Шифр: girb (Журнал)
Гостиница и ресторан: бизнес и управление [Текст] : журнал для профессионалов. - М. : Хоспитэлити, 2002 - . - Періодичність 81

Анотація: 115191, г. Москва, пер. Холодильный, д. 3, к. 1, офис 3221, тел./факс (495) 955-27-19, 974-72-52, e-mail: info@hospitality.ru, web: http://www.hospitelity.ru
Зареєстровані надходження:
     2009 
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича


640.432
С60


    Солдатенков, Дмитрий Вадимович.
    Современный ресторан: новые форматы [] / Дмитрий Солдатенков. - М. : Ресторан. ведомости, 2006. - 144 с. : рис., фото.цв. - ISBN 5-98176-040-0 : 135.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
корпоративные столовые -- корпоративні столови -- ресторан-"трансформер" -- рестораны самообслуживания -- ресторани самообслуговування -- free flow -- рестораны фуд-корт
Анотація: Принципы работы ресторанов-самообслуживания, корпоративных столовых, ресторанов-" трансформеров".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

640.43(075)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Барна справа [] : підручник / В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 398 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-364-878-1 : 091.00 грн, 84.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
діяльність барів -- деятельность баров -- коктейль-бар -- напої в барах -- напитки в барах -- гриль-бар -- винний бари -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- десертний бар -- молочний бар -- кав'ярні -- кофейная -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральні бари -- игральные бары
Анотація: Організаційна структура барів України, їх технічне оснащення, технологія проиготування коктейлівта напоїв, організація роботи барменів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шамаян, С.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

640.432
Б 11


    Бєляєва, Алла Михайлівна.
    Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану
Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

72(075)
Т62


    Тосунова, Маргарита Иосифовна.
    Архитектурное проектирование [] : учебник для архитектурно-строит. техникумов / М. И. Тосунова ; !o200g.pft: FILE NOT FOUND! . - Изд. 2-е, перераб. и доп. - М. : Высшая школа, 1978. - 288 с. : рис. - Библиогр.: с. 282. - 1.30 р.
УДК
ББК 85.11я7
Рубрики: Архітектурно-будівельне проектування--Теорія, 20 ст.--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
архитектурное проектирование -- архітектурне проектування -- архитектурно-строительное проектирование -- композиция -- композиція -- архитектурная композиция -- архітектурна композиція -- тектоника -- тектоніка -- гармония в архитектуре -- гармонія в архітектурі -- симметрия -- симетрія -- асимметрия -- асиметрія -- проекти -- проекты -- архитектурные проекты -- архітектурні проекти -- модуль -- модульная система -- модульна система -- графика в архитектуре -- графіка в архітектурі -- архитектурная графика -- архітектурна графіка -- чертежи -- креслення -- проекция в черчении -- проекція в кресленні -- архитектурный чертеж -- архітектурне креслення -- аксонометрия -- аксонометрія -- жилые здания -- житлові будинки -- проектирование жилого здания -- проектування житлового будинку -- проекты жилых зданий -- проекти житлових будинків -- квартири -- квартиры -- интерьер квартиры -- інтер'єр квартири -- конструкция жилого дома -- конструкція житлового будинку -- блокированный жилой дом -- блокований житловий будинок -- многоэтажный жилой дом -- багатоповерховий житловий будинок -- секционный жилой дом -- секційний житловий будинок -- коридорный дом -- коридорний будинок -- галерейный дом -- галерейний будинок -- общественное здание -- громадська будівля -- конструкция общественного здания -- конструкція громадської будівлі -- экономичность проекта -- економічність проекту -- гостиница -- готель -- детский сад -- дитячий садок -- школа -- ресторан -- кинотеатр -- кінотеатр -- клуб -- промышленное здание -- промислова будівля -- производственное здание -- виробнича будівля -- одноэтажное производственное здание -- одноповерхова виробнича будівля -- многоэтажное производственное здание -- багатоповерхова виробнича будівля -- бытовое помещение -- побутове приміщення -- санитарно-техническое оборудование -- санітарно-технічне обладнення -- административное здание -- адміністративна будівля -- культурно-бытовое здание -- культурно-побутова будівля
Анотація: Основные сведения по вопросам теории архитектурной композиции и архитектурной графики, методики проектирования жилища, общественного здания и т. д.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
МИСТ (2), АБ (2)
Свободны: МИСТ (2), АБ (1)

640.4:658]*M
С24


    Світлична, Марія Луківна.
    Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [] : навч. посіб.-практикум / М. Л. Світлична ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Житомир. коледж ресторан.-турист. бізнесу і торгівлі. - Житомир : Поліccя, 2013. - 216, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 169-213. - Л-ра: с. 214-215. - Бібліогр. в підрядковій прим. - ISBN 978-966-655-686-1 : 34.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)424я7
Рубрики: Ресторанний бізнес--Україна--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- навчальні відеофільми -- учебные видеофильмы -- підготовка ресторанних кадрів -- подготовка ресторанних кадров -- постачання товарів -- снабжение товарами -- складське та тарне господарство -- складское и тарное хозяйство -- нормативна документація -- постачання підприємств харчування -- снабжение предприятий питания -- трудові та фінансові ресурси -- трудовые и финансовые ресурсы -- моделювання виробничої програми -- моделирование производственной программы -- ділові ігри -- деловые игры -- планування роботи виробництва -- інновації навчальних процесів -- инновации учебных процессов -- інтерактивні методи навчання -- интерактивные методы обучения
Анотація: Підручник висвітлює загальні вимоги до молодшого спеціаліста галузі та подає шляхи удосконалення освітніх послуг. Автор пропонує методику практичних занять, яка передбачає застосування інтерактивних методів навчання, використання досягнень науково-технічного прогресу в галузі, застосування комп'ютерних технологій та рішення ситуаційних задач виробничого характеру.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу і торгівлі
Примірників всього: 2
КР (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (1), ФОНД (1)

811.111(076.3)
Б95


   
    Бытовые диалоги [] = Everyday Conversations / [сост. В. Д. Байков ; худож. А. Г. Томилов ; ред. Т. Д. Киселева]. - СПб. : Внешторгиздат, 1992. - 94, [2] с. : ил. - Текст: рос., англ. - 170 000.00 крб
УДК
ББК 81.432.1-72
Рубрики: Англійська мова--Розмовники--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
митниця -- таможня -- аеропорт -- аэропорт -- телефон -- пошта -- почта -- транспорт -- готель -- гостиница -- гроші -- деньги -- ресторан -- здоров'я -- здоровье
Анотація: В предлагаемом сборнике диалогов собраны типовые разговорные ситуации, охватывающие широкий круг тем. Изучение, а в лучшем случае даже заучивание наизусть большинства приведенных здесь диалогов гарантирует полное взаимопонимание их участников.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Байков, В. Д. \сост.\; Томилов, А. Г. \худож.\; Киселева, Т. Д. \ред.\
Примірників всього: 2
ІН (2)
Свободны: ІН (2)

642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

640.43:642.5(075,8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

Шифр: agbs/2019/4
   Газета

Агробізнес сьогодні [Текст]. - К. : Імпрес-контакт, 2001 - . - Виходить двічі на місяць
2019р. N 4
Зі змісту:
Кернасюк, Юрій. Ринок тепличних овочів / Ю. Кернасюк. - С.12-16 : табл.
Грабовська, Неля. Органічне виробництво актуальне в країнах ЄС / Н. Грабовська. - С.22
Грабовська, Неля. Україна та Німеччина: особливості ведення аграрного бізнесу / Н. Грабовська. - С.36-38
Черкас, Василь. Пластилінова страда. Чому генно-модифікована соя втрачає свою популярність / В. Черкас. - С.40-43
Павлюк, Ігор. Що любить і чого боїться "квітка сонця" / І. Павлюк. - С.47-48
Марков, Іван. Захисні заходи для ріпаку у весняно-літній період / І. Марков. - С.56-60
Чоні, Світлана. Потужний старт для отримання високих урожаїв сої / С. Чоні. - С.70-71 : табл.
Власова, Ольга. Попит на льон відчутно зростає / О. Власова. - С.85-86 : ил.
Гайденко, Олег. Еспарцет на зелений корм / О. Гайденко, С. Чипляка. - С.96-99 : табл.
Кривенко, Олександр. Автоматизація та централізація технологій - перспективи елеваторної галузі Ураїни / О. Кривенко. - С.100-103 : ил.
Радіонов, Дмитро. Передпосівний обробіток із чеським акцентом / Д. Радіонов. - С.104-106 : ил.
Борзненко, Віктор. Комбайн-"ресторан" для худоби / В. Борзненко, В. Загарний. - С.107 : ил.
Павлюк, Ігор. Ходовий товар. Самохідний обприскувач / І. Павлюк. - С.114-117
Загарний, Василь. Компактний думпер, або Малоскид / В. Загарний. - С.118 : фот.
Загарний, Василь. Нагорнемо кучугури, щоб затримати сніг / В. Загарний, Г. Мереф'янський. - С.120 : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)




    Борзненко, Віктор.
    Комбайн-"ресторан" для худоби [] / В. Борзненко, В. Загарний // Агробізнес сьогодні. - 2019. - N 4. - С. 107 : іл.
Рубрики: Кормовиробництво
Кл.слова (ненормовані):
кормозмішувачі-роздавачі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Загарний, Василь

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)




    Шевченко, Л. М.
    Eating out (10 клас, за підручником О. Д. Карп'юк) [] : мій конспект / Л. М. Шевченко // Англійська мова та література. - 2019. - N 13/15. - С. 59-61
Рубрики: Англійська мова--Уроки--Загальноосвітні школи
Кл.слова (ненормовані):
англійська мова -- уроки англійської мови -- уроки в 10 класі -- ресторан (уроки)

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)


Шифр: ztom/2019/48
   Газета

Житомирщина [Текст] : обл. офіц. громад.-політ. газета. - Житомир : Ред. газ. "іЖитомирщина", 1919 - . - Виходить двічі на тиждень
2019р. N 48 (29 черв.-2 лип.)
Зі змісту:
Соболь, Володимир. Віталій Хоменко: "Хірург має вчитися все життя" / В. Соболь. - С.1
Голованова, Іраїда. Замість філії коледжу - ресторан? / І. Голованова. - С.5
Горицвіт, Рада. "Зірочко, засвітись!" : і вони засвітилися на житомирській сцені / Р. Горицвіт. - С.6
Голованова, Іраїда. Дитяче серце - у руках дбайливих / І. Голованова. - С.7
Павлович, Василь. За підготовку юних гітаристів / В. Павлович. - С.9
Є примірники у відділах: всього 2 : КР (2)
Вільні: КР (2)




    Голованова, Іраїда.
    Замість філії коледжу - ресторан? [] / І. Голованова // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2019. - N 48(29 черв.-2 лип.). - С. 5
Рубрики: Коледжі--Фінансування--Верхівня, село ( Ружинський район, Житомирська область)
   Верхівня, село (Ружинський район, Житомирська область)--Коледжі--Фінансування
Кл.слова (ненормовані):
філії -- співпраця -- навчальні заклади Житомирщини
Анотація: [Про фінансування Верхівнянської філії Житомирського агротехнічного коледжу та її співпрацю з ТОВ "Сігнет-Центр"].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
\про неї\; \про нього\

Є примірники у відділах: всього 2 : КР (2)
Вільні: КР (2)




    Генега, Роман.
    Система громадського харчування повоєнного Львова: старі та нові практики [Текст] / Р. Генега // Укр. іст. журн. - 2019. - N 3. - С. 48-73. - Бібліогр. в підрядковій прим. . - ISSN 0130-5247
Рубрики: Громадське харчування--Історія--Львів, місто
Кл.слова (ненормовані):
радянська влада -- продуктові картки -- їдальня -- ресторан -- хліб -- населеня

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)


821.111'06-312.9=161.2
А28


    Адамс, Дуглас.
    Ресторан "Кінець Світу" [] = The Restaurant at the End of the Universe : [роман] / Дуглас Адамс ; [пер. з англ. О. Антомонова]. - Тернопіль : Навч. кн. - Богдан, 2016. - 238, [2] с. - (Горизонти фантастики). - ISBN 978-966-10-4877-0 : 109.00 грн
УДК
ББК 84(4ВЕЛ)6-44
Рубрики: Фантастичні романи та оповідання--Художня література--Велика Британія, 20 ст.
   Англійська література, 20 ст.

   Художня література--Велика Британія, 20 ст.

   
Кл.слова (ненормовані):
фантастика
Анотація: «Ресторан "Кінець світу"» - гумористичний науково-фантастичний роман британського письменника Дугласа Адамса. Це друга частина серії «Путівник Галактикою».

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Антомонов, Олексій \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)