М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, О. В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Босовська, М. В. Теоретичні засади формування ресторанних мереж [] / М. В. Босовська, Н. І. Ведмідь, О. В. Косар> // Економіка та держава. - 2017. - N 12. - С. 27-32. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ресторани--Розвиток--Україна Кл.слова (ненормовані): ресторанний бізнес -- мережева структура -- ресторанні послуги Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ведмідь, Н. І.; Косар, О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ФП (1) Вільні: ФП (1) |
Денисенко, М. П. Особливості економічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу [] / М. П. Денисенко, О. Ю. Будякова> // Економіка та держава. - 2020. - N 10. - С. 19-23. - Текст: англ. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Економічний розвиток--Україна Кл.слова (ненормовані): готелі -- ресторани -- сфера обслуговування -- ресторанні послуги Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Будякова, О. Ю. Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |