Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=численность персонала<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
331(075.8)
Д19


    Данюк, Василь Макарович.
    Нормування праці. Збірник завдань і вправ [] : навч. посібник / В. М. Данюк, Г. О. Райковська ; за заг. ред. В. М. Данюка. - К. : КНЕУ, 2006. - 268 с. : граф., табл. - Терм. слов.: с. 202-206. - Л-ра: с. 207-209. - Дод.: с. 210-266. - ISBN 966-574-769-X : 68.00 грн
УДК
ББК 65.242.2я73
Рубрики: Нормування праці--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
затрати робочого часу -- затраты рабочего времени -- трудові нормативи -- трудовые нормативы -- хронометраж -- фотографія робочого часу -- фотография рабочего времени -- нормативні матеріали -- нормативные материалы -- норми затрат праці -- нормы затрат труда -- робочий час -- рабочее время -- чисельність персоналу -- численность персонала
Анотація: Містить різні види завдань для практичної підготовки студентів з дисципліни "Нормування праці": плани семінарських занять, теми рефератів, завдання для практичних занять, задачі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Райковська, Г. О.; Данюк, В. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
640.4(075)
З-17


    Зайцева, Анна Яковлевна.
    Сборник задач по экономике общественного питания [] : учеб. пособие / А. Я. Зайцева. - 4-е изд., перераб. . - М. : Экономика, 1989. - 127 с. : табл. - ISBN 5-282-00467-4 : 0.30 р.
УДК
ББК 65.424я7
Рубрики: Економіка--Громадське харчування--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
анализ хозяйственной деятельности -- аналіз господарської діяльності -- планирование снабжения -- планування постачання -- производственные мощности -- виробничі потужності -- товарооборот -- товарообіг -- материально-техническое снабжение -- матеріально-технічне постачання -- производительность труда -- продуктивність праці -- численность персонала -- чисельність персоналу -- фонд заработной платы -- фонд заробітної плати -- издержки производства -- витрати виробництва -- ценообразование -- ціноутворення -- прибыль -- прибуток -- рентабельность -- рентабельність -- финансы общественного питания -- фінанси громадського харчування -- экономическое стимулирование -- економічне стимулювання -- штатное расписание -- штатний розпис -- оборотные средства -- оборотні кошти
Анотація: Включены задачи по анализу и планированию производства кулинарной продукции и товарооборота, материально-технического снабжения, фонда зароботной платы, финансов и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)