я [] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 5. - С. 7-8 Рубрики: Харчові продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): консерванти -- неналежний контроль Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Кіслова, В. М. Обережно - ГМО! [] / В. М. Кіслова> // Безпека життєдіяльності. - 2019. - N 5. - С. 6-9 Рубрики: Харчові продукти--Безпека Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Ільченко, Н. Ранні овочі: безпечні чи ні? [] / Н. Ільченко> // Безпека життєдіяльності. - 2019. - N 6. - С. 2-3 Рубрики: Безпека життєдіяльності Харчові продукти--Безпека Овочі Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Ільченко, Н. В. Загальні правила безпечного харчування влітку [] / Н. В. Ільченко> // Безпека життєдіяльності. - 2019. - N 6. - С. 4 Рубрики: Безпека життєдіяльності Харчові продукти--Безпека Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Головня, О. Отруєння: споживання неякісних продуктів харчування [] / О. Головня> // Безпека життєдіяльності. - 2019. - N 11. - С. 25 Рубрики: Харчові продукти--Безпека Харчові отруєння Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
Білай, Д. В. Синтетичні харчі, або яку ковбасу ми їмо? [] / Д. В. Білай> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 11. - С. 10-11 Рубрики: Харчові продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): барвники -- консерванти -- загусники і стабілізатори -- емульгатори -- підсилювачі смаку -- підсолоджувачі-розрихлювачі Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |