А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - К. : Центр навч. л-ри : Інкос, 2007. - 280 с. : рис., табл. - Дод. с. 205-279. - ISBN 978-966-364-548-3 : 060.00 грн, 062.50 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Організація--Сервісне обслуговування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація ресторанів -- ресторанне господарство -- складське господарство ресторанів -- тарне господарство ресторанів -- постачання ресторанів -- структура виробництва ресторанів -- заготівельні цехи -- доготовчі цехи -- планування виробництва -- меню ресторану -- організація праці Анотація: Основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 АБ (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ВВ (1) |
К84 Круль, Галина Ярославівна. Основи готельної справи [] : навч. посібник / Г. Я. Круль. - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 368 с. : табл. - Предм. покажч.: с. 281-286. - Л-ра: с. 287-289. - Дод.: с. 290-367. - ISBN 978-611-01-0186-8 : 63.00 грн
Рубрики: Готелі--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): готельне господарство -- гостинничное хозяйство -- готельна справа -- гостинничное дело -- класифікація готелів -- классификация гостинниц -- основні фонди готельного господарства -- основные фонды гостинничного хозяйства -- готельні послуги -- гостинничные услуги -- готельні комплекси -- гостинничные комплексы -- готельні служби -- гостинничные служби Анотація: Розглянуті основні питання готельного господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |