641.5(477.53)(075.8)
Т 38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [] : навч. посібник / Т. В. Капліна [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 280 с. : рис., табл., фото. - Дод.: с.260-275. - Л-ра: с.277. - ISBN 978-966-364-743-2 : 071.50 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР-4ПЛ)
Рубрики: Ресторанна справа--Полтавська кухня--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія полтапвської кухні -- история полтавской кухни -- страви полтавської кухні -- блюда полтавской кухни -- механічне оброблення продуктів -- механическая обработка продуктов -- якість продукції харчування -- качество продуктов питания -- теплове оброблення продуктів -- тепловая обработка продуктов -- декорування страв -- декорирование блюд -- фірмові страви -- фирменные блюда
Анотація: Основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при обробленні сировини та напівфабрикатів. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.; Білоусько, О. А.; Шаповал, Н. І.; Кущ, Л. І.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.51/.54(477)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви
Анотація: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович
Примірників всього: 3
АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1)