Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=квашение<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
641.4(031)
Е64


   
    Енциклопедія консервування [] / [упоряд. І. О. Сокол ; худож. І. В. Осипов]. - Х. : Фоліо, 2005. - 480 с. - (Домашня бібліотека). - ISBN 966-03-3172-X : 011.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання; Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сушіння продуктів -- сушка продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- соління -- соление -- засолюваня -- засолка -- квашення -- квашение -- маринування -- маринование -- консервування зелені -- консервирование зелени -- замороження продуктов -- замораживание продуктов -- грибні заготовки -- грибные заготовки
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, І.О. \упоряд.\; Осипов, І.В. \худ.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
62:658.27(075)
О-76


    Остапчук, Микола Васильович.
    Система технологій (за видами діяльності) [] : навч. посібник / М. В. Остапчук, А. І. Рибак. - К. : ЦУЛ, 2003. - 888 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886. - ISBN 966-655-063-6 : 50.50 грн
УДК
ББК 30.6я73
Рубрики: Загальна технологія--Промисловість--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика промисловості -- характеристика промышленности -- технологічний процес -- технологический процесс -- технологічна система -- технологическая система -- структура управління -- структура управления -- моделювання систем керування -- моделирование систем руководства -- модель собівартості продукції -- модель себестоимости продукции -- економічна оцінка технічного рівня -- экономическая оценка технического уровня -- подрібнювачі -- дробители -- теплові процеси -- тепловые процессы -- масообмінники -- масообменники -- сорбція -- сорбция -- кристалізація -- кристаллизация -- хімічна кінетика -- химическая кинетика -- технологія чавуну -- технология чугуна -- виробництво сталі -- производство стали -- технологія міді -- технология меди -- технологія алюмінію -- технология алюминию -- технологія магнію -- технология магнию -- технологія титану -- технология титана -- паливо -- топливо -- атомні електростанції -- атомные электростанции -- гідроелектростанції -- гидроэлектростанции -- електричні мережі -- электрические сети -- будівельні матеріали -- строительные материалы -- повітряне вапно -- воздушная известь -- технологія цементу -- технология цемента -- цегла -- кирпич -- черепиця -- кераміка -- керамика -- вироблення скла -- производство стекла -- переробка деревини -- переработка древесины -- текстильна промисловість -- текстильная промышленность -- взуттєва промисловість -- обувная промышленность -- виробництво паперу -- производство бумаги -- виробництво добрив -- производство удобрений -- пластмаси -- пластмассы -- гума -- резина -- миючі засоби -- моющие средства -- виробництво сірчаної кислоти -- производство серной кислоты -- виробництво пеніціліну -- производство пеницилина -- технологія олії -- технология подсолнечного масла -- технологія кондитерських виробів -- технология кондитерских изделий -- технологія морозива -- технология мороженого -- технологія сиру -- технология сыра -- виробництво ковбаси -- производство колбасы -- виробництво консервів -- производство консервов -- квашення плодів -- квашение плодов -- зберігання зерна -- хранение зерна -- технологія крупів -- технология круп -- виготовлення хліба -- производство хлеба -- виготовлення етилового спирту -- производство этилового спирта -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина -- технологія цукру -- технология сахара -- виробництво крохмалю -- производство крохмала -- викиди в довкілля -- выбросы в окружающую среду -- утилізація побутових відходів -- утилизация бытовых отходов
Анотація: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рибак, Анатолій Іванович
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

3.
641/642
Т93


   
    1000 рецептов домашних заготовок [] : [вкусные разносолы для вашего стола] / [сост. Т. Г. Корельская]. - Харьков ; Белгород : Клуб семейн. досуга, 2010. - 379, [5] с. : ил. - ISBN 978-966-14-0823-3 (Украина). - ISBN 978-5-9910-1181-5 (Россия) : 40.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- подготовка сырья -- підготовка сировини -- стерилизация -- стерілізація -- пастеризация -- пастерізація -- соление продуктов -- соління продуктів -- квашение -- квашення -- сушка -- сушіння -- хранение продуктов -- зберігання продуктів
Анотація: Основы домашних заготовок овощей, фруктов, ягод, грибов и зелени (консервирование, соление, маринование, сушка, замораживание), приведены правила их переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Корельская, Татьяна Григорьевна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
36.910
К65


   
    Консервируем сами [] / [сост. Н. В. Родионов]. - 4-е изд., стер. - Москва : Цитадель-трейд, 2002. - 207 с. : табл. - (Для Вас). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-7657-0187-6 : 3.60 р.
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- соление -- соління -- квашение -- квашення -- сушка -- сушіння -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- варенье -- варення -- мармелад
Анотація: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Родионов, Н. В. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
36.910
П30


    Петренко, Павел Иванович.
    Домашние заготовки из овощей [] / П. И. Петренко. - Киев : Тэхника, 1991. - 63 с. - ISBN 5-335-01075-4 : 2.00 р.
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- грибные консервы -- грибні консерви -- консервирование салатов -- консервування салатів -- квашение -- квасіння -- цукаты -- цукати
Анотація: Способы консервирования овощей (кабачков, огурцов, баклажанов, перца, томатов и др.) в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)