645.13(075.8)
П 49


    Полікарпов, І. С.
    Килими та килимові вироби [] : навч. посібник / І. С. Полікарпов, Л. В. Пелик, Є. М. Стефанюк. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 112 с. : рис., табл. - Л-ра с. 109-110. - ISBN 966-364-276-9 : 014.50 грн
УДК
ББК 37.237.5я73
Рубрики: Текстильне виробництво--Килими--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія килимарства -- история ковроткачества -- споживчі властивості -- потребительские свойства -- ручне ткання -- ручное ткачество -- машинне ткання -- машинное ткачество -- асортимент коврів -- ассортимент ковров -- маркування -- якість килимів -- качество ковров
Анотація: Характеристика, споживчі властивості, стуктура і способи виготовлення килимів і килимових виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пелик, Л.В.; Стефанюк, Є.М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

666.5+666.642
М80


    Мороз, Иван Иванович.
    Фарфор, фаянс, майолика [] / И. И. Мороз. - Киев : Техніка, 1975. - 352 с. : рис., табл. - Лит.: с. 342-349. - 1.82 р.
УДК
ББК 35.427
Рубрики: Порцеляна--Виробництво--Практичні посібники
   Фаянс--Виробництво--Практичні посібники

   Скляна і фарфоро-фаянсова промисловість--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
потребительские свойства -- споживчі властивості -- эстетические свойства -- естетичні властивості -- глинистые материалы -- глиняні матеріали -- керамические массы -- керамічні маси -- пластические массы -- пластичні маси -- литейные шликеры -- ливарні шлікери -- глазури -- глазурі -- ангобы -- ангоби -- сушка керамики -- сушіння кераміки -- формование керамики -- формування кераміки -- обжиг керамики -- випалювання кераміки -- глазурование керамики -- глазурування кераміки -- твердый фарфор -- мягкий фарфор -- м'який фарфор -- низкотемпературный фарфор -- низькотемпературний фарфор -- тонкокаменные изделия -- тонкокам'яні вироби -- жаростойкие изделия -- жаростійкі матеріали -- майолика -- майоліка
Анотація: Технология, механизация производства фарфоровых, фаянсовых и майоликовых изделий хозяйственного назначения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

664.143(035)
С 40


    Сирохман, Иван Васильевич.
    Ассортимент кондитерских изделий [] : справочник / И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - Киев : Тэхника, 1992. - 207 с. : табл. - ISBN 5-335-00376-6 : 30.00 крб
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерські вироби--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- пастила -- шоколад -- сладкие плитки -- солодкі плитки -- какао-порошок -- какао-напитки -- какао-напої -- карамель -- конфеты -- цукерки -- потребительские свойства -- споживчі властивості -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- крекеры -- крекери -- галеты -- галети -- вафли -- вафля -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти
Анотація: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожный, Иван Михайлович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)



    Погорілий, В.
    Оновлена інформаційна база щодо споживчих властивостей сільськогосподарської техніки [] / В. Погорілий, Т. Цема, С. Рижкова // Техніка і технології АПК : наук.-вироб. журнал. - 2020. - N 4. - С. 12-17 : фот. - Літ.: с. 17 . - ISSN 2306-1391
Рубрики: Сільськогосподарська техніка--Властивості
Кл.слова (ненормовані):
інформаційна база даних -- споживчі властивості -- реєстраційне посвідчення

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Цема, Т.; Рижкова, С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)