Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевое сырье<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
663.03(075)
П 12


    Павлоцкая, Лариса Федоровна.
    Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі
Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
504.75(477)
Г34


   
    Генетично модифіковані організми (ГМО) [] / Всеукр. екол. ліга, Центр екол. освіти та інформації ; [упоряд.: Тимочко Т. В., Гуленко О. Б. ; ред. Козловська М. С.]. - К. : Аспект-Поліграф, 2007. - 40 с. - (Бібліотека Всеукраїнської екологічної ліги) (Стан навколишнього середовища ; № 7). - Л-ра в кінці ст. - 6.00 грн
УДК
ББК 20.1(4УКР) + 20.7(4УКР)
Рубрики: Охорона довкілля--Наукові видання
   Безпека життєдіяльності--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
біобезпека -- биобезопасность -- генетично змінені організми -- генетически измененные организмы -- генетично змінені рослини -- генетически измененные растения -- харчова сировина -- пищевое сырье -- харчові продукти -- пищевые продукты
Анотація: [Вплив генетично модифікованих організмів на харчову сировину та навколишне середовище.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тимочко, Т. В. \упоряд.\; Гуленко, О. Б. \упоряд.\; Козловська, М. С. \ред.\; Всеукраїнська екологічна ліга; Центр екологічної освіти та інформації
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.521:641.5
С 74


   
    Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [] / [Б. Е. Гутник и др.] ; под ред. Б. Е. Гутника. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевое сырье -- харчова сировина -- крупнокусковые мясные полуфабрикаты -- великокускові м'ясні напівфабрикати -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напівфабрикати -- бескостные полуфабрикаты -- безкісткові напівфабрикати -- рубленые полуфабрикаты -- рублені напівфабрикати -- контроль качества мясопродуктов -- контроль якості м'ясопродуктів
Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гутник, Борис Ефимович; Генералов, Николай Федорович; Юрина, Валентина Федоровна; Шигаева, Нина Константиновна; Гутник, Борис Ефимович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)