641.5(035)
В 53


    Висоцька, Людмила Євгенівна.
    Тлумачний словник кулінара [] : навч. посібник / Висоцька Л. Є., Страцинська І. А. ; за ред. В. О. Радкевич. - Л. : Новий світ-2000, 2009. - 416 с. - ISBN 978-966-418-093-8 : 63.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
арак -- багет -- бадам-нухат -- банкет-чай -- визига -- вязига -- ель -- эль -- льєзон -- льезон -- трюфель -- шербет -- щербет -- якіторі -- якитори
Анотація: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Страцинська, І. А.; Радкевич, В. О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

641.5(035)
В53


    Висоцька, Людмила Євгенівна.
    Тлумачний словник кулінара [] : навч. посіб. / Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська ; за ред. В. О. Радкевич ; М-во освіти і науки України, Акад. пед. наук України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Львів : Новий Світ - 2000, 2018. - 415, [1] с. : табл. - Літ.: с. 346-348. - Дод.: с. 350-415. - ISBN 978-966-418-093-8 : 180.00 грн
УДК
ББК 36.99я7
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
"а ля Провансаль" -- дадлі -- італьєн -- квісо -- льєзон -- нонпарель -- праліне -- сироїдіння -- тарталетки -- фавероль -- чемберлен -- юшка
Анотація: Найбільш уживані терміни, поняття та категорії, які зустрічаються у практичній діяльності персоналу закладів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Страцинська, Ірина Анатоліївна; Радкевич, В. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Академія педагогічних наук УкраїниІнститут професійно-технічної освіти
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)