664.6
І-67


   
    Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
УДК
ББК 36.83
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання
   Дієтична кулінарія--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна
Анотація: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

36.996
В19


    Василаки, Анна Федоровна.
    Растения в диетическом питании [] / А. Ф. Василаки ; [худож.: И. И. Ситалов, А. С. Явтушенко]. - Кишинев : Тимпул, 1990. - 320 с. : рис. - Лит.: с. 318. - ISBN 5-7790-0052-2 : 27.50 р.
ББК 36.996
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Довідкові видання
   Лікарські рослини--Застосування--Довідкові видання

   Дієтична кулінарія--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
диеты -- дієти -- лекарственные растения -- диетическая кулинария -- лечебные диеты -- лікувальні дієти -- лечебная кулинария -- лікувальна кулінарія
Анотація: Культурные и многие дикорастущие растения, приводятся лечебные диеты, которые необходимо соблюдать при различных заболеваниях, рецепты приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ситалов, И. И. \худож.\; Явтушенко, А. С. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

36.997
Э15


    Эвенштейн, Зиновий Михайлович.
    Популярная диетология [] / З. М. Эвенштейн ; [ред. Н. И. Соколинская ; оформ. худож. И. А. Слюсарева]. - Москва : Экономика, 1989. - 316, [4] с. : ил. - ISBN 5-282-00766-5 : 3.00 р., 8.00 грн р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Дієтична кулінарія--Науково-популярні видання
   Раціональне харчування--Науково-популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
диетическая кулинария -- рациональное питание -- компоненты пищи -- компоненти їжі -- холестерин -- физиология питания -- фізіологія харчування -- биохимия питания -- біохімія харчування -- пищевая аллергия -- харчова алергія -- рациональное питание -- раціональне харчування -- нормальная масса тела -- нормальна маса тіла -- диетотерапия -- дієтотерапія -- сладкая еда и здоровье -- солодка їжа і здоров'я -- диетологический словарь -- дієтичний словник -- диетическая кулинария -- дієтична кулінарія
Анотація: Приведены сведения по гигиене и физиологии питания, излагаются основы рационального и диетического питания, даются рекомендации по диетической кулинарии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколинская, Н. И. \ред.\; Слюсарев, И. А. \худож.\
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)