П54 Полякова, Татьяна Викторовна. Фуршет для одинокой дамы [] / Татьяна Полякова. - Москва : Эксмо, 2002. - 320 с. - (Авантюрный детектив / худож. Н. Кудря). - ISBN 5-699-01535-3 : 032.00 грн
Рубрики: Детективні романи і оповідання--Художня література--Росія, 21 ст. Російська література--Детективні романи, 21 ст. Кл.слова (ненормовані): детективи -- детективы Анотація: [Героиня романа оказывается свидетельницей убийства, ее жизни также грозит опасность. В этой ситуации она сохраняет не только самообладание, но и чувство юмора и ведет профессиональное расследование]. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
С53 Снітинський, Володимир Васильович. Діловий етикет у міжнародному бізнесі [] : навч. посібник / Снітинський В. В., Завальницька Н. Б., Брух О. О. ; М-во освіти і науки України. - Л. : Магнолія - 2006, 2009. - 287, [1] с. : рис., табл., фото.кольор. - (Вища освіта в Україні). - Дод.: с. 262-282. - Бібліогр.: с. 283-287. - ISBN 978-966-2025-58-3 : 78.00 грн
Рубрики: Міжнародний бізнес--Діловий етикет--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): дипломатичний протокол -- дипломатический протокол -- етична поведінка -- этическое поведение -- бізнесова діяльність -- коммерческая деятельность -- міжнародні відносини -- международные отношения -- ділове листування -- деловая переписка -- ділові зустрічі -- деловые встречи -- телефонні конференції -- телефонные конференции -- ділові переговори -- деловые переговоры -- ділові прийоми -- деловые приемы -- контракти -- контракты -- мова спілкування -- язык общения -- мова тіла -- язык тела -- гостинність -- гостеприимство -- дарування -- дарение -- діловий одяг -- деловая одежда -- імідж -- имидж -- культура бізнесу -- культура бизнеса -- фуршет -- телефонні розмови -- телефонные разговоры Анотація: Систематизовано знання і практичний досвід функціонуваня дипломатичного протоколу та ділового етикету, які висвітлені в сучасних вітчизняних і зарубіжних виданнях з міжнародного бізнесу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Завальницька, Надія Богданівна; Брух, Оксана Олексіївна; Міністерство освіти і науки України Примірників всього: 2 ФОНД (1), ЧЗ (1) Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1) |
П 42 Повна енциклопедія сучасного етикету [] / [авт.-уклад. О. Д. Сиплива ; пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецк : БАО, 2010. - 303, [1] с. : іл. - ISBN 978-966-481-412-3 : 63.00 грн
Рубрики: Етикет--Енциклопедії--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): історія етикету -- история этикета -- етика подружніх стосунків -- этика супружеских отношений -- правила вітання -- правила приветствия -- рукостискання -- рукопожатие -- сервірування столу -- сервировка стола -- етикет застілля -- этикет застолья -- фуршет -- банкет-коктейль -- подарунки -- подарки -- правила поведінки -- правила поведения -- молитовні -- молельни -- ділова етика -- деловая этика -- мережевий етикет -- сетевой этикет -- військовий етикет -- воинский этикет -- міжнародний етикет -- международный этикет Анотація: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сиплива, Олена Дмитрівна; Сиплива, Олена Дмитрівна \уклад.\; Данилюк, Ілля Григорович \пер.\ Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, О. В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |