Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=облік продажу готової продукції<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
657.1(075)
Б94


   
    Бухгалтерський облік у громадському харчуванні [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. спец. 7.050106 "Облік і аудит" / Ф. Ф. Бутинець,Л. М. Янчева, О. М. Глущук, Т. П. Остапчук, С. І. Якименко ; за ред. Ф. Ф. Бутинця. - Житомир : Рута, 2002. - 440 с. : табл. - ISBN 966-8059-03-4 : 27.50 грн
УДК
ББК 65.052.242я73
Рубрики: Громадське харчування--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства громадського харчування -- предприятия общественного питания -- патентування підприємств громадського харчування -- патентирование предприятий общественного питания -- сертифікація продуктів харчування -- сертификация продуктов питания -- порядок ціноутворення -- порядок ценообразования -- бухгалтерський фінансовий облік -- бухгалтерский финансовый учет -- облік власного капіталу -- учет собственного капитала -- облік зобов'язань -- учет обязательств -- облік необоротних активів -- учет необоротных активов -- облік запасів -- учет запасов -- облік коштів -- учет средств -- облік доходів і витрат -- учет доходов и расходов -- позабалансовий облік -- забалансовый счет -- документальне оформлення у громадському харчуванні -- документальное оформление в общественном питании -- облік надходження сировини і товарів -- учет поступления сырья и товаров -- облік процесу виробництва -- учет процесса производства -- облік продажу готової продукції -- учет продажи готовой продукции -- інвентаризація на підприємствах громадського харчування -- инвентаризация на предприятиях общественного питания -- бухгалтерська звітність підприємства -- бухгалтерская отчетность предприятия -- місцеві видання -- местные издания
Анотація: Розкриваються суттєві питання організації роботи та обліку на підприємствах громадського харчування: патентування та ліцензування діяльності, особливості обліку та документування операцій, порядок ціноутворення та інше.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бутинець, Франц Францович; Янчева, Ліана Миколаївна; Глущук, Олена Миколаївна; Остапчук, Тетяна Петрівна; Якименко, Сергій Ігоревич; Бутинець, Франц Францович \ред.\; Бутинець, Франц Францович (доктор економічних наук ; 1938) \про нього\; Янчева, Ліана Миколаївна (кандидат економічних наук) \про неї\; Глущук, Олена Миколаївна (викладач економічних дисціплін) \про неї\; Остапчук, Тетяна Петрівна (кандидат економічних наук) \про неї\; Якименко, Сергій Ігоревич (викладач економічних дисціплін) \про нього\; Організація і розвиток науки у краї 11.02
Примірників всього: 6
ЧЗ (1), ФОНД (4), ВВ (1)
Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (4), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)