>
Анотація: 115191, г. Москва, пер. Холодильный, д. 3, к. 1, офис 3221, тел./факс (495) 955-27-19, 974-72-52, e-mail: info@hospitality.ru, web: http://www.hospitelity.ru Зареєстровані надходження: 2009 Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |
С60 Солдатенков, Дмитрий Вадимович. Современный ресторан: новые форматы [] / Дмитрий Солдатенков. - М. : Ресторан. ведомости, 2006. - 144 с. : рис., фото.цв. - ISBN 5-98176-040-0 : 135.00 грн
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): корпоративные столовые -- корпоративні столови -- ресторан-"трансформер" -- рестораны самообслуживания -- ресторани самообслуговування -- free flow -- рестораны фуд-корт Анотація: Принципы работы ресторанов-самообслуживания, корпоративных столовых, ресторанов-" трансформеров". Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Барна справа [] : підручник / В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 398 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-364-878-1 : 091.00 грн, 84.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): діяльність барів -- деятельность баров -- коктейль-бар -- напої в барах -- напитки в барах -- гриль-бар -- винний бари -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- десертний бар -- молочний бар -- кав'ярні -- кофейная -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральні бари -- игральные бары Анотація: Організаційна структура барів України, їх технічне оснащення, технологія проиготування коктейлівта напоїв, організація роботи барменів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шамаян, С.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б 11 Бєляєва, Алла Михайлівна. Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С24 Світлична, Марія Луківна. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [] : навч. посіб.-практикум / М. Л. Світлична ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Житомир. коледж ресторан.-турист. бізнесу і торгівлі. - Житомир : Поліccя, 2013. - 216, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 169-213. - Л-ра: с. 214-215. - Бібліогр. в підрядковій прим. - ISBN 978-966-655-686-1 : 34.00 грн
Рубрики: Ресторанний бізнес--Україна--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- навчальні відеофільми -- учебные видеофильмы -- підготовка ресторанних кадрів -- подготовка ресторанних кадров -- постачання товарів -- снабжение товарами -- складське та тарне господарство -- складское и тарное хозяйство -- нормативна документація -- постачання підприємств харчування -- снабжение предприятий питания -- трудові та фінансові ресурси -- трудовые и финансовые ресурсы -- моделювання виробничої програми -- моделирование производственной программы -- ділові ігри -- деловые игры -- планування роботи виробництва -- інновації навчальних процесів -- инновации учебных процессов -- інтерактивні методи навчання -- интерактивные методы обучения Анотація: Підручник висвітлює загальні вимоги до молодшого спеціаліста галузі та подає шляхи удосконалення освітніх послуг. Автор пропонує методику практичних занять, яка передбачає застосування інтерактивних методів навчання, використання досягнень науково-технічного прогресу в галузі, застосування комп'ютерних технологій та рішення ситуаційних задач виробничого характеру. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі Примірників всього: 2 КР (1), ФОНД (1) Свободны: КР (1), ФОНД (1) |
Б95 Бытовые диалоги [] = Everyday Conversations / [сост. В. Д. Байков ; худож. А. Г. Томилов ; ред. Т. Д. Киселева]. - СПб. : Внешторгиздат, 1992. - 94, [2] с. : ил. - Текст: рос., англ. - 170 000.00 крб
Рубрики: Англійська мова--Розмовники--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): митниця -- таможня -- аеропорт -- аэропорт -- телефон -- пошта -- почта -- транспорт -- готель -- гостиница -- гроші -- деньги -- ресторан -- здоров'я -- здоровье Анотація: В предлагаемом сборнике диалогов собраны типовые разговорные ситуации, охватывающие широкий круг тем. Изучение, а в лучшем случае даже заучивание наизусть большинства приведенных здесь диалогов гарантирует полное взаимопонимание их участников. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Байков, В. Д. \сост.\; Томилов, А. Г. \худож.\; Киселева, Т. Д. \ред.\ Примірників всього: 2 ІН (2) Свободны: ІН (2) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, О. В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
> Шифр: agbs/2019/4 Газета 2019р. N 4 Кернасюк, Юрій. Ринок тепличних овочів / Ю. Кернасюк. - С.12-16 : табл. Грабовська, Неля. Органічне виробництво актуальне в країнах ЄС / Н. Грабовська. - С.22 Грабовська, Неля. Україна та Німеччина: особливості ведення аграрного бізнесу / Н. Грабовська. - С.36-38 Черкас, Василь. Пластилінова страда. Чому генно-модифікована соя втрачає свою популярність / В. Черкас. - С.40-43 Павлюк, Ігор. Що любить і чого боїться "квітка сонця" / І. Павлюк. - С.47-48 Марков, Іван. Захисні заходи для ріпаку у весняно-літній період / І. Марков. - С.56-60 Чоні, Світлана. Потужний старт для отримання високих урожаїв сої / С. Чоні. - С.70-71 : табл. Власова, Ольга. Попит на льон відчутно зростає / О. Власова. - С.85-86 : ил. Гайденко, Олег. Еспарцет на зелений корм / О. Гайденко, С. Чипляка. - С.96-99 : табл. Кривенко, Олександр. Автоматизація та централізація технологій - перспективи елеваторної галузі Ураїни / О. Кривенко. - С.100-103 : ил. Радіонов, Дмитро. Передпосівний обробіток із чеським акцентом / Д. Радіонов. - С.104-106 : ил. Борзненко, Віктор. Комбайн-"ресторан" для худоби / В. Борзненко, В. Загарний. - С.107 : ил. Павлюк, Ігор. Ходовий товар. Самохідний обприскувач / І. Павлюк. - С.114-117 Загарний, Василь. Компактний думпер, або Малоскид / В. Загарний. - С.118 : фот. Загарний, Василь. Нагорнемо кучугури, щоб затримати сніг / В. Загарний, Г. Мереф'янський. - С.120 : фот. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Борзненко, Віктор. Комбайн-"ресторан" для худоби [] / В. Борзненко, В. Загарний> // Агробізнес сьогодні. - 2019. - N 4. - С. 107 : іл. Рубрики: Кормовиробництво Кл.слова (ненормовані): кормозмішувачі-роздавачі Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Загарний, Василь Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Шевченко, Л. М. Eating out (10 клас, за підручником О. Д. Карп'юк) [] : мій конспект / Л. М. Шевченко> // Англійська мова та література. - 2019. - N 13/15. - С. 59-61 Рубрики: Англійська мова--Уроки--Загальноосвітні школи Кл.слова (ненормовані): англійська мова -- уроки англійської мови -- уроки в 10 класі -- ресторан (уроки) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1) Вільні: ІН (1) |
> Шифр: ztom/2019/48 Газета 2019р. N 48 (29 черв.-2 лип.) Соболь, Володимир. Віталій Хоменко: "Хірург має вчитися все життя" / В. Соболь. - С.1 Голованова, Іраїда. Замість філії коледжу - ресторан? / І. Голованова. - С.5 Горицвіт, Рада. "Зірочко, засвітись!" : і вони засвітилися на житомирській сцені / Р. Горицвіт. - С.6 Голованова, Іраїда. Дитяче серце - у руках дбайливих / І. Голованова. - С.7 Павлович, Василь. За підготовку юних гітаристів / В. Павлович. - С.9 Є примірники у відділах: всього 2 : КР (2) Вільні: КР (2) |
Голованова, Іраїда. Замість філії коледжу - ресторан? [] / І. Голованова> // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2019. - N 48(29 черв.-2 лип.). - С. 5 Рубрики: Коледжі--Фінансування--Верхівня, село ( Ружинський район, Житомирська область) Верхівня, село (Ружинський район, Житомирська область)--Коледжі--Фінансування Кл.слова (ненормовані): філії -- співпраця -- навчальні заклади Житомирщини Анотація: [Про фінансування Верхівнянської філії Житомирського агротехнічного коледжу та її співпрацю з ТОВ "Сігнет-Центр"]. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: \про неї\; \про нього\ Є примірники у відділах: всього 2 : КР (2) Вільні: КР (2) |
Генега, Роман. Система громадського харчування повоєнного Львова: старі та нові практики [Текст] / Р. Генега> // Укр. іст. журн. - 2019. - N 3. - С. 48-73. - Бібліогр. в підрядковій прим. . - ISSN 0130-5247 Рубрики: Громадське харчування--Історія--Львів, місто Кл.слова (ненормовані): радянська влада -- продуктові картки -- їдальня -- ресторан -- хліб -- населеня Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |
А28 Адамс, Дуглас. Ресторан "Кінець Світу" [] = The Restaurant at the End of the Universe : [роман] / Дуглас Адамс ; [пер. з англ. О. Антомонова]. - Тернопіль : Навч. кн. - Богдан, 2016. - 238, [2] с. - (Горизонти фантастики). - ISBN 978-966-10-4877-0 : 109.00 грн
Рубрики: Фантастичні романи та оповідання--Художня література--Велика Британія, 20 ст. Англійська література, 20 ст. Художня література--Велика Британія, 20 ст. Кл.слова (ненормовані): фантастика Анотація: «Ресторан "Кінець світу"» - гумористичний науково-фантастичний роман британського письменника Дугласа Адамса. Це друга частина серії «Путівник Галактикою». Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Антомонов, Олексій \пер.\ Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |