641.52:392.8(477)(075.8)
Н72


    Новікова, О. В.
    Технологія приготування їжі: українська кухня [] : навч. посіб. / О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов. - Вид. 2-ге., випр. и допов. - Харків : Світ книг, 2019. - 678, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 673-. - Дод.: с. 674-678. - ISBN 978-966-2678-01-7 : 324.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
українська кухня -- національна кухня
Анотація: Способи та прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів, технологія приготування страв та кулінарних виробів традиційної української кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Льовшина, Л. Д.; Михайлов, В. М.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)